Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto powinien byc Prezydentem ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

Jesli bedziemy dzielic sie nasza wiedza odnosnie kandydatow, poniewaz kazdy gdzies czegos szuka, czegos sie dowie o czyms waznym przeczyta i w ten sposob buduje swoj punkt widzenia - mozemy sobie nawzajem pomoc aby wybrac przynajmniej wlasciwa osobe. Czas nagli a glosy kazdego beda istotne. Wazne by za kandydatura bylo konkretne uzasadnienie dlaczego to ta a nie inna osoba.

edycja nadal walnieta :(

Zaraz poprawię :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No teraz jak ladnie :) zaraz mi lepiej i moge wskoczyc do lozeczka :)

Tak paluszkiem mnie zapraszasz? :) Kiedyś dziewczyna w windzie na mnie naparła i włożyła mi swojego palca do buzi :) Jeszcze wtedy z dziewczynami się nie zadawałem :) Miałem ją tylko odprowadzić pod blok, później chciała jeszcze do windy... jaki ja mało domyślny byłem... Chociaż... ona jakaś taka dominująca była... z tym palcem :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dobranoc...

wendol:
Tak paluszkiem mnie zapraszasz? :)
:) Dobranoc...

Poszukuja w Polsce politykow.

http://interia360.pl/artykul/dlaczego-tak-sie-boja-marty-kaczynskiej,34368 ciągle myślę o nie przypadkowości wydarzeń ciężko wyczuć intencje losu i tego jak będzie dla polski lepiej czasem wpada mi na myśl że sytuacja choć w tragicznym cieniu to przyniesie zmiany i powinniśmy jej pomóc i to co się stało będzie początkiem właśnie zmian których polska potrzebuje a innym razem że perfidnie ktoś nami znów próbuje manipulować i nie wolno nam dopuścić by plan się powiódł a naszym wyborem w wyborach powinniśmy zdruzgotać tych co źle nam życzą i mają być może krew na ręku te osoby ciągle utrzymują doskonałą pływalność w świecie polityki i jeśli przejdą na kolejne lata uzależnią nas ekonomicznie w formie umów gdzie będziemy się dusić i borykać z problemami dalej- bezrobocia i biedy i innymi, będąc dalej szarpanymi przez hieny ekonomi i polityki

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Zgłoszono kandydatury: Ryszard Chmielewski Zdzisław Jankowski Gabriel Janowski Marek Jurek Jarosław Kaczyński Bronisław Komorowski Janusz Korwin-Mikke Dariusz Kosiur Bartłomiej Kurzeja Andrzej Lepper Krzysztof Mazurski Kornel Morawiecki Grzegorz Napieralski Andrzej Olechowski Waldemar Pawlak Zdzisław Podkański Roman Sklepowicz Paweł Soroka Bogdan Szpryngiel Waldemar Urbanowski Ludwik Wasiak Józef Wójcik Bogusław Ziętek a gdzie sie podzialy kobiety nie widze zadnej ?????? czyzby baba nadal tylko do garow byla?

Kochani ! Pozwolcie mi cos powiedziec : W kazdym ustroju sa rozne zawody. Jest rowniez miejsce na ksztalcenie politykow. Mamy dyplomatow dobrze wyksztalconych politycznie, generalow, ekonomistow i agentow. To ci ludzie powinni zajmowac sie polityka w kraju i za granica. Ludzie musza zrozumiec, ze polityk reprezentuje caly narod i dlatego musi byc do tego przygotowany wszechstronie. Jezeli polityk nie zna zaszlej, terazniejszej i przyszlej areny miedzynarodowej, to nie jest politykiem. Kazdy i wszedzie bedzie takim czlowiekiem poniewieral. Polityk musi miec zawsze prawdziwe argumenty, zeby prowadzic polityke. Chleba w narodzie brakuje czasem z roznych wzgledow. Polityk musi znac przyczyne i powinien powiedziec o niej glosno. Interesowac sie polityka moze kazdy. Nawet powinien !!! Politykiem powinien byc natomiast ten, kto ma odpowiednie w tym kierunku wyksztalcenie i przygotowanie.

yohanna22:
czyzby baba nadal tylko do garow byla
ważne by właściwie to widzieć jak dla mnie to przywilej nie obowiązek i często sam coś gotuje( mój misiek też pracuje i jest podział lekki obowiązków) Twój punkt widzenia jest słuszny, bo być może( ale i nie koniecznie) wniusł by powiew innowacyjności i zdrowej konkurencji, co mogło by przynieść wymierne skutki pozytywne ale- druga sprawa że choć chodzi tu o parytety to i tak wychodzi to z feminizmu- a to zmora która zaprzęgła kobiety poza pracą w domu i wychowywaniem dzieci do fizycznej pracy- przynoszącej wymierne profity budżetowi państwa ZUS om NFZ owi i komu tam jeszcze- a poprawy jak nie było w jakości świadczenia usług- tak nie ma. za to niewolników pieniądza- jak by przybyło pozdrawiam

Przyjedz i popracuj w UK zobaczysz prawdziwy wyzysk i niewolnictwo:(((wybory dzisiaj zobaczymy kogo wybiora. http://www.youtube.com/watch?v=EKFTtYx2OHc

yohanna22:
Przyjedz i popracuj w UK zobaczysz prawdziwy wyzysk i niewolnictwo
byłem w Norwegi, Niemczech i Holandii osobiście mi wystarczy jedyne co wyniosłem z tego to wiedzę że czas o swoje się upomina i nic nie pozostało z tej kasiury i dóbr które za nią zakupiłem a i zapomniał bym- jedna z rzeczy której trzeba unikać- to drugi polak za granicą :-)

jedna z rzeczy której trzeba unikać- to drugi polak za granicą :-) Juz sie nauczylam:) Wlasnie gadalam przed chwila z kumpela otworzyli firme i jada do PL dom tutaj beda wynajmowac. Potrzebowali certyfikaty na elekrycznosc i zadzwonili do Pl firmy w angli Polacy zawolali odpowiednio plus powiedzieli ze dwa dni na to zejdzie i ze moga tez certyfikaty zalatwic;) PO czym moi zadzwonili do Anglikow i taniej zrobili w ciagu jednego dnia plus z certyfikatami:) Ja ostatnio komputer naprawialam angol bierze 50 £ jak ma firme. Polak policzyl mnie 30 £, a znalazlam jeszcze jednego za 20 £. A to jedna z historyjek O:POLSKIE PIEKIELKO 2 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 6 Najlepsi kumple otworzyli warsztat samochodowy. Jeden byl mechanikiem, drugi lakiernikiem. Sukces murowany.Pracowali od switu do nocy, jedli z jednej przyslowiowej miski, byli przyjaciolmi,bo nie mieli kasy. Wpuscili do spolki ciapusa, ktory samochodziarzem byl zadnym, ale za to mial kapital. Business zaczal sie krecic. Zaczal sie rozrastac, przyszly pieniadze. Pojechali razem na swieta do Polski. Po powrocie okazalo sie, ze ich wspolnik przejal interes i naslal na nich policje. Poodgrazali sie, chcieli odzyskac swoje, ale nie wyszlo. Na koniec okazalo sie, ze jeden z nich byl jeszcze przed swietami dogadany z ciapusem. Wystawil swojego kolesia za bande. Teraz jeden z nich nie ma pracy, a ten drugi, przedsiebiorczy, lakieruje ciapusom samochody za 30 funa, a rodakow kasuje 60 za element. Luuuuzik

ZOMO czuwa ! Ktokolwiek sie do nas zblizy, to trzeba pytac, skad ma na spolke czy cokolwiek innego pieniadze. Sprawdzac ewidencyjnie poprzednie miejsca zatrudnienia. Zadac za wszystko bardzo duzo pieniedzy !!! ZOMO podlega Radzie Bezpieczenstwa ONZ.

ZOMO - Zjednoczne Oddzialy Molestowania Ogolnoswiatowego.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnicze-prace-Platformy---to-zamach-na-konstytucje,wid,12243505,wiadomosc_video.html o przymiarkach już słyszałem dużo wcześniej mało że folwark zwierzęcy to jeszcze obalenie zewoluowanej dyktatury może faktycznie wymagać zbrojnej rewolucji i zmiany z powrotem konstytucji w drodze referendum to najgorszy rząd jaki był i jest w polsce że też się za porządną robote lenie nie wezmą

Zarty , zartami ! " Nic bez was, o was" nie istnieje. Gra sie toczy poza kulisami zycia realnego. Widac ewidentnie, ze i wladze polskie teraz rzadzace definitywnie realizuja plan NWO . Lecz Polak jest tak totalnie naiwny i w swej glupocie prymitywny, ze uzna " jak mi sie bedzie dobrze zylo w klatce to nawet niech bedzie NWO" . Iluzja, glupota i tempota!!!

tylko ja wciąz nie moge pojąć jak to możliwe że komuś jest dopiero wtedy dobrze gdy na około jest zle jakiś przejaw politycznego uwstecznienia autyzmu czy czegoś w podobie choroby downa. inteligentny człowiek przecież rozumie że gdy to on jest na czele dobrobytu to ma super dobrze i mało pracy a gdy stoi na kupie bagna które sam zrobił to wydzieranie każdej kromki chleba przychodzi ciężko do tego istnieje ewentualność że gdy obdzierana brać się ruszy to gdy się zatrzyma to tej chołoty na szczycie wdeptanej w glebe niepośledzisz

Jak napisać kto jest czarnym magiem i nie zostać odstrzelonym? Wiem ,napiszę kto nim nie jest. Bronisław.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.