Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127

mam pytanie do Ciebie jak ulozy sie moje zycie mam 28 lat a zawalil mi sie caly moj swiat zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej od 5 miesiecy jestem sama z synkiem i spotykaja mnie tylko przykre sytulacje cz mozesz mi powiedziec co czeka mnie w nie dalekiej przyszlosci

basia02:
tylko moje dziecko
Po pierwsze Basiu, to jest wasze dziecko... co do zachowania Twojego syna...zastanawia mnie to czy Ty z nim rozmawiałaś na temat tej całej sytuacji, a przede wszystkim na temat taty.

tak Kasiu wielokrotnie rozmawiam z dzieckiem odpowiadam na pytania na ktore ja znam odpowiedz rozmawiamy o tym co sie stalo

nigdy nie mowilam przy dziecku zle o jego tacie wrecz przeciwnie zawsze mowie mu ze musi nas kochac identycznie a tata zawsze bedzie tata

A byłaś w stanie odpowiedzieć na pytania dziecka obiektywnie.... Unikając mówienia ze tata jest beeee bo nas zostawił, i ta nowa pani tez jest beee bo zabrała nam tatusia....rozumiesz co mam na myśli?

Widac przez to co piszesz ze masz bardzo wielki zal do meza....nie wierze ze nie dajesz dziecku podstaw do tego zeby tak sie zachowywało..przykro mi.

Moj maz zostawil nas samym sobie bez grosza przy dluszy wrecz na ulicy .Musialam wziasc sie wgarsc znales mieszkanie pracowac jak wol na chleb i byt syna i tak jest do tej pory walcze w sadzie o alimety bo dobrowolnie moj maz nie chce placic.

Basiu mieszkasz w niemczech, tak? Proszę cie ale nie opowiadaj mi ze zostałaś wręcz na ulicy. Twoja historia jest jak dla mnie grubo naciągana.

tu nie masz racij nie utrudnialam mezowi kontaktu z dzieckiem a udzielalam odpowiedzi na te pytania na ktore znalam odpowiedz.Syn chodzil do taty normalnie do mometu jak maz spal z ta kobieta w jednym pokoju od tej pory zaczely sie wymioty dziecka na widok taty

jesli chcesz wiedziec to moj maz nie placil za mieszkanie i zostalam na ulicy mialam do wyboru dom matki z dzieckiem do spania

wiesz co trzeba przezyc to wszystko samemu zanim stwierdzisz ze historia jest naciagana

basia02:
Syn chodzil do taty normalnie do mometu jak maz spal z ta kobieta w jednym pokoju od tej pory zaczely sie wymioty dziecka na widok taty
Wczesniej pisałas, ze za pierwszym razem....nie wiem Basiu strasz sie zrobic z meza potwora czy z siebie poszkodowana przez los? Twoja historia nie trzyma sie.....absolutnie.

uwazasz ze w niemczech ludzie za darmo maja wszystko

nie staram sie robic z meza potwora a z siebie ofiary nie jest to moim celem

A co jest twoim celem?

basia02:
uwazasz ze w niemczech ludzie za darmo maja wszystko
Nie, ale wiem, ze prawo w niemczech bardzo doba o kobiete z dzieckiem...poczytaj BGB

jak bys sie doczytala to zauwazyla bys ze napisalam poznal moj syn ta kobiete za pierwszym razem a nie ze spala odrazu

nie musze czytac zeby wiedziec bo jestem tu i to przezywam na wlasnej skurze i denerwuje mnie to jak piszesz nie majac pojecia jak sie zyje w niemczech tu tez czeba pracowac na chleb

Dobrze w takim razie przepraszam...nie doczytałam, ale to i tak nie zmieni mojego zdania....nie wiem zupełnie o co tobie tak na prawdę chodzi... Usiądź sobie, zrób herbatkę i pomyśl....zastanów się nad wszytskim... Ile czasu juz mineło od tych wydarzen?

Moja droga mieszkałam w Niemczech, uczyłam się i pracowałam...wiec wiem doskonale o czym mowie... ale o swoje trzeba umieć zadbać.

zalogowalam sie tu z pytaniem co mnie jeszcze w zyciu spotka od smierci brata minelo 7 miesiecy od odejscia meza 5 caly czas borykalam sie z problemami dlatego napisalam tu czy wkoncu te moje problemy sie skoncza a nie dla tego czy ktos wierzy w moja historie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.