| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
W zasadzie one zachodzą już teraz ale jeszcze powoli.
Od grudnia 2012 do końca 2013 przyspieszą mocniej.
Wzrośnie poziom natężenia , jasności energii jaka dociera do ziemi i to naprawdę dosyć znacznie.
Po miedzy ziemią a słońcem jest jakby filtr ze złotej siatki i jego oczka już się powiększają przepuszczając coraz więcej światła a do 2013 roku będą miały około metra szerokości a teraz nie wiem czy maja pół tego.
Dla tych ludzi którzy nadal będą utrzymywać czerń wokół siebie będą to ciężkie czasy.
Widzieliśmy skupisko takich ludzi , gdy jeden z nich dostał udaru i był zabierany na noszach a takich sytuacji będzie wiele.
Systemy energetyczne takich osób będą tak przeciążone że trudno to opisywać a nawet obserwować dlatego po przestaliśmy na tym jednym.
Naprawdę ja daleki jestem od straszenia kogokolwiek ale nie wiem jak można tym ludziom pomóc.
Gdy próbowałem niektórym z takich ludzi teraz coś delikatnie zasugerować to szybciutko mnie z tego wyleczyli a dużo czasu nie zostało aby się prze biegunować.
Najlepszym znanym mi sposobem przygotowania się do zmian jest podnoszenie wibracji czakr korony i serca.
Po 2013 natężenie poziomu światła przestanie tak szybko wzrastać i będzie rozciągnięte w czasie ale dalej będzie narastało przez wiele lat.
Do 2012 r brakuje trzech lat i jest nadzieja że jeszcze wiele się może zmienić na lepsze ale o to powinniśmy się starać już teraz wszyscy, nie patrząc na innych i czekając aż się samo stanie.
W zasadzie przyszłość nie jest zaprogramowana i można ją zmienić do puki nie zaistnieje.
Dlatego część proroctw się nie sprawdza bo były pisane z poziomu dawnego czasu ale dzięki zmianom wprowadzonym np w obecnym stały się nie aktualne.
Zaobserwowaliśmy wiele takich zmian w czasie podróży w obe do przyszłości.
Jest coraz więcej danych na to że jakichś opisywanych przez jasnowidzów wojen możemy uniknąć.
Czasem udaje się porozmawiać z którymś z jasnowidzów z przeszłości jeśli jest dostępny.
|
|
|
|||
|
z pewnego punktu widzenia tak wyglądamy
nie dawno oglądałem Wiek głupoty
choć nie wszystkie mechanizmy i wizja końca nie koniecznie prawdziwe to jednak argumenty były porażające- chociażby:
1 kaloria zjedzona to 8 spalonych w postaci paliw kopalnych związanych z uprawą i transportem pakowaniem i dystrybucją
bardziej opłaca się spalić gaz powstały przy wydobyciu i rafinacji ropy niż go dystrybuować bo za duże koszty budowy infrastruktóry
notorycznie niepozwala się na budowę elektrowni wiatrowych- bo popsują widok z okien
po prostu stwierdzenie że nie opłaca się zbudować wydajnej choć żmudnej intfastruktury która zaowocowała by stałym zyskiem dla całego społeczeństwa jest porażające w obliczu nędznego zysku kilku zł czy usd, eur i spalenia czegoś wyciągniętego z ziemi bo dziś tu i teraz jest tak łatwiej nikt nie martwi się o przyszłość.
a za 30-40 lat jak ostatnia kropelka paliwka zostanie wysączona to pewnie w jeden dzień zbudują auta elektryczne wiatraki elektrownie atomowe i całą resztę.
niezależnie od tego czy efekt cieplarniany to prawda czy fałsz powinny być gotowe rozwiązania systematycznie wdrażane i to biegusiem
a przy wyborze alternatywnej choć mniej opłacalnej technologi- przyroda i ziemia powinna zawsze wygrywać
tak mi się wydaje
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Niestety nie mam dla Was pomyślnych wiadomości, istnieje duże prawdopodobieństwo powstania potężnej fali oceanicznej o wysokosci 4756 metrów która po przebiegunowaniu Ziemi obleje premieszczjąc się stopniowo po całej powierzchni planety, wszystie nasze obecne kontynenty a to oznaczać będzie nic inego drodzy Kochani jak całkowity zanik życia ludzkiego na Matce ZIEMI.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
może i tak :-)
swoją drogą na ślad arki właśnie natrafiono w lodowcu powyżej 4500 m
jak obejrzałem ten film jakby mnie coś trafiło
ale muszę i troszka sprostować sytuacje- taka fala jeśli to prawda może wystąpić tylko po równiku- im dalej w stronę biegunów tym fala mniejsza- na wysokość fali składa się przede wszystkim ilość wody po lini równoleżnika
problemem jest to że taki nacisk na lądy jak równierz odbicie dna oceanów może nam zaserwować nowy obraz lądów na ziemi to dlatego szacuje się że nastąpią wybuchy wulkanów do tego szarpnięcie spowoduje starcie się płyt tektonicznych a nowe bieguny nie muszą powstać w miejscu starych-dla pobudzenia wyobrazni mogę podać np- miejsce bieguna południowego jako europe-wiecie co to oznacza-stopienie lodowców i zalanie- potop a w krótkim czasie tworzenie się czapy lodowej czyli epoka lodowcowa dla europy
w takim przypadku cięzko i przewidzieć jak by wyglądała fala pływowa- myśle że by skręciła w pewnym momencie i przelała się po biegunie obecnym południowym- cięzko powiedzieć jak by to i wpłyneło na położenie planety w układzie słonecznym bo zawsze jest to jakaś siła która by w jakąś stronę zadziałała jak również sprawa księżyca
w zależności od scenariusza może się wydażyć zupełnie nic albo zmieni się wszystko co do tej pory znaliśmy i powrót do epoki kamienia łupanego :-)
a szczątki organiczne które zbierze woda- na powrót będą tworzyć nowe pokłady ropy w dnach oceanów :-)
|
|
|
że nie wspomne że chipoteza ziemi pustej w środku może być prawdziwa( ziemia mogła się rozepchać siłą odśrodkową tworząc z jednego kontynentu to co mamy- myśle że nikt w ten sposób się nad tym nie zastanawiał- gdzie magma i plazma wirują po ścianach płaszcz skorupy ziemskiej od środka wywierając nacisk stąd ciśnienie i wypływa lawa i tworząc wogule pole magnetyczne wokół ziemi- czyli mamy taki samonapędzający się generator w środku- jak gigantyczne urządzenie grawitacyjne itp itd...) i w którymś momencie przy takich zmianach biegunów może dojść do rozszczelnienia skorupy ziemskiej że cała woda tam wpłynie :-) koniec z wodą koniec z magnetyzmem koniec z gorącym wnętrzem ziemi o ile nie rozerwie ciśnienie planety bądz nie pokryje nas gigantyczna chmura pary wodnej
czy umiem straszyć :-)
|
|
|
skąd TY Raptoid masz takie dane?
sądzisz, że Światło dopuści do tego by jego istoty.. ludziki zmieść z powierzchni ziemi?
Nie po to tworzył nas i nami się posługuje by nas zniszczyć...
a może wkur... się bo robimy po swojemy dzięki owej wolnej woli i przyjdzie zalewajka...
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
http://analizyrynkowe.cal.pl/articles.php?article_id=556
......Kontynenty kiedyś tworzyły jeden olbrzymi super kontynent, zajmujący prawie całą powierzchnię ówczesnej Ziemi, ale nie oddalają się od siebie w wyniku ruchu płyt kontynentalnych na morzu magmy, ale w wyniku zwiększania się średnicy Ziemi, analogicznie do nadmuchiwanego balonu.............
.......Pomiary wykazują, że ruch obrotowy Ziemi wydłuża się rocznie średnio o ok. 0,7 sekundy, co przy założeniu stałej masy Ziemi odpowiadałoby przyrostowi jej obwodu o ok. 19 cm rocznie
no i prosze- ja to mam nosa
ale najgorsze że niczego nie umiem wymyślić jako pierwszy- jestem zawiedziony
http://www.gwiazdy.com.pl/08_01/25.html
|
|
|
Na marsie wszystkie miasta znajdują się pod powierzchnią planety. ponieważ temperatura na zewnątrz jest bardzo niska a zawartość tlenu w atmosferze niewielka,w coraz mniejszym stopniu zależne są od tego źródła powietrza. Przed tysiącami lat Marsjanie nauczyli się otrzymywać powietrze z wody poprzez elektrolizę.... są spokojnym, pokojowo nastawionym ludem, który wyemigrował na marsa w statku kosmicznym z jakiejś umierającej planety i osiedlił się pod wroga życiu powierzchnią.
Czyż nie ciekawe??
a mi sie wydaje że potopu zadnego już ne bedzie bo tak sama biblia mówi nie mam słowo w słowo cytatu, ale bóg powiedział że już wiecej nie zatopi ziemi (by zgładzic ludzkosć, złych ludzi)
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Burza na Sloncu
Olimpiady w Londynie nie zobaczysz. Buduje sie tam cos w ogole ? Wie ktos cos na ten temat ? Przegladalam wiadomosci rok temu, to nic sie tam nie dzialo w zwiazku z Olimpiada, a teraz wiadomosci sa bardzo skape.
http://www.sfora.pl/Zobacz-co-gigantyczna-burza-sloneczna-zniszczy-na-Ziemi-WIDEO-a16706
Angielska prasa zapowiada koniec swiata w 2012 roku. Link ponizej.
http://www.sfora.pl/Sloneczna-burza-cofnie-nas-do-sredniowiecza-a5523
|
|
|
Właśnie zaraz idę do militaria.pl i znowu jakieś wytrzymałe ubranko kupię i trochę sprzętu - znowu obniżki mają :)
I nie zapominajcie o "rozgrzewce" przed 2012 w Rembertowie, w lipcu A.D. 2010 :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Przynajmniej ładnie będzie:D
Choć jak sie nad tym zastanawiam to dreszczyk nie mały strachu mnie przychodzi.
ostatnio na zajęciach mieliśmy taki plan że w ziemie uderzy gwiazda prztrwa 6osób w bunkrze i my mamy ich wybrać spośród 10. po krótkim zastanowieniu stwierdziłam że w d to mam i zostaje na zewnątrz:P
|
|
|
Słuszna decyzja. Bunkier i tak w niczym nie pomoże, tylko śmierć będzie dłuższa i bardziej bolesna :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
A co Ty zrobisz Gosiu, jak w 2012 HAARP wysiądzie?
Nie będziesz miała o czym pisać, nikt (żaden "operator") się Tobą nie będzie już zajmował... Twoje życie straci sens?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie no to wina harpa będzie, przeciesz on to wszystko zaplanował i ustawił zegarek:P Wtedy jednostki harapa zbiorą ludzi ktoprzy pozostaniną i stworzą nową cywilzacje harpowską
|
|
|
|||
|
Z tego co widze, to bardzo watpie, zeby mi pozwoli zyc do 2012.
|
|
|
ojej
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |