| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
A ja co mnie czeka mam ciezka sytuacje czy ktos moze mi cos podpowie
|
|
iska |
|
No swietnie tu jest nie wiedzialam ze to tak dlugo przetrwa a wszytko dzieki TOBIE ROMEK:)
Gratulacje !!! :))))
|
|
|
|||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witam,podczepiam się pod temat aby nie zakładać nowego :)
Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko i niestety nie udaje się nam.Chciałabym spytać kiedy w końcu nam się uda i doczekamy się maleństwa??
|
|
|
Witam serdecznie .Widze ,ze pomagasz zatroskanym ,wiec moze i ja skorzystam.Czy wroci do mnie mezczyzna o ktorym ,nie moge zapomniec.Czy jest szansa by go odzyskac?Jest mi tak bardzo zle.Pozdrawiam
|
|
|
|||||
|
|||
Wina tuska |
|
Tak mój mąż lubi hazard ale tylko obstawia mecze to jego pasja i hobby i tylko co weekend.
W tym momencie zrezygnowałam z pracy i szukam nowej pewnie o to chodzi z finansami.
Byliśmy u kilku lekarzy miałam robione niedawno badania.
Może podam nasze daty ur. może coś pomogą ja 07.04.1985 on 18.12.1983.
Dziękuje za ostrzeżenie będe uważać.
|
|
|
Jestes numerologiczną 7 (tak jak ja :) twoj partner to 6 (skorpion(tak jak mój znak zodiaku:) , musi byc z niego niezly ogier i napwno z takim parterem niebedziesz musiala długo czekac na potomstwo ;/
Siodemka potrzebuje spokoju i niezależności a zaborcza Szóstka będzie za nią chodzić i prawić morały. Szostka będzie czuc sie zaniedbana i samotna. To trudny związek, ale może być udany, jesli włoży się dużo miłości
Zas w tarocie widze!! karte-''Cesarzowa''
Oznacza ciąze!! ...lub choroby kobiece... oby to 1 :D
i pojawiają sie ponowie 2 krotnie !! gry hazardowe!!, pzypilnuj męza :)
ps: 7 mają to do siebie ze gardzą pieniedzmi i wszelkim dobytkiem materialynm a to moze przynies tyko klopoty... Nie ma nic złego w materialnym bogaceniu się...
Zobaczymy co nowy miesiąc przyniesie...
|
|
Wina tuska |
|
Dziękuje ci bardzo i jestem pod wrażeniem :)
Tak nasz związek jest trudny :) ale dajemy z siebie wszystko i łączy nas coś wyjątkowego,dużo się kłócimy ale zawsze zgody są miłe.
Z hazadrem pilnuje jak mogę ale to nie uleczalna choroba ale wiem jak z tym walczyć i jestem silna by dalej to robić.Masz rację pieniądze się mnie nie trzymają lubię wydawać a najbardziej na kogoś :D W tym temacie to mąż mnie pilnuje.
Dziękuje ślicznie.
Pozdrawiam
|
|
|
smutasek:
Czy jest szansa by go odzyskac?
- Natutralnie ! Umow sie na kawe.
Dziekuje slicznie.
Twoja wrozba jest pomyslna ,tylko powiedz mi jak umowic sie na kawe z osoba ,z ktora stracilo sie kontakt? Zaluje ,ze nie ma takiej mozliwosci.
|
|
|
Witam,drogi alkazam mam jeszcze jedno pytanie od mojej siostry która bardzo się martwi.Jest teraz w ciąży i boi się czy dziecko będzie zdrowe i czy będzie z mężczyzną z którym teraz jest??Jej data ur. 05.03.1985 a on 07.09.1980
|
|
|
oh oh oh dac komus palec to by chcieli całą reke !!:) na dzien dziszejszy niemam wiele czasu wiec bedziesz musiala zadowoic sie tylko tarotem !!:)
Hmmmmmmmm bardzo trudne karty do iterpretaci bez numerologi niemam pelnej wizi tego problemu;/
1 karta pozytywna 1 karta negatywna i 1 neutralna ;/
niechcial bym w tym przypadku niczego doradzac ale na jakiies 66.6% mysle ze tak , dziecko bedzie zdrowe.
Bardziej obawiał bym sie o siostre i jej zdrowie psychiczne , nie jet znią najlepej i w tym momecie dziecko nie jest wskazane ,a raczej to chyba wlasnie ono jest calym problemem ;/
|
|
Wina tuska |
|
witaj!
a mogłbys mi zobaczyc w karty co mnie teraz czeka w najblizszej przyszłosci w zyciu zawodowym?
czy obecny partner oswiadczy mi sie?
dzieki i pozdrawiam:)
|
|
|
|||
|
Twoja prognoza podniosla mnie na duchu i naturalnie ,jesli bede miec taka mozliwosc bardzo chetnie umowie sie na kawe.A moze dowiem sie jeszcze od Ciebie, kiedy by sie mialo to wydarzyc?
|
|
|
|||||
|
witaj:)
a mozesz mi tez odpwoeidz na moje pytania?
co mnie teraz czeka w najblizszej przyszłosci w zyciu zawodowym?
czy obecny partner oswiadczy mi sie i załoze z nim rodzinke:)?
dzieki i pozdrawiam
|
|
|
- Tak ! Bedzie to szczesliwa rodzina. Tam gdzie sa blaski bywaja i cienie - tak i w tym przypadku - jest duza opozycja, ale wszystko bedzie bardzo dobrze. Dwie dziewczynki i chlopczyk. A pracy same plusy.
sloneczne pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |