Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy to będzie miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77

Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?

wiesz oleś jak kobieta z kobietą sie całuje to wygląda zupełnie inaczej niż koleś z kolesiem:P a i facetów rajcują dwie laski razem;)

Dziś się psiuknąłem perfumami (raczej to woda toaletowa była) żony mojego brata. Butelka była niebieska, a mi się ten kolor i niebieskie zapachy podobają. Bardzo ładny zapach, powiedziałem jej, że to raczej unisex, a ona, że damskie, ale tak mi się spodobały, że zapiszę sobie nazwę, kupię i będę używał. Ja Motylku mam styl pieszczot jak kobieta - delikatny jestem, czuły, i mogę to robić bardzo długo napawając się dotykiem, muskaniem, całowaniem, lizaniem - ogólnie skórą. Na pewno jestem bardziej "kobiecy" niż moja żona.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

e ja to wole jak kłoda sie położyć i niech to mnie głaszcza liżą etc;p a tak na serio to lepiej przedłużać rozkosz aniżeli 5min i po sprawie no chyba ze od czasu do czasu tylko tak dla odmiany:D

No i Dostane Swą Odp Proszę Bo na prawdę Chce wiedzieć ?????????????

:)

Bo mi na Prawdę na tym zależy Szukam Przez neta i nic i przez szwendanie się Po mieście Po Promocjach po Marketach i nic ;( też ;( Czy jest ktoś Kto za mną Się ogląda na przykład i Nie ma od wagi się odezwać ??????????? czy co czy odezwie się czy ktoś mię sam za czepi czy co ???????

Bo normalnie Jestem taka smutna i wo gulę na prawdę chce wiedzieć o mój naj duszy związek był z 11 Miesięczny i chce się dowiedzieć Czy mój Były Bartek dO mnie myśli i czy by chciał do mnie wrócić i czy mój mię Brakuję ????????? 1988 1Luty ????? I czy on Do mnie będzie Chciał kiedyś wrócić I czy na prawdę Po kochał mię ??? Bo On zemną zerwał

Chcę Na prawdę Przyszłość wiedzieć Bo raz Mi Wróżka Powiedziała Prawdę na viversum za 1 rejestrację konta to ona do mnie za dzwoniła całkiem za darmo że spotkam tego kogoś w gronie znajomych czyli na i prezie i tak się stało w Sylwestra nie te co były tylko następnie i byliśmy 11 Miechów razem i więc to się spełniło Mówię to naj szczerzej jak tylko się da I więc Proszę bardzo o Pomoc Bo i tak łapię Doła Strasznego ??????????????

Proszę mi pomóc Porostu chce wiedzieć :( tak bardzo

Twój były był młodszy od Ciebie, znajdź sobie kogoś bardzie dojrzałego, np taki Wendol jest jak wino. Ten to i pogłaszcze i poliże, a ci młodzi to tylko pyk-pyk i po wszystkim. Jeśli jeszcze się nie zorientowałaś: nie znamy przyszłości, przynajmniej za darmo. ;) Całkiem poważnie: nikt Ci tu nie pomoże! Jestem(śmy) tylko łożą szyderców tylko Ty możesz sobie pomóc!!!

Dorotka dostałaś pseudo analize..dostałaś nawet propozycje..więc czego jeszcze by tu oczekiwać? A tak na marginesie nie wiem czy nikt ci nie pow że takie pytania zadaje sie w temacie zaklęcia? i ładnie sie czeka w kolejce..W normalnych okolicznościach temat został by skasowany, ale pewnie nasza dyskusja osiągneła tak wysokie horyzonty że Darkowi zrobiło sie szkoda

Ale gorące tematy się rozkręciły beze mnie xD To może założy się osobny temacik i każdy się wypowie o swoich przeżyciach erotycznych :D:D

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Ty pierwszy :) Może być tu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

JA jeszcze niedoświadczony w takich rzeczach. :P Chciałbym posłuchać wypowiedzi profesjonalistów i profesjonalistek xD

Oj oleś tak pod presją sie nie da:P Czasem wychodzi samo w rozmowie albo jest czystym żartem:)

Ja bardzo lubię pod presją - jak taki np. rodzaj Motylka wymaga :)

ja lubie działać pod presją..niekoniecznie gadać:)

Jeżeli chodzi o presje to zawsze jak coś nawywijam to na poczekaniu wymyślam takie historie że tata zawsze uwierzy xD mówi że mam gadane :D:D

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.