| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
sheridan
4 godziny temu
Nigdy cięnie traktował jako dziwczyny a bardziej jako wspólnika, jak mogłaś tego nie widzieć ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
GallAnonim
4 godziny temu
Koło losu zmieniło się na twoją kożyśc już 11 lipca ale chwilę poczekać musisz.
Pozdrawiam
Igor
ps. zanim się dotoczy, teraz co się dzieje to usuwanie przeszkód na przyszłość ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Aguuunia1975
4 godziny temu
Tarot kartami Sąd XX, II Monety i świat XXI mówi, że bardzo dobrze ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. ale trzeba iść na kompromis
|
|
|
ZAKLĘCIA
agulinamalina
40 minut temu
Tak to dobry partner.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
elka
27 minut temu
Tarot kartami X Kijów i Sąd XX mówi, że niema sięczego obawiać, to dobry człowiek więc zło go nie dosięga. Musisz go tylko wspierać, taka twoja rola.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Hey!!!! Igorze jaki kompromis????????? Zaakceptować jego kochanke???? On jest taki pewny tego co robi,że nawet nie DOMYŚLA SIĘ powiedzieć słowo przepraszam!Ba oczekuje ode mnieprzeprośin że powiedziałam o tym najbliższej rodzinie.i to najlepiej żebym ja go przepraszała i błagała o to żeby ze mną był!!!! PROSZE POMÓŻ!!!!!!!!! Może jakieś zaklecie uratuje TO małżeństwo????
|
|
|
Hej Igorku!
Chyba się troche zgubiłam... zadałam pytanie którejś 900-tnej stronie i nie mogę znaleźć ani starego wątku ani Twojej odpowiedzi.. Powtórzę więc, czy będziemy razem z radkiem? Dziękuję bardzo z góry i pozdrawiam.
|
|
|
Witaj Igorze!
Czy zanosi się u mnie na jakieś zmiany w sferze finansowej? Czy zmienię niebawem miejsce zamieszkania? Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
Witam
Igorze, mam pytanie- co z S? czy mam sie dalej ludzic, ze cos z tego wyjdzie? Czy on mnie bierze na powaznie czy tylko sie mna bawi? A moze ma inna? I czy dostane w koncu obiecany awans albo znajde nowa prace? Przepraszam za balagan w wypowiedzi ale taki sam mam w glowie.
Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje
|
|
|
Igorku dziękuję ;)
Uśmiech zostawiam ;)))
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
|
|
|
Witam Igorze :)
Pytalam kiedys o egzamin czy powinnam sie martwic doradziles ze powinnam heh ale na szczescie zdalam moze dlatego ze odpuscilam sobie emocjonalne podejscie. Zaczynam jakby nowy etap w zyciu uczuciowym i chcialam sie dowiedziec czy to sie pozytywnie rozwinie?:) jestem szczesliwa ale lepiej wiedziec heh pozdrawiam :)
|
|
|
Witaj Igorze,
Czekam na odpowiedź jak na zbawienie i przepraszam, ze niecierpliwosc i mam nadzieje, czas na odpowiedz.
pozdrawiam i dziękuję
|
|