| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
dobrze jednak że się boisz też bardzo chciała bym sprubować je wywołać ale wiem że może to się źle skończyć ale to od ciebie zależe czy chcesz je wywołać pamiętaj nigdy nie rub tego w domu bo morzesz ich nie odwołać i to by był problem zrub to tam gdzie nikt nie przychodzi.
|
|
|
ja mam kilka pytan:
1. Gdzie jest najlepiej wywoływać ducha?
2. Czy jest możliwe, żebym ja jako zwykła amatorka wywołała np, ducha mojego dziadka który zmarł przed moimi urodzinami? Jeżeli tak, to czy mogła bym sobie z nim porozmawiać normalnie jakbym gadala z kumpelą czy jest jakis sposób?
3. Jaką formułką nalezy odwołać ducha?
4. Czy mozna wywolywac duchy zwierząt? (nie to zebym miala sprobowac, ale kolezanki baly sie wywolywac ludzi to wywolaly jakiegos Pikusia. Oczywiscie nic im z tego nie wyszlo....)
|
|
|
A alka i Olka miały spróbować , zle chyba coś je zjadło bo niedają znaku życia !!!!
|
|
|
Jak ktos nie widzial to twierdzi ze niema i co z nim gadac.
|
|
|
Janie ja widzialem ostatnio dwa ludzkie duchy staly pod sklepem jeden byl przezroczysty a drugi zielony jak ufoludki z zimna.
|
|
|
Mogę się zgodzic. Duchów nie ma. Są tylko istoty pozaziemskie :)
|
|
|
po pierwsze - to, co ogolnie uwaza sie za wywolywanie duchow jest pewnym wycinkiem
zjawiska, ktore nosi miano channeling (od channel - kanał), czyli przekazy kanalowe.
wystepuja one w wielu formach - pisma automatycznego, bezposredniego przekazu przez
usta medium, czy poprzez tabliczke OUIJA - co najczesciej przedstawiane jest w
porazkowych filmach o duchach (kumacie - tabliczka z literami i cyframi naokolo przy
ktorej siedzi grupka emerytek z palcami na krazku). we wszystkich tych metodach
jednakowoz inna swiadomosc kontaktuje sie ze swiadomoscia medium, a one przez
podswiadoma kreacje wylewa to na "papier".
problem, kochane Alu i Olu, tkwi w tym, ze duchy sa najgorsza klasa istot do
wywolywania. po pierwsze - zdefiniujmy ducha. dla mnie "duch" w rozumieniu tego
tematu to świadomość ziemianina, ktory jakis czas temu olal swoje cialo i umarl.
takim swiadomosciom ich "wywolywanie" moze tylko zaszkodzic w procesach koniecznych
dla duszy po smierci. to wlasnie zbyt przewartosciowana (i zle zrozumiana) wiez z
osobami zostajacymi na ziemi jest jednym z glownych problemow "duchow" z jakimi maja
one problem po pieknym zjawisku zwanym smierc. poza tym w ogromnej wiekszosci
wypadkow to nie taka swiadomosc udaje sie "wywolac". na ich miejsce wchodza glodne,
negatywnie ukierunkowane, lub po prostu chcace sie zabawic byty astralne, ktore
czytajac jak z otwartej ksiazki w emocjach i pragnieniach i chelpiac ich egotyczne
sentymenty same sie przy tym karmia ich energia. wiem, bo sam za dawnych czasow
bawilem sie w takie rzeczy i ledwo wykaraskalem sie z kontaktow z tymi istotami. na
szczescie liznalem jedynie to zjawisko, bo skonczylbym jak ludzie z ktorymi sie wtedy
zadawalem - jako alkoholicy lub goscie zakladow psychiatrycznych.
oczywiscie mozna wywolac tez dobre istoty. ale trzeba do tego pracy, poswiecenia i
predyspozycji mediumicznych. a nie sadze, ze chcialybyscie wywolywac "duchy" w
warunkach sterylnych energetycznie. taki niezsynchronizowany, "rozklekotany" kanal w
wiekszosci wypadkow skonczy sie albo fiaskiem albo stukaniem w suficie o ktorym
bedziecie mowic swoim przyjaciolom, ale moze skonczyc sie tez groznie. wiec prosze
Was - uwazajcie. nie chodzi o to, zeby sie tego przesadnie bac - to przegiecie w
druga strone. po prostu pamietajcie - jedynym co Was ochroni to wiedza.
a takich przekazow z dobrymi, wyzszymi istotami bylo na naszej Ziemi sporo w
przeciagu ostatnich 20-30 lat. w wiekszosci kontaktowano sie z wysoko rozwinietymi
cywilizacjami asystujacymi ludzkosci w przejsciu w IV wymiar. moim ulubionym jest
channeling z cywilizacja/kolektywem swiadomosci RA, do ktorego kompilacji (w niezlym
tlumaczeniu) podaje link:
http://republika.pl/aleksyz/MATERIALY%20RA.html
tam tez dowiecie sie wiecej o samym zjawisku channelingu i o tym co mozna zrobic "wywolujac duchy". jesli chcecie wiedziec wiecej na ten temat - sluze w miare mozliwosci.
peace
krzysztof szaman wojturski
|
|
|
kiedy zejda sie dwie pory czasu na ziemi o polnocy musicie koniecznie byc z jedna dzieica, kotra najlepiej nie bedzie wiedziala o co chodzi. Kazcie jej stanac nad swieca w kregu i odczytajcie starolacinskie sentencje: "spiriti veniro subito forca creazotus" jezeli nie wypowiecie tych slow dokladnie bedziecie musialy zadosc uczynic to jej krwia.Nadcietym opuszkiem palce musi zagasic swiece i jeszcze raz ja podpalcie powtarzajac sentencje.
|
|
|
Jeżeli myślisz że duchów nie ma to powinieneś się zainteresować czymś takim jak OOBE. Mimo że nie dowodzi to 100% istnienia świata duchów to ręcze ci, że przeżycie tego zmini o 180 st. twój sposób postrzegania świata. Czym jest OOBE ? w skrócie jest to oddzielenie się ciała duchowego od fizycznego podczas życia i możliwości powrotu do niego. Jest to zjawisko dość ciekawe i bardzo przyjemne, którego sam doświadczyłem 2 razy. Myślę że większość z nas doświadcza jakichś przeżyć paranormalnych w swoim życiu i jest to naturalne zjawisko będące z człowiekiem od jego powstania. Co do wywoływnia duchów to myślę że jest to kit wymyślony przez szamanów i różnego rodzaju guślarzy. myślę że te dwa światy (duchowy i fizyczny) istnieją niezależnie od siebie , a sposobem przeniknięcia do drugiego świata jest albo śmierć albo właśnie OOBE. Wydaje mi się że wezwanie ducha jest tak samo niemożliwe jak wezwanie nas przez nich do ich świata. Poprostu zarówno oni jak i my musimy się kontaktować ze sobą świadomie .
|
|
|
siema!!mam wielka ochotke wywolac ducha.czytalam jak sie pytaly dziewczyny jak to sie robi dalas im stronke.tylko ze ja niewiem jak zrobic z ta plansza zreszta mam wielka ochotke wywolacw szkole podczas przesrwy da rady???z 1 dziewczyna odpisz i napisz sposob latwy i skuteczny...jaknajszybciej!!!
mam 16 lat bez obaw
apap
|
|
|
Trzeba pamiętać o tym że oni też byli kiedyś ludzmi. WIęc nie należy ich niepokoić.A takjeśli jest ktoś bardzo uparty to powiem tylko tyle ze znajomy brat próbował ale zmarł w niwyjaśnionych okolicznościach w wieku 19 lat[Podcią sobie zyłi i wykrwawił się na śmierć]
|
|
|
No to moze byc niebezpieczne ja wierze w duchy (fakt-mialam oobe i wiem co to jestjak nie dusza to co??)ale wole nie probowac.Zgadzam sie z gielo.Ja tez nie wierzylam w duchy, wysmiewalam sie z tych co wierza ale jak mialam oobe to uwierzylam we wszystko, takze w ufo, ld, i te inne zjawiska.
|
|
|
jak mam wywoływać duch moi koledzy wywołują ,wtedy dają oznaki rze są np.tależyk papierowy kurtki spadają widać go gdy siedzi na monitorze(kontury)jak je odwoływać
|
|
|
Bibli zakazuje wywolywania duchow, chociaz sama mowi ze to mozliwe. Poprostu nie nalezy nipokoic ''zmarlych'' dusz.
|
|
|
kumple raz próbowali to było z 10 lat temu długo nie chcieli o tym rozmawiać usłyszeli kroki i jeden z nich sracił przytomność nie chciało mi się wierzyć ale chopaki strasznie się czegoś bali i było to widać zauważali to nawet ci którzy nie wiedzieli o co chodzi rozmawialiśmyu póżniej z księdzem egzorcystą strasznie nas zkrzyczał i mówił że mieli chłopaki fuksa bo widział osobiście jak przy odprawianiu egzorcyzmów (specjalna modlitwa) sporym facetem coś rzucało po ścianach inni księża bali sie nawet mówić na ten temat
|
|
|
Czytając odpowiedzi niektórych osob ręce opadaja..:/ PO co wogóle chcecie wywoływać duchy ? Nudzi wam się ?? UCZYĆ SIĘ !!!
http://www.duszek.alleluja.pl/tekst.php?numer=5403
|
|
|
Musice naszykowaś szklankę wody, jakiś pierścionek lub naszyjnik i do teko kartkę z imieniem i nazwiskiem osoby z którą chcesz się skontaktować.
Usiądzcie w piątek wieczorem w spiokojnym miejscu złączcie ręce i wypowiadajcie słowa:
-Jestem wariatką bo wierzę w takie bzdury jak kontakty z duchami!!!!-
|
|
|
BRAWO !!! Nie bawcie się w takie rzeczy....Choć jest to możliwe,nie radze próbowac...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |