| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy na forum jest medium spirytystyczne ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
|
interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak
|
|
|
Aa...
Wesołych, Spokojnych, Miłych, Radosnych, Rodzinnych... itp.
Najlepszego!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak już przy zyczeniach jesteśmy
Niech wam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie a kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie.
Najlepszego!
|
|
|
I znowu ta synchroniczność zdarzeń...
Wchodzę do Metra, a tam film: mała jaszczurka (inteligentna, w ciemnych okularach) chodzi sobie po wielkim sklepie i szuka czegoś po półkach. Dużo regałów, półek, dużo produktów, ale mało różniących się od siebie. Aż tu nagle wyskakuje jakiś duży futrzak i goni jaszczurkę. Biegają wśród regałów, skaczą po nich, niektóre się przewracają... Wsiadam do metra, odjeżdżam...
Miałem sen:
Zaczyna się przenikanie wymiarów, na niebie pojawiają się wielobarwne "sfery" załamujące przestrzeń. Idę wraz z innymi do rodzaju transportu kosmicznego przypominającego pociąg... odjeżdżamy, a za oknem obraz robi się niewyraźny, zamglony, ziarnisty, kasza, pikseloza. Mówię do brata: "zobacz, to wszystko to był tylko rendering komputerowy, komputerowa grafika".
Sen:
Wychodzę ze szkoły, w której byłem nauczycielem dla różnych młodych istot przypominających ludzi. Wychodzę do pięknego ogrodu (drzewa, krzewy - zielono), a tam jakaś młodzież bawi się w gwiezdne wojny - ganiają się, walczą. Ekipa filmowa zza bramy to wszystko filmuje. Ktoś (jeden z walczących) biegnie do mnie, ja uciekam kawałek, po czym kładę się i się "poddaję" z uśmiechem na ustach. Koleś podbiega do mnie z mieczem i mówi żebym im nie przeszkadzał, nie wchodził w kadr. Wstaję i z uśmiechem mówię: "wynocha z mojego ogrodu :)". Podchodzę do bramy, mijam ekipę filmową, wychodzę.
Sen:
Winda wiezie mnie na wyższe piętra, nie reaguje gdy naciskam przyciski niższych pięter.
Sen:
Wchodzę do rodzaju pałacu, mijam jakieś pięknie urządzone komnaty. Spotykam na korytarzu króla i królową - są skromnie, współcześnie ubrani. Idą obok siebie przede mną, podziwiam królową (jaka piękna, atrakcyjna, seksowna kobieta). Odwraca się (król też) do mnie z lekkim uśmiechem na ustach. Król pyta: "Co mi tym razem przyniosłeś?" - odpowiadam: "Serce". Daje mi coś do ręki mówiąc: "Wróć, jak byś zatęsknił". Odwracają się i odchodzą. Otwieram dłoń, żeby sprawdzić co takiego dostałem, a tam klucz.
http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=37315&p=1
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Hahaha, Nicze, masz oryginalny pomysł na wigilię. Podoba mi się. Po co jeść skoro można pić. Przynajmniej nie będzie tycia i niestrawności :) Na zdrowie zatem :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Więc ja też wam nalepszego:)fajnych prezentów pod choinką!!!
|
|
|
Nim zasiadziesz do jedzenia
Zrob rachunek sumienia
Rok uplynal nam spokojnie
Choc niektorzy wciaz na wojnie
Walcza o radosc Ojczyzny wzgledną
O dzieciaki z pelna gebą
I o prawde taką
Co to nie da sie wiatrakom
Podziel sie oplatkiem z nimi
Niech nie czuja ludzkiej zimy
Zdrowia w Swieta i po Swietach zyczy Goska
Kartka :
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150426
|
|
|
Kris,
rozważałem różne warianty Twojej odpowiedzi dlatego spodziewałem się również i takiej.
Z jednej strony rozumiem to. Wielokrotnie analizowałem te zagadnienia.
Z drugiej strony dawno nie odczuwałem takiego gniewu. Jestem skonfliktowany wewnętrznie na tym polu dlatego odbieram pogadanki o 'miłości' i 'udzielaniu pomocy' przy jednoczesnym nie otrzymywaniu odpowiedzi jako teorię, kpinę z poszukujących takich jak ja.
Emocja,
|
|||||||
|
|||
|
|||||||||
|
Liszaj masz wszystko jak na tacy ! Może chcesz jeszcze bliżej? ;-)
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Olla,juz go nie straszmy bardziej,wydaje mi sie ze chlopak wie w co sie wpakowal...Lecz to ze zastawi sie dusze w lombardzie,nie znaczy ze nie mozna jej wykupic.Dobrze ze szuka pomocy...
szczerze mowiac ,to mnie krew w zylach sie gotuje ,jak widze w jaki sposob niektorzy magowie wykorzystuja swoja moc i nabyta wiedze,by ich szlag;)
|
|
|
A moim zdaniem z Liszaja nic energii nie wysysa, tylko brak mu jej większego dopływu ze względu na tryb życia jaki prowadzi. Przynajmniej, gdy był u mnie, to nie wyczułem niczego niepokojącego od niego. Chłopak jest bardzo wrażliwy i wyczulony na wiele rzeczy. Jest teraz dość słaby i warto by było go do energetyzować lub niech zrobi to sam. Potrzebny jest mu konkretny cel, zajęcie, które sprawi mu satysfakcję. Jeśli ma pasożyty, to jakieś wyjątkowo słabe, nieświadome.
No dobra - to tylko moje zdanie. Czekam na Krisa :)
I znowu czas do stołu :) Spacerki na łonie przyrody (las obok) :) Jest ciepło, energii mnóstwo wokół, dzieci - jest cudownie, szczęście, wzruszenie, że aż mam teraz oczy wilgotne.
|
|
|
Przecież on z domu nie wychodzi, a ma morze!
|
|
|
Emocja ,duszyczka która Cie niepokoiła jest w drodze do światła.
Wg skali Monroa jest teraz w okolicy 20 fokusa, a docelowy to 27.
Magowie są i szkodzą, ale nie chciałbym być na ich miejscu w ciągu najbliższych lat.
Chyba że ktoś lubi być ekspresowo oczyszczany.
Sam sobie kiedyś zbyt szybko podniosłem wibracje i to co odczułem to jeden wielki ból,ale mogłem je wygasić , a za średnio jakieś 3 lata nie będzie za bardzo takiej możliwości bo wszędzie będzie ciepełko.
Tak że nie denerwuj się, to oni mają powód do niepokoju i to solidny albo do podążania w stronę światła. Przyglądnij się czy do Twojego systemu energetycznego nie wiodą czarne , ciemne rurki-linki-podczepy a jeden może być grubszy, którymi tracisz energię.
Jak to pisałem to ktoś się wyraźnie denerwował, ciekawe kto i dlaczego?
Liszaj nie gniewaj się ale jestem zapracowany i tylko to mnie blokuje.
Wygląda ze tak częściowo wyraziłeś zgodę na pomoc ale napisz to wyraźnie.
Tutaj nie ma miejsca na niedomówienia.
Niektórzy niby proszą o pomoc a potem się przed nią bronią i za nim się połapie, to nie potrzebnie się mocujemy.
I jedna wskazówka, dekret fioletowego płomienia jest dobry i jak sobie chcecie pomóc to go po prostu czytajcie kilka razy dziennie.
Wtedy i ja pomogę.
Jest taka prawda:pomoc dostają Ci którzy sami sobie chcą pomagać.
|
|
|
|||||
|
Jeszcze jako ciekawostke napisze ,znam chlopaka z pewnego forum ,ktory zajmije sie demonologia.On bardzo kocha swoich demonicznych opiekunow i oczywiscie ma tez za co.:)Otrzymuje wszytsko czego zapragnie ,naturalnie do czasu .Ale nie o tym chcialam,on na tym forum wrozy z oczu:)I nie uwiezylibyscie ile osob przesyla mu swoje zdjecia,mnie poprostu przerazenie ogarnia.
|
|
|
Z oczu wróży Hanna Teodozja Podwójci... jeździ do Japonii i tam pokauje co potrafi... zwykle szuka umarlaków. Ale jak u niej byłam to na starcie w drzwiach zapytała mnie: "czemu nie było ślubu?" Ona widzi w oczach zycie jak film....
jest chyba lepsza niż Jackowski albo podobnie
Emocjo podasz namiary na forum? ciekawe czy owi ludkowie którzy mu przysyłaja fotki przyciagaja siły demoniczne?
|
|
|
Oj Emocjo, Ty chyba nie siedzisz w blasku światła ale dość daleko od niego...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |