| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Gośka nie przejmuj się Kopernik też miał kiedys problemy :
„ Ostatecznie intelektualny wkład Kopernika, Galileusza i Newtona zdecydował o zarzuceniu podtrzymywanego przez dwa tysiące lat paradygmaty, w którym interesowano się analogiami miedzy liczbą planet a liczbą otworów w głowie ludzkiej, zaś nieznane bliżej procesy kosmiczne usiłowano wyjaśniać w kategoriach biologii organizmu.”
Wiec za jakieś 200 lat może to zrobia o czym piszesz.
|
|
|
Nie wierzę w tą broń... to wszytko jest wg mnie bez sensu... bez urazy to moje prywatne zdanie. Dodatkowo ogromny skrót myślowy...
Pax:)
|
|
|
Brat, a moze pokus sie i poszukaj materialow na ten temat. Moze Ci sie to przydac na przyszlosc.
|
|
|
HAARP to sieć nadajników na Alasce moze śłuzyć do komunikacji z łodziami podwodnymi na częstotliwosciach ELF. System ten śłuzy do badania zorzy polarnej. Podobne systemy istnieją w Rosji Sura w Szwecji HISCAT i gdzies jeszcze
|
|
|
HAARP wypuszcza tez rone wiadomosci, zeby z siebie zrzucic odpowiedzialnosc. HAARP ma sporo oddzialow, w Australii tez jest w Pine Gap w bazie amerykanskiej. Takich baz Ameryka ma bardzo duzo na Ziemi. Byc moze, ze w Szwecji tez.
Rosyjski system juz dawno nie dziala, a innym Ameryka by nie pozwolila miec cos takiego co pod nia nie podlega i mogloby jej zagrazac.
|
|
|
Co ty opowiadasz kobieto po pierwsze USA nie ma monopolu na rzadną broń. Już Sowieci w latach 70 i 80 pracowali nad roznymi broniami częstotliwosci radiowej i wyprzedzali USA o 15 lat
Podobny system istnieje w Szwecji HISCAT w Norwegi EISCAT w Rosi Sura i jeszcze gdzieś są to specjalne nadajniki to działa podobnie jak radioteleskop tyle że na odwrot te stacje nie odbierają sygnałow tylko wysyłają je do jonosfery
HAARP to stacja badawcza ktora bada Aurore to primo
secundo to że mozńa to wykożystać do komunikacji z okretami podwodnymi na falach ELF moze jako radar pozahoryzontalny itp itd być moze mozna podgrzewać jonosfere itp itd ale napewno nie jest to urządzenie do kontrloli ludzkiego umysłu zapoznaj sie troche z fizyką działąnia a pozniej wypisuj głupoty
|
|
|
Gosiu - jakie masz konkretne dowody na istnienie tej broni? Tylko proszę o KONKRETNE DOWODY nie o gdybania.
|
|
|
Pierwszym konkretnym dowodem jest Alaska. Reszty sobie poszukaj jak chcesz.
Ja twierdze to co twierdze, bo mam dowody na sobie i na innych ludziach. Nikt mnie nigdy od tych twierdzen nie odwiedzie. Ja nikogo nie zmuszam do tego zeby mi wierzyl. Kazdy, kto madry, to postara sie ta wiedze zglebic sam. To dotyczy w koncu broni, a nie jakiejs zabawki. Mozecie sobie pisac co chcecie i ja tez moge i prosze mnie nie obrazac, bo ja nikogo nie obrazam za jego wpisy.
|
|
|
Gosiu, najadelj jestem jak można od obrażania kogokolwiek. Słowo "Alaska" nic mi nie mówi.
Skoro ta broń na serio istnieje powinnaś starać się przekonać ludzi... zresztą to nie takie ważne.
Czy mógłbym usłyszeć konkretny dowód? Materiał źródłowy? Cokolwiek?
|
|
|
Jakby nie było HAARP to Gośka mówiła by że to nadajniki Radja Maryja ją kontrolują, albo Telewizja Polska SA., albo GPS... Tak to już jest z urojeniami...
|
|
|
instalacja na Alasce została zbudowana do pewnych tajnych(ultrapoufnych) celów o których znaczeniu ja jako słowiańsko-warszawski i polski ale zarazem japoński robot dentaku jestem świetnie poinformowany ,ale nie wolno mi pisnąć w tym poście internetowym ani słowa jaki jest główny cel tych wybiegających na długi okres ewolucji cywilizacyjnej ludzkości,odcinek czasu - działań.Czas działania być może tylko do pewnego momentu jest przewidziany
także przy dalszej rozbudowie tego obiektu jak i jego "analoga" nad Morzem Ochockim na południe od Magadanu i innych podobnych"analogów"czy też ściśle tajnych instalacji napromieniowywania falami niskiej częstotliwości matuszki Rassiijjii rozlokowanych w innych punktach superimperium(także w europejskiej części Rosji).Mogę tylko w tym miejscu powiedzieć jedno - jest to cel o priorytetowym naukowym znaczeniu dla dalszego przeżycia gatunku ludzkiego i cywiliizacji ludzkiej na Matce Ziemi,cel na pewno szczytny ie tylko z punktu widzenia zwykłągo naukowca ale także dla każdego przedstawiciela gatunku ludzkiego.Traktowanie kogoś szczególnie niebezpiecznego właśnie dla naszego gatunku istot żyjącego na tej planecie tym właśnie zmodulowanym przestrzennie i zafiksowanym w "pętli czasoprzestrzennej" promieniowaniem w sposób "negatywny" i "wybiórczy";muszę w tym miejscu z przykrością pod adresem Margot czy Gośki powiedzieć ma zawsze(always) 100%-owe uzasadnienie.I popierać to będą zawsze główne siły komunikującego się wzajemnie niezależnie od swoich opcji politycznych, kompleksu wojskowo-naukowo-wywiadowczego wszystkich jak leci ,mocarstw na Ziemi.
Oddziaływanie jest zawsze naukowo uzasadnione i jest określone przez międzynarodową"ziemską rację stanu"(w tym wypadku ta racja ma charakter tajny i nie może być na łamach tego forum internetowego w żadnym wypadku ujawniona)
|
|
|
Troche jest w tym prawdy ale tylko trochę. Po drugie nadajniki były za słabe. reszta to teoria i nie do konca zweryfikowana.
Swego czasu rosjanie testowali satelitarne nadajniki psychotroniczne, ale efekty ich działania ograniczały się do oddziaływania na terenie zamkniętym.
Efektem tego programu badawczego był Anatolij Kaszpirowski, czlowiek wyszkolony w Rosyjskim ośrodku wywiadowczym na Krymie.
Bron testowano na ludziach zgromadzonych na stadionach zresztą nie od dzisiaj wiadomo, ze ludzie zaebrani w kolo, a jeszcze do tego w koła rownoległe szybciej ulegają zbiorowej hipnozie.
|
|
|
Heh... jednak ponawiam moją małą prośbę o jeden konkret. Wywodów mam dość tutaj, hipotez i wogóle wszelkich innych gdybań mam też na prawdę dużo. Książkę bym sklecił. Teraz proszę o jeden dowód. Jakąś logiczna i konkretną przesłankę? Zdjęcie? Cokolwiek...
|
|
|
Brat Ty nie umiesz sobie nic sam poszukac, jak masz podany temat. Co chcesz, zdjecie fali radiowej ??? Ja takich zdjec nie spotkalam. Nie wiem, czy sa wogole wykonalne. Mozna je chyba tylko obserwowac na ekranie oscyloskopu.
japonski robot dentaku tymi falami niestety mozna dotknac kazdego czlowieka i spowodowac chorobe lub ja symulowac i to sie robi bez znaczenia, jakie ten czlowiek ma poglady polityczne. Usmierca sie ludzi zupelnie mlodych bez zadnej przyczyny. Po prostu dla usmiercania. Robi sie to od bardzo dawna. Dlatego jest to wszystko objete taka wielka tajemnica. Dzialanie tej broni jest niewidoczne i bezdzwiekowe, co pozwala na jej bezkarne dzialanie. Dzisiaj na ziemi jest pelno nadajnikow tej broni i dlatego sa w stanie nia dotykac kazdego czlowieka na Ziemi. Pozniej osobnikiem zajmuja sie juz lekarze, ktorzy robia na tym kase. HAARP jest straszna bronia, na ktora ludzie reaguja sceptycznie, bo nie moga tego dotknac. Dzieki temu moze ona dzialac bez zadnych ograniczen. Premier Australii jak sie zaczal dopytywac wladz amerykanskich, to zostal zlikwidowany. Ludzie, ktorych swiat by sluchal, wiedza o tej strasznej broni, ale boja sie o tej sprawie glosno mowic, bo juz nie jeden zle skonczyl. Taki ktos jak ja moze sobie opowiadac, bo ja nigdy nie bede wiarygodna. A i tak mnie maltretuja i to czsami bardzo. Zycze Wszystkim zdrowia.
|
|
|
wiesz Gosiu to wszystko co piszesz... Jeśli ta broń naprawdę istnieje to straszne... Wiez ja juz wolę w nią nie wierzyć. Tak dla własnej wygody. Bo gdybym miała świadomość ,że w każdej chwili...
|
|
|
Tak, ale jak sie zna jej dzialanie, to czesto mozna sie ustrzec przed choroba czy nawet smiercia. Swiadomosc jest bardzo wazna. Zycze Ci zdrowia.
|
|
|
Gosiu jak Cię maltretują? I czy możesz mi znalexc Ty jedne dowód? Nie znalazłem na internecie żadnego. A choroby występowały lat temu 3 tysiące...
|
|
|
Brat, a co wystukales? Wystukaj po angielsku - HAARP weapon albo po niemiecku _ HAARP Waffe.
|
|
|
Gosiu - Ty wierzysz w tą broń ( nie neguję tego ). Proszę o jeden konkretny dowód a nie stron internetową. Stron internetowych o Einsteinie jest 100, czy to znaczy że Einstein żyje? Poodbnie rzecz ma się z UFO... masz jakiś dowód?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |