| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Wierny - Twój również mi się podoba , ale zważ na jedno , nazwałem to doświadczenie "Snem" , acz Snem nie było . Chciałbym cię zaskoczyć , i wiesz . .zrobię to .. Zauważ że Św. Malachiasz jako Mr. ŚWIĘTY!!! nic nie miał przeciwko tym którzy zajmują się Przwidywaniem Przyszłości , wręcz ich szanował . Co się tyczy samego pojęcia GRZECHU .. grzech to inaczej Karma , a Piekło , to Ziemia na którą przychodzimy wymieniając tylko ciała , by wg. twego dialektu - odpukotowywać . Bez Winy na Duszy ten który nigdy się nie rodzi , acz zdarzają się Przypadki , szczególnie Teraz!!! , że dusze które nie powinny się wcielać , wcielają , po to by Przyśpieszyć Rozwój Ludzkości wnosząc Nowe elementy do Starych .
Ps.
Kościół usunął Nauki o Reinkarnacji . Złamał Słowo Jezusa usuwając jego Nauki .
I kto jest Święty ??? Czysty , bez skazy na Duszy ??? hym..
Duch , bo nic nie musi dzwigać hehe żartuje i Pozdrawiam ;)
|
|
|
LUTY ---- "Samobójstwa z braku Uczuć , Ciepła i Miłości " --- Dziś w Japonii 3 młodych ludzi podały media popełniły sambójstwo , to już nie pierwszy taki odnotowany przypadek Zbiorowych samobójstw . Szczególnie "Modne" stały się w Japonii .
|
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=6700042&redId=177277050342153e9de8f9d&redTs=1108688541&_err=1&ticket=3785461337786908ToTeRoe7G%2B3H6wWtmpCthTuR7XWep3EcMXWszC68u%2BJYTFf5EXajFRnX09pRYFaiKQwAyYmAwglCXxAZcMdrNSrwL4eomQ4Ndx%2BYb%2BkpoW2BeDzm3DBCVyw38cjLuVtN
Very Long Text .. and im Sory , Four Victims ;) Tu jest Dowód !!! dla tych co są Zatwardziałymi Sceptykami niewierzącymi w to , że można wyprzedzić pewne przyczyny .. które objawiają Skutki odbite w Czasopszestrzeni wielu przenikający się Rzeczywistości i linii które krzyżują się , dając Znaki , na odrzucenie jakiegokolwiek Przypadku , ktorego rzecz jasna .. nie uznaję ;)
"W Znakach - Drogowskazy co wyznaczają Drogi naszego Wspólnego Przeznaczenia " Ooooooooooo Amen !!!! :):):):):):)
|
|
|
sam chcialem sie zabic przedwczoraj z braku milosci i uczuc, ale poznalem Anie 8 dni temu i chyba bedziemy sie przytulac i bedzie ok ufffffffff
|
|
|
Witajcie wszyscy i ty Aurelu!
Naprawde bardzo interesujacy temat (sam juz od dlugiego czasu sledze rozne informacje). Tylko ciekawi mnie Twoje (Aurelu) zdanie na temat ksiazki P.Geryla o proroctwie oriona. Czy wedlug ciebie naprawde w miare bezpiecznymi miejscami na ziemi bedzie poludniowa Afryka i kawalek Australii? Jakie sa szanse na to ze Szwecja przetrzyma to "najgorsze" (czekam tu na mieszkanie)? Sam probuje dowiedziec sie wielu rzeczy, pracuje nad trzecim okiem, ale widocznie jeszcze nie jest mi dane poznac prawdy, moze za malo sie staram?. Jakie praktyki moglbys mi polecic na szersze otwarcie sie na Swiatlosc? Wiem ze to nastapi, tylko niecierpliwie sie troche, gdyz chcialbym wiedziec jak mam pomoc najblizszym. I ostatnie pytanko, tylko nie wiem czy mozna mi tu umiescic te adresy....jakby co to je usuncie (jest napisane zeby nie promowac innych stron:/). Mianowicie co sadzisz/cie o tym-(po angielsku)
-strona glowna: http://www.luisprada.com/
-spis artykulow: http://www.luisprada.com/Protected/site_map.htm
-jeden z ciekawszych artykulow rozwijajacy sie w wiele innych (tez interesujacych) : http://www.luisprada.com/Protected/the_ashtar_command.htm
Nie chce nikomu niczego narzucac i sam juz dlugi czas wszystko narazie analizuje ale moim zdaniem w tym co jest tam zamieszczone kryje sie troche prawdy.
Pozdrawiam, wiele Milosci i Swiatlosci wszystkim zycze!
|
|
|
To znow ja :)
Dawid R.....fajna godzina naszych postow ;) (znaczy sie mojego poprzedniego i Twojego)
Pozdrowionka jeszcze raz i kochajmy sie wszyscy!
|
|
|
Witaj Adamie . Odpowiadam ... Cytując końcówki twych pytań :
" ....na ziemi bedzie poludniowa Afryka i kawalek Australii"???
Odp.
Nie wiem , co się tyczy książki Proroctwo Oriona P. Geryla , to nie czytałem jego książki .
"przetrzyma to "najgorsze" (czekam tu na mieszkanie). Szwecja ???
Odp. Sądzę że Szwecja nie przetrzyma Zmian . Powiem tobie Adamie że nie zajmowałem się Badaniem dotyczącym który kraj Będzie miał sucho a który znajdzie się pod wodą . Wybacz ale nie potrafię zwiężle odpowiedzieć na twe pytania dotyczące Bezpiecznych Miejsc . Posuwając się naprzód wskaże Drogę którą sam obrałem właśnie teraz prowadzącą do ;) to już na stronie którą podam , nie chce w tym miejscu się rozpisywać . Program zwie się Gateway Experience . Składa z 7 Fal ( Albumów ) , w którym to znajdują się lekcje prowadzące do ... PRAWDY I WOLNOSCI . Oto ten link poniżej . Zachęcam do książki Brucea Moena "Podróż do życia po śmierci" , tam opisuje Program który zacząłem stosować oraz rok 2012 w perspektywy Wyższych Form Inteligencji , które wezmą udział w tym Wielkim Wydarzeniu i Spektaktlu jaki Czeka Ziemię .
Link do Programu , a raczej jego Opisu : http://www.hemi-sync.ehost.pl/dowszerzej.html Poprawka . Obejęte opisem jest 6 lekcji . Posiadam 7 , ktora utworzona została po śmierci R.A.Monoroea .
poniżej podaje również adres meailowy gdybyś był Adamie zainteresowany nabyciem tych płyt . Oczywiście , z mojej strony . Za Darmo ;)
Pozdrawiam Ciepło i Życzę Miłego Dnia :):):)
|
|
|
|
|
|
Hej Aurellu!
Dziekuje za odpowiedzi na moje pytania i za informacje o Gateway Experience. Musze nad tym troche pomyslec, gdyz jestem wlasciwie na takim jakby rozstaju drog, tzn. wacham sie czy dochodzic do perfekcji samemu, tylko przez dotychczasowe praktyki czy wprowadzic do nich wlasnie pomoce w postaci tych plyt. Mimo wszystko jeszcze raz wielkie dzieki i jak sie zdecyduje to napisze.
Jesli chodzi o linki ktore podalem, to widze ze nikt jeszcze nie napisal nic o tym. Wiem ze to wlasciwie nie pasuje do tego tematu, tylko raczej na osobny. Wiec moze, jesli ktos chcialby sie podzielic refleksjami na temat Dowodztwa Ashtar, Ksiecia Sanandy-Jezusa Chrystusa i wogole o calej Intergalaktycznej Konfederacji napisze maila do mnie lub moze zalozymy osobny temat?
Pozdrawiam wszystkich w Swietle i Milosci
-=Braterstwo i jednosc w Erze Wodnika wyrazane jest fraza: "Swiat jest moim domem a czynienie dobra jest moja religia."=-
|
|
|
Kurna!! to brzmi fantastycznie to otwieranie 3 oka...ale zebym sobie kaszki z mozgu nie zrobiła..tego sie tylko boje
|
|
|
Adamie odnośnie Ashtara .. to przytaczam co mianowicie doswiadczyłem :
"znów śni mi się po raz drugi Adam . Rozmawiamy o Ashtarze . Tłumaczę mu że nie udało mi się nawiązać z nim kontaktu , choć wysyłałem Zaproszenie do niego Telepatycznie .
I wtedy pojawia się On , czyli Ashtar jak na wstępie się przedstawił . Wiem że nie stoimy na Ziemi , tj. by zawieszeni w powietrzu blisko Ziemi . Kątem oka dostrzegam gwiazdy i wpadam w kolejny sen ..
3)...
Płynę Statkiem .. tzn. jest raczej łódż . Sama płynie . Siedzę z kimś , ale go nie widzę tylko słyszę jego głos ( OPIEKUN DUCHOWY ) , tłumaczy mi dokąd płyniemy .. . Woda jest dziwna ..szara niebo purpurowe pośrodku wody stoi Część Pałacu podobnego do Bukingham Palace tyle że pośrodku Wody . .. .Głos z tyłu mówi że dopływamy i zaraz będziemy na miejscu . Łódż dobija do schodków które wchodzą w wodę tj. w łazienkach w Warszawie . Wchodzę do tej „Krypty” tak ten Pałacyk nazwałem , nie wiem czemu . Jestem sam .. czuję się dziwnie jak by to nie było na Ziemi .. Przed mną Korytarz .. idę nim powoli .. widzę mase Drzwi . Mam z kimś się Spotkać ( tyle wiem . skąd ? jak ? ) , wiem też że ten ktoś Oczekuje Mnie .. . Idąc korytarzem dostrzegam że to musi być Stara „Krypta” wieje chłodem śmierci .. budzę się lekko skołowany . Po 15 minutach doszedłem do siebie po wybudzeniu . nic więcej nie pamiętam z tego co tu zapisałem .. a chciałbym . "
Pozdrawiam !!!:):))
|
|
|
Przytaczam ostatni raz jeden z Wielu .. Doświadczonych Świadomosci "POZA" , reszta ukaże się w książce która jeszcze jest w trakcie Tworzenia :
„ Kula Światła = Podróże w Czasie”
Przed zaśnięciem ćwiczyłem OBE . Wpadłem w wizję , a raczej rzeczywistość innej płaszczyzny Świadomości :
Znalazłem się w niewielkim pokoiku . Wypełniałem całą przestrzeń nie mając ciała .
Ujrzałem Hindusa, który był mocno szczupły przed nim w drugim końcu pokoiku siedziała skulona moja babcia . Nagle widzę chłopca, który klęczy przed Hindusem .
Moja Świadomość znajduje się Naraz w jego ciele . Rozmawiam z Hindusem , który przedstawia się jako Ja Sam ! z innego Czasu ! . Mówi, że On jest Mną , tłumacząc, że Stanę się Nim . Zrozumiałem , w pełni sobą !!! W ręce trzyma Kulę Światła . Tłumaczy, czym jest . Ta Kula Sprawia, że mogę odbywać podróże w Czasie Cofając się w przeszłość do poprzednich Wcieleń oraz w Przyszłość , do przyszłych . Kula Światła ( mówi ) , nie zaburza linii Czasu , łączy się ze wszystkimi „JA – Tam” .Daje mi kulę ( wyciągam Dłonie) , przejmując ją przenoszę się a Hindus się rozpływa .
Stoję na platformie w kształcie koła . Platforma unosi się w powietrzu ponad Liniami , które łączą Czas . Linie przypominają Światło zwężające się tj. jeden Tor . Dookoła widzę masę takich linii Światła . Każda ma swój Cel , lecz przecina się z innymi , czyli jest współzależna od innych biegnących z boku . Słyszę głos , nie widzę Postaci , ani źródła skąd nadchodzi . Głos jest we mnie . Tłumaczy , że zaraz Ukażą mi jedno z moich żyć , z innej epoki Czasu . Na Początek . Potem, gdy poznam swe poprzednie życia , ukażą mi Przyszłość . Uczucie ruchu , obraz się przesuwa . dojeżdżam Do rozjazdu , w dłoniach trzymam kulę Światła . Chcę wjechać w życie przed tym życiem . Nie mogę !!! . Poruszam się dalej i w końcu wpadam w coś przypominającego Portal . Zanika uczucie wszelkiej Fizyczności . Jestem samymi oczami . Widzę obrazy przesuwające się z boku . Wnikam w nie . To życie z czasów Średniowiecza . Rodzę się w rodzinie kupieckiej .. rosnę .. biegam po lesie , mam braci . Żyjemy skromnie . Nie lubię innych gdyż jestem inny . Chcę służyć królowi, gdy dorosnę . Następuje Skok . Jestem Rycerzem . Służę Henrykowi . Godło to lew . Rozpoznaję na Tarczach . Znam córkę króla . To moja Przyjaciółka . Dzięki niej stałem się Rycerzem . Mam Przyjaciela . Widzę Scenę jak poznaję go z córką Króla .
Ona w nim się zakochuje mnie odpycha . Czuję to . Zostawiam ich ze sobą . Chcę ich Szczęścia , za przyjaciela wyruszam z jej ojcem , a moim królem , na wojnę . Widzę Rycerzy przed Zamkiem . Unoszę w raz z nimi miecze w górze . Euforia . Skandujemy imię Króla . Ruszamy się . Odwracam się po raz ostatni , by zapamiętać Zamek i ją !!! . W środku czuję , że moim przeznaczeniem jest Śmierć , wiem, że nie wrócę żywy , i nie zobaczę ich Ślubu i wesela . Wojna . Otwarte pole . Masa krzyku rozdziera przestrzeń . Krew , zabici . Widzę miecz lecący w moją stronę . Ginę . Obraz mego ciała z wbitym mieczem w klatkę piersiową . Nie mam pogrzebu . Zapominają mnie Wszyscy . Moją Miłością stała się Śmierć , Ziemską oddałem przyjacielowi . Wracam na platformę . Głos każe odłożyć mi kulę światła . Mówi, że resztę ukażą w innym Terminie tego życia Rzeczywistego . Odkładam ją , i na raz budzę się w łóżku . Jestem oszołomiony . Do siebie po przebudzeniu dochodzę 15 minut później . Czuję ból , chęć powrotu Tam . To Wszystko Prawda . Byłem Świadomy , bardziej aniżeli jestem Tutaj , w tej rzeczywistości i w tym życiu . Czekam na kolejne Odkrycie Zasłony moich Ja – Tam .
|
|
|
Witajcie wszyscy!!
Dziekuje Ci Aurellu za zajecie sie tematem Ashtar i za informacje ktore zdobyles (jesli bys mogl, bys mial sily i ochote to prosilbym o wiecej wiadomosci w tej sprawie). Po tym co tu przytoczyles coraz bardziej upewniam sie ze informacje ktore zdobylem, "studiuje" i lacze jedne z drugimi pokazuja przyszlosc Europy i calej Ziemi w najblizszych latach. Jesli widziales Bukingham Palace, Lazienki i jak zapewne w przyszlych snach zobaczysz inne znane budowle calkowicie lub czesciowo pod woda, to jak dla mnie swiadczy to o tym ze naprawde prawie cala Europa bedzie zalana wodami z oceanow i morz z powodu przemian jakie nastapia w przyszlych latach na ziemi.
W jednym ze zrodel moich informacji bylo przytoczone zdanie ze "Ci ktorzy przezyja beda mogli zwiedzac \podwodne katedry Francji/" Brzmi to niezbyt przyjemnie, ale w zamian za zalane czesci swiata wylania sie (ponownie lub calkowicie) nowe ziemie lub wyspy.
Ze zrodel ktore "studiuje" (ale i czasami mam takie wrazenie ze ktos mowi to do mnie w moim wnetrzu) wiem ze podczas tych ciezkich dni bedzie nam ofiarowana pomoc od istot z innych planet a racze z wymiarow/gestosci (to tez wlasciwie temat na nowy post), ale nie jest pewne ze wszyscy ja otrzymaja. "Oni" caly czas sa w poblizu i czekaja.
Nie jestem jeszcze bezposrednio poinformowany tak jak Aurell, nie mialem jeszcze zadnych spotkan i nie chce tu nikomu wciskac "glupot" czy "bajek" (dotyczy sie to tych ktorzy mieliby zamiar wymyslac roznego rodzju epitety dla mnie :) ). Jak wiadomo juz od dawna, w kazdej bajce, plotce czy innych rodzajach przekazow zawsze znajduje sie jakies ziarno prawdy. I dla mnie, po kilku latach "studiowania" ogromnej ilosci ksiazek i roznego innego rodzaju zrodel, nastepnie po wyszukaniu wspolnych watkow i poukladaniu je w dajace jakis sens fakty wiele tajemnic, przepowiedni i proroctw staje sie jasne. Wiadomo ze gdybym wyciagnal jakis watek z ksiazki, tekstu z internetu czy gazety i przeczytal go komus na ulicy zapewne zostalbym wyzwany od szalencow. Lecz wystarczy poswiecic troche czasu na poukladanie (taka slowna zabawa w Puzzle) roznych informacji w jedna calosc, naszym oczom ukazuje sie taka sama informacja, jakby byla ona wyjeta z dzisiejszej, obojetnie jakiej gazety codziennej. Poprostu wystarczy chciec poznac prawde...
Ufff, przepraszam wszystkich! Ale sie rozpisalem!:) Chcialem tylko dac do zrozumiena ze nie powinnismy od razu odrzucac wszystkiego co wydaje nam sie dziwne w polaczeniu z nasza szara zwykla ziemska codziennoscia.
Na koncu jeszcze jedno pytanko do Aurella, mianowicie czy moglbys jeszcze powiedziec jak duzo cwiczen i ile czasu trzeba poswiecic na to zeby w momencie rozpoczacia "podrozy w inny wymiar" poprostu zwykle nie zasnac? Ile to tobie zajelo, jak dlugo cwiczyles? czy zalerzy to terz od tego w jakim stopniu jestesmy "otwarci"?
Pozdrawiam wszystkich razem i z osobna w swietle i milosci!! :)
|
|
|
Witam Adamie :) Dziekuję za Pięnką Mowę :) odpowiadam :
Pierwsze Świadome oobe doświadczyłem 4 lata po rozpoczęciu cwiczeń .
Co się tyczy Czasu , to poświecałem wtedy kiedy miałem wokół siebie spokój - ogólnie 45 minut dziennie . Obecnie około 2 godz , co drugi dzień z Gatewayem .
Codziennie , wieczorem bez pomocy Hemi - Synca .
45 Minut adamie dziennie wystarczy . Efekty .. czyli Oddzielenia powinny zacząć być przez Ciebie doświadczane po 2 tygodniach codziennych ćwiczeń .
Tak , to też zależy od stopnia Otwarcia , raczej samego nastawienia do tego Że Jesteśmy Czymś Więcej aniżeli Ciało fizyczne , i możemy za życia doświadczyć Nieba i Ziemi ;)( "piekiełka") :):):) . Jeśli wiara jest Silna to Cel się przybliża . Każde zwątpienie , cofa do punktu wyjścia.Opóżniając Spełnienie poprzez Doświadczenie Świadomości poza Ciałem .
PS . Zaznaczam Oficjalnie dla reszty Czytających i Śledzących ten Temat iż Wróżba o KARMBOLU na Dzisiejszy dzień i Miesiac NIE WYPEŁNIŁA się!!! DZIĘKI
BOGU !!! . ;):):):):):):):)
Pozdrawiam Ciepło i Życzę Wam Dużo Słońca Dziś Dzień :)
|
|
|
Aurel lepiej powiedz co bedzie w marcu ciekawego, abo jak uleczyc mojej kolezanki ciotke co ma 5 dzieci i wlasnie urodzila kolejne i nie chce sie z spiaczki obudzic ?
|
|
|
Własnie wyczytałem na onecie o silnym trzęsieniu ziemi, które przepowiedział Aurell
http://info.onet.pl/1057678,12,item.html
|
|
|
Dawid R .. to co ma być w Marcu jest na str. 1 tego tematu . Nie wiem jak uleczyć , jedyne co mogę Uczynić w tym miejscu to Modlić się za nią , by obudziła się lub wysłać energię . Dawidzie naprawdę nie jestem uzdrowicielem na sto procent . Ale obiecuje że zacznę prosić niebo by się obudziła . Proszę podaj mi na gg --- 5732173 .. imię i nazwisko tej Pani . Postaram się Pomoć , ale nie daje ostatecznie słowa że wybudzi się ze śpiączki . Prosiłbym jeszcze dziś o imię i nazwisko . Dziękuję.
ps. Avantee Pozdrawiam ;) i dzieki że śledzisz info . :)
|
|
|
sory .. to ten numer sory podałem bad number , to jest dobry ... 8700161
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |