Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
witam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??

Przeciez zartuje,w nosie mam jak prowadzisz swoje zycie i w sumie nic mnie nie obchodzi jaka decyzje podejmiesz,tak jak i wiekszosc forumowiczow,przypuszczam.Niepotrzebnie tracisz czas ,zamiast przemyslec i postanowic co dalej:)

dobra zamykam temat ..pzdr

jaaha spoko..tak tez myslalm...narka wszystkim..

odmowie dzis zdrowaski za Ciebie;)

emocja:
Motylek :)))Gofry z nutella ,ja ide zajesc stresa,bo sie zestresowalam czytajac;)
Nutelli nie polecam. Chyba, że własnej roboty.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Nutelli nie polecam. Chyba, że własnej roboty.
Dlaczego?ja zjadam conajmniej sloik 700ml ,tygodniowo;)

aja jem codz sushi

:))))))))))))))))))))))))))))

Jeśli stoisz na bezdrożu i wiecznie prosisz kogoś o pomoc w wyborze właściwej dla Ciebie drogi, to idź tą, ktorą sercem powinieneś znaleźć. Jeśli potem masz ochotę wrócić do tego bezdroża, to kochaj zarówno tamtą drogę, jak i tę wybraną rozumem.

imam odpowiedz..

wariateczka22:
aja jem codz sushi
a ja nutelle:P

nutella hmmm uwwwwwwwwwiiielbiam, ale od czasu cz\su trzeba zjesc jakis pożywny posiłek nie zawierajacy za dużo cukru.. ide zrobić sobie jajecznice:D wow samodzielna jestem nie????:)

nuttella jest bardzo pozywna,kaloryczna,tuczaca,czego chciec wiecej;)Duza ,dzielna dzieFczynka z Ciebie;)

Dziewczyny z jajami są najlepsze.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

wariateczka22:
dzieki za odp..moze i wydaje sie to dosc glupie pytanie..ale dla mnie dosc wazne..chodzilo mi oto ze jestem z facetem mam z nim syna .ale bedac z nim mysle o kims innym nie potrafie dac mu tyle milosci ile potrzebuje..nie wiem co robic??w mej glowie jest caly czas inny mezczyzna.
tragedia jak dla mnie nutella kaloryczna sushi- hm od tej strony od której je znam wole na nim zaoszczędzić i zjeść równie coś zdrowego a nadwyzkę zaoszczędzić na wypoczynek co do Twojego problemu wariateczka22 przede wszystkim lojalność w życiu nie ma ideałów co Ci po miłości kiedy może Cię w konia zrobić tym bardziej jeśli jest dziecko miłość gaśnie fasccynacja drugą osobą i seksem też na ile tego wystarczy-rok dwa pięć-co potem masz jakieś środowisko i myśle nienajgożej w życiu co Ci po czymś nowym co może się niesprawdzić a jeśli Twój potencjalny wybór ma podobną sytuacje do Twojej i po kilku latach stanie przed takim dylematem i wybierze tak jak ty chciałabyś zrobić teraz dlatego LOJALNOŚĆ się tylko opłaca w sercach wszyscy nosiliśmy i nosimy dylematy marzenia to jedno a rzeczywistość jest już inna swój sekret zachowaj dla siebie bo sprawisz komuś przykrość kto Ci zaufał i powierzył swoje życie i zdrowie psychiczne że niewspomne że taka głupota do tragedi czasem prowadzi

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

wiem :-)))) nikt teraz mnie nie lubi ani Ci od nutelli ani Ci od sushi ok- spoko. jakoś do jutra się pozbieram :-))) a i najwarzniejsze pozdrowienia wszystkim z Zakopanego tak wiem kto na wakacje zabiera laptopa rozumiem i podzielam-ale wiecie-horoba juz taka :-)))

Nutella,nutella:P nie znasz sie Zbysiu ,mniammm:))))Ja tam nie musze uwazac na kalorie ,wiec sie objadam nia do woli:P;)

Raptor:
Dziewczyny z jajami są najlepsze.
Lepsi sa faceci bez jaj;)

dzieki zbyszek123 za wypowiedz..

emocja:
Nutella,nutella:P nie znasz sie Zbysiu ,mniammm:))))Ja tam nie musze uwazac na kalorie ,wiec sie objadam nia do woli:P;)
nie prawda bo kilogramy lecą wiesz ja przez to przechodziłem ale urosłem wtedy :-((((( i niestety te tkaneczki tłuszczowe zapamiętują gdzie były potem chwila nieuwagi i wracają kiepsko się na zdjęciach wychodzi laski nietraktują poważnie i spodnie zawsze za długie i takie tam aż szkoda se przypominać

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.