Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sheridan 4 godziny temu Nigdy cięnie traktował jako dziwczyny a bardziej jako wspólnika, jak mogłaś tego nie widzieć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA GallAnonim 4 godziny temu Koło losu zmieniło się na twoją kożyśc już 11 lipca ale chwilę poczekać musisz. Pozdrawiam Igor ps. zanim się dotoczy, teraz co się dzieje to usuwanie przeszkód na przyszłość ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Aguuunia1975 4 godziny temu Tarot kartami Sąd XX, II Monety i świat XXI mówi, że bardzo dobrze ;) Pozdrawiam Igor ps. ale trzeba iść na kompromis

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agulinamalina 40 minut temu Tak to dobry partner. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA elka 27 minut temu Tarot kartami X Kijów i Sąd XX mówi, że niema sięczego obawiać, to dobry człowiek więc zło go nie dosięga. Musisz go tylko wspierać, taka twoja rola. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

olivka30:
witaj Igorze czy mąż damian wróci jednak (po terapii) do mnie i poradzi sobie z długami tzn stworzymy na nowo rodzinę...czekać na niego ??(ostatnio odpowiedziałeś że "bóg ukarał kochankę moim mężem za to co zrobiła wcześniej izolując jedocześnie mnie i dziecko od jego nałogu (hazard)pozdrawiam
prosze Igorku nie pomiń mnie...prosiłam o odp już w poprzednim wątku który został skasowany i wczoraj też... pozdrawiam ślicznie i dziękuę za pomocna dłoń danusia

Hey!!!! Igorze jaki kompromis????????? Zaakceptować jego kochanke???? On jest taki pewny tego co robi,że nawet nie DOMYŚLA SIĘ powiedzieć słowo przepraszam!Ba oczekuje ode mnieprzeprośin że powiedziałam o tym najbliższej rodzinie.i to najlepiej żebym ja go przepraszała i błagała o to żeby ze mną był!!!! PROSZE POMÓŻ!!!!!!!!! Może jakieś zaklecie uratuje TO małżeństwo????

Hej Igorku! Chyba się troche zgubiłam... zadałam pytanie którejś 900-tnej stronie i nie mogę znaleźć ani starego wątku ani Twojej odpowiedzi.. Powtórzę więc, czy będziemy razem z radkiem? Dziękuję bardzo z góry i pozdrawiam.

Witaj Igorze! Czy zanosi się u mnie na jakieś zmiany w sferze finansowej? Czy zmienię niebawem miejsce zamieszkania? Pozdrawiam serdecznie.

Witam Igorze, mam pytanie- co z S? czy mam sie dalej ludzic, ze cos z tego wyjdzie? Czy on mnie bierze na powaznie czy tylko sie mna bawi? A moze ma inna? I czy dostane w koncu obiecany awans albo znajde nowa prace? Przepraszam za balagan w wypowiedzi ale taki sam mam w glowie. Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje

Igorku dziękuję ;) Uśmiech zostawiam ;)))

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witaj Igorze. Proszę o odpowiedź. Czy będzie mnie kiedyś coś jeszcze łączyło z Piotrkiem, czy jego związek z Anką to coś poważnego? Pozdrawiamhttp://

Witam Igorze :) Pytalam kiedys o egzamin czy powinnam sie martwic doradziles ze powinnam heh ale na szczescie zdalam moze dlatego ze odpuscilam sobie emocjonalne podejscie. Zaczynam jakby nowy etap w zyciu uczuciowym i chcialam sie dowiedziec czy to sie pozytywnie rozwinie?:) jestem szczesliwa ale lepiej wiedziec heh pozdrawiam :)

A w sprawach uczuciowych co teraz będzie???

Witaj Igorze, Czekam na odpowiedź jak na zbawienie i przepraszam, ze niecierpliwosc i mam nadzieje, czas na odpowiedz. pozdrawiam i dziękuję

a jakie jest zaklęcie na dobrą passę?

eli

zaklęcie na dobre zdrowie i szczupłą figurę?

eli

kiedy się wyprowadzę i będę na swoim?;

eli

jak wygrać w totolotka 150000zł?

eli

Witam pana Igorze Chciałam się zapytać, czy mam jeszcze szanse na spotkanie z człowiekiem bliskim mojemu sercu. Nie odzywa się już długi czas i nie wiem czy mam sobie dać z nim spokój Pozdrawiam