Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Apel do wierzących Katolików
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 11 | 12 | Następna strona

Oto mój manifest, manifest uciskanego Katolika. W naszym świętym kraju panoszą się legiony nieczystych. Ateiści, sekciarze muzułmanie i ich plugawa ideologia stają się coraz bardziej u nas popularne. Oni chcą zatracić Naród, zatracić Polskę, oddać nasz kraj w obce ręce. Jeśli nic nie zrobimy Niemcy, Francuzi, Anglicy wejdą z butami do Polski by zasiać ziarno zła i wybudować swoje centra handlowe i przedsiębiorstwa. Jak wspomniał mój proboszcz, natchnieni przez szatana ateiści i inni heretycy planują zburzyć Polskę. Na diabła wcielonego nie pomoże woda święcona. Tu potrzeba otwartego i zdecydowanego sprzeciwu. Tylko w jedności siła. Kiedy my, Katolicy zjednoczymy się, będziemy w stanie zdetronizować nieczystych i położyć kres plugastwu. W naszym kraju dzieje się źle, dlatego, że jesteśmy manipulowani przez ludzi, którzy chcą zatracić Naród. Nie wiem, jak królowa Polski najświętsza Maryja Panna może na to patrzeć. Nieczyści chcieli mną manipulować. Wmawiali mi absurdalność Katolickich dogmatów, ale powiedziałem sobie w duszy „dość” nie dam sobie nic wmówić. W tych czasach to Kościół jest najbardziej szykanowany, a Katolicy nie maja absolutnie nic do powiedzenia. Oto szykuje się tajny spisek przeciwko kościołowi. Mój proboszcz, podobnie, jak i inni duchowni uważają, że nasz naród jest zły i rozpustny i trzeba go sprowadzić na dobrą drogę, póki nie jest zbyt późno. Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana. Sam w duszy płakałem. Cała parafia głosowała, na pobożnego pielęgnatora i strażnika polskich tradycji. Nasz ksiądz mówił, że tylko JK mógłby w naszym kraju zrobić coś dobrego. Mam nadzieję, że u nas w parafii nie było zdrajców narodu. Takich trzeba tępić. Nie oszukujmy się. Na naszych oczach umierają tradycje i świadomość narodowa. Ludzie coraz rzadziej chodzą do kościoła, na tacę rzucają drobniaki, a ostatnio, kiedy była składka na remont dachu kościoła, dawali po złotówce, a inni nie dawali wcale. Najwyższa kwota to było 10 zł. Pragnę dla naszego narodu wzajemnego szacunku miłości, braterstwa i tolerancji. To wszystko. Czy to tak wiele? Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!

piekłem pro...tak będzie mnie straszył- i resztę- a popatrz na siebie nim weźmiesz się do oceny innych

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Że co? Powinniście brać ze mnie przykład.

To takimi Polakami wy jesteście. Na naszych oczach ojczyzna upada!!!

wojownikprawdy:
To takimi Polakami wy jesteście. Na naszych oczach ojczyzna upada!!!
skąd Ty się urwałeś jak nawiązaliście supłów na nogach że się wyje...ła to ją teraz se stawiajcie bo ja i mi podobni palcem niczego nie dotknęli wiedziałem że tak będzie jak się skończy majątek do marnotrawienia najlepiej wtedy podbuntować motłoch i zrobić rewolucje by znów mieć czym rządzić ja to se moge- sprzedać co swoje i kupić wysepkie w chorwacji np by od takich wariatów być z daleka jak Ty pod pałac krzyża pilnować....:-))))))))))))

Tak ale upadek jest zaplanowany przez kogoś kto odgórnie steruje sprawami i my jesteśmy za ciency żeby cokolwiek zdziałać Po co się denerwować jedyne co nam pozostaje to przynajmniej widzieć trochę większą perspektywę świata. Po prostu uczyć się i nie podlegać jakimś stereotypom. Przynajmniej nie nerwowo oglądamy sytuację tak mniej wiecej zdając sobie sprawę co będzie następne To nieładnie ze proboszcza wciągnąłeś do interesowania tym skromnym forum. Poza tym że chyba nie rozumiesz różnych treści które tu wymieniamy miedzy sobą. Kolega Zbyszek wziął się zirytował niepoważnością grożenia komuś piekłem jeżeli wszyscy tu uważamy siebie za osoby uczciwe w przekonaniach i działaniu a raj obiecywany nie koniecznie nas przekonuje że w ramach tego co już wiemy o różnych prawdach to jest w tych obiecankach prawdziwy. Wolimy się uczyć niż ślepo wierzyć. Zapalenie się że kogoś tu nawrócisz jest niepoważne.

Spoko - wojownikprawdy zacytował (cytat opisowy) tylko proboszcza. A temu swojemu proboszczowi możesz wojowniku powiedzieć, że to nieładnie... i żeby nie sądził, bo sam będzie sądzony. A zgodnie z zasadami wiary, to się dopiero okaże, bo to Bóg (który ma pełny ogląd) będzie sądził, a nie jakiś tam proboszcz. Chyba sodówa temu proboszczowi do głowy uderzyła, pycha... Więcej pokory powinien zachować. Ja bym go tak nie słuchał bezkrytycznie, bo coś z nim jest... A tak przy okazji: obejrzyj sobie sztukę pt. "Zapomniany diabeł" - genialna :) http://www.youtube.com/watch?v=SMiJg_zwhFE

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

z tych kilku postów całkiem fajnie wyszła całość może ktoś zauwazył hehe :P
wojownikprawdy:
A ksiądz powiedział, że z tego forum oprócz mnie to wrona na pewno pójdzie do nieba
musisz być skonczonym kretynem zeby tak pisac bo ....
wojownikprawdy:
A HAARP to czysta herezja. Nie wiem jak normalny człowiek może w to wierzyć
hehe przeciez tylko wrona o haarpie na tym forum pisze hehe od kiedy to heretyków i normalnych inaczej wpuszczaja do nieba(w mniemaniu koscioła oczywiscie)?? cos ci sie panie trollu w głowie oprogramowania pozamieniały:)

Wszyscy jesteście niewierni! Ot i tyle powiem.

wojownikprawdy:
Wszyscy jesteście niewierni!
A ja myślałem, że w dzisiejszych czasach takiego określenia używają tylko fanatyczni wyznawcy islamu :) A co się robi z "niewiernymi"?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehe... żony nie mam, zeby miałbym być niewierny:P poprostu przyznaj sie wojowniku ze sie mylisz, ,,prawda cie wyzwoli'':D ciekawe czy chodz raz wojowniku byłes przeciwny temu co mówił twój proboszcz, powiem ci z poczatku byłem moze podobny do ciebie bo sam nie wiedziałem co jest dobrym a co złym, mozliwe ze niechciałem sie tym interesowac bo po co przeciez to temat(nazywany przez ,,autorytety'') niemodny, ale mam taka ze przejrzysz w krótce wojowniku:), bóg mógłby powiedziec mi teraz pomódl sie za niego bo jest zagubiony

Dobrze że czasem ktoś coś inteligentnie skojarzy bo to jakiś kolejny troll jak Gośka. Tak ten człowiek zaprzecza samemu sobie ale jemu jakoś to nie przeszkadza. To tak jak Gośce też nic nie przeszkadza tylko wbija w nas jakieś głupie programy jej za to płacą a czy temu człowiekowi też płacą czy wizja raju gdzieś w odległej przyszłości jest wystarczającą zachętą do nawracania innych. Ucz się człowieku a nie spamuj. Powiedzieliśmy co powinieneś poznać. Ty nie masz logicznych rozumowych problemów jakie byś nas prosił o rozwikłanie a ślepa wiara tu na tym forum nie przejdzie.

hmm wojownik prawdy bawi sie naszym kosztem..przecież to aż śmierdzi podpuszczaniem...szkoda na niego czasu.. nie wieże, że ktoś jeszcze używa słów..a mój proboszcz powiedział..etc a pozatym za takie głupie kazania to ksiądz by w tvn 24 sie znalazł;p

Tylko jedno miejsce na Ziemi nazywa sie Raj - w Gorach Pieninskich w Anglii. Cala Ziemia juz jest Anglikow, trzeba tylko bez specjalnego buntu usunac jej nieangielskich mieszkancow. Czekajcie wiec w spokoju na swoja kolejke i sie juz o nic nie martwcie. Anglicy Ziemia sie zajma i stworza sobie raj. Anglicy wobec siebie sa urodzonymi niewolnikami bedzie im wiec naprawde dobrze. Rozmnazanie juz sie rozpoczelo !

Z trollami się nie wdaje w dyskusje, tylko się usuwa... nawet jeśli grozi za to piekło, to przynajmniej na ziemi go sobie nie twórzmy ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

I przenoszą krzyż... Coś wojownikprawdy słabo walczył :)

Polska zmarlych czcila zawsze na cmentarzach, a nie na ulicach !!!

Ale teraz jest nowa moda - stawia się krzyż, ogłasza, że tu jest Polska i nie dopuszcza się "niepatriotów" :) Co za ciemnogród - wstyd jak beret.

Jednak obrońcy krzyża wygrali... :) Na razie... Przełamali kordon Straży Miejskiej :)) Jutro pewnie przyjadą posiłki z Torunia :)) Ale fajną zadymę mohery mają - wreszcie mogą się wykazać i wyżyć :))

wendol:
Ale fajną zadymę mohery mają - wreszcie mogą się wykazać i wyżyć :))
od wypraw krzyżowych troche czasu mineło więc nareszcie kości rozprostują, poza tym POZYTYWNIE naładowani wibracjami WIERZĄCYCH to i rękoczynów można się spodziewać

Mądrości buddyjskie: Intelekt próbuje stworzyć klucze i z powodu tych kluczy marnujesz życie. Gdy znajdziesz klucz... oczywiście wygląda to jak klucz, ale nim nie jest, ponieważ nie może pasować do nieistniejącego zamka... więc gdy odnajdziesz ten pozorny klucz, stanie się on pluszowym misiem i zaczniesz stawać w jego obronie. Hindusi stają w obronie swojej religii, samo stosowanie się do jej zaleceń nie interesuje ich tak bardzo, jak walka w jej obronie. Mahometanie stają w obronie swojej religii. Chrześcijanie bezustannie tworzą bezwartościową literaturę, nigdy nie spotkałem się z czymś równie bezwartościowym - to zwykłe brednie. Ale bezustannie tę literaturę tworzą - w obronie religii. Spieranie się jest dla nich ważniejsze, niż stosowanie w praktyce tego, o co się spierają. Nie postępują zgodnie z tym, co mówią, ich klucz nigdy im nie pomógł, pomimo to ciągle stają w obronie własnej religii.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.