Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

agata86:
czy On cos do mnie czuje?
- tak !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

A ja co mnie czeka mam ciezka sytuacje czy ktos moze mi cos podpowie

iska

No swietnie tu jest nie wiedzialam ze to tak dlugo przetrwa a wszytko dzieki TOBIE ROMEK:) Gratulacje !!! :))))

yohanna22:
Gratulacje !!! :))))
- Dziekuje i wzajemnie. To takze dzieki Tobie ! Dzieki nam wszystkim.
iska:
czy ktos moze mi cos podpowie
- Wszystko bedzie OK. Wszystko sie ulozy. pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witam,podczepiam się pod temat aby nie zakładać nowego :) Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko i niestety nie udaje się nam.Chciałabym spytać kiedy w końcu nam się uda i doczekamy się maleństwa??

Witam serdecznie .Widze ,ze pomagasz zatroskanym ,wiec moze i ja skorzystam.Czy wroci do mnie mezczyzna o ktorym ,nie moge zapomniec.Czy jest szansa by go odzyskac?Jest mi tak bardzo zle.Pozdrawiam

mmoniaa8:
kiedy w końcu nam się uda i doczekamy się maleństwa??
- Witaj, to jest skomplikowana sprawa. Czy byliscie u lekarzy? Zawsze mozna pomoc naturze za pomoca jakiegos rytualu... Jutro cos zrobimy... a Ty daj znac cos wiecej na maila. next.new@gmail.com
smutasek:
Czy jest szansa by go odzyskac?
- Natutralnie ! Umow sie na kawe. pozdrawiam słonecznie

mmoniaa8:
Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko i niestety nie udaje się nam.Chciałabym spytać kiedy w końcu nam się uda i doczekamy się maleństwa??
Sprawdziłem z ciekawosci co karty mówią na ten temat i niestety tylko oszczegają aby w tym momencie zatroszczyc sie o finase..Czy twoj małzonek lubi hazard? ,oby nie. ... A takrze mówią o nieszczesnym wypadku !! uwazaj na nogi! Czasem lepiej niewiedziec co przyniesie przyszłosc ;/

Wina tuska

Tak mój mąż lubi hazard ale tylko obstawia mecze to jego pasja i hobby i tylko co weekend. W tym momencie zrezygnowałam z pracy i szukam nowej pewnie o to chodzi z finansami. Byliśmy u kilku lekarzy miałam robione niedawno badania. Może podam nasze daty ur. może coś pomogą ja 07.04.1985 on 18.12.1983. Dziękuje za ostrzeżenie będe uważać.

Jestes numerologiczną 7 (tak jak ja :) twoj partner to 6 (skorpion(tak jak mój znak zodiaku:) , musi byc z niego niezly ogier i napwno z takim parterem niebedziesz musiala długo czekac na potomstwo ;/ Siodemka potrzebuje spokoju i niezależności a zaborcza Szóstka będzie za nią chodzić i prawić morały. Szostka będzie czuc sie zaniedbana i samotna. To trudny związek, ale może być udany, jesli włoży się dużo miłości Zas w tarocie widze!! karte-''Cesarzowa'' Oznacza ciąze!! ...lub choroby kobiece... oby to 1 :D i pojawiają sie ponowie 2 krotnie !! gry hazardowe!!, pzypilnuj męza :) ps: 7 mają to do siebie ze gardzą pieniedzmi i wszelkim dobytkiem materialynm a to moze przynies tyko klopoty... Nie ma nic złego w materialnym bogaceniu się... Zobaczymy co nowy miesiąc przyniesie...

Wina tuska

Dziękuje ci bardzo i jestem pod wrażeniem :) Tak nasz związek jest trudny :) ale dajemy z siebie wszystko i łączy nas coś wyjątkowego,dużo się kłócimy ale zawsze zgody są miłe. Z hazadrem pilnuje jak mogę ale to nie uleczalna choroba ale wiem jak z tym walczyć i jestem silna by dalej to robić.Masz rację pieniądze się mnie nie trzymają lubię wydawać a najbardziej na kogoś :D W tym temacie to mąż mnie pilnuje. Dziękuje ślicznie. Pozdrawiam

smutasek: Czy jest szansa by go odzyskac? - Natutralnie ! Umow sie na kawe. Dziekuje slicznie. Twoja wrozba jest pomyslna ,tylko powiedz mi jak umowic sie na kawe z osoba ,z ktora stracilo sie kontakt? Zaluje ,ze nie ma takiej mozliwosci.

Witam,drogi alkazam mam jeszcze jedno pytanie od mojej siostry która bardzo się martwi.Jest teraz w ciąży i boi się czy dziecko będzie zdrowe i czy będzie z mężczyzną z którym teraz jest??Jej data ur. 05.03.1985 a on 07.09.1980

oh oh oh dac komus palec to by chcieli całą reke !!:) na dzien dziszejszy niemam wiele czasu wiec bedziesz musiala zadowoic sie tylko tarotem !!:) Hmmmmmmmm bardzo trudne karty do iterpretaci bez numerologi niemam pelnej wizi tego problemu;/ 1 karta pozytywna 1 karta negatywna i 1 neutralna ;/ niechcial bym w tym przypadku niczego doradzac ale na jakiies 66.6% mysle ze tak , dziecko bedzie zdrowe. Bardziej obawiał bym sie o siostre i jej zdrowie psychiczne , nie jet znią najlepej i w tym momecie dziecko nie jest wskazane ,a raczej to chyba wlasnie ono jest calym problemem ;/

Wina tuska

witaj! a mogłbys mi zobaczyc w karty co mnie teraz czeka w najblizszej przyszłosci w zyciu zawodowym? czy obecny partner oswiadczy mi sie? dzieki i pozdrawiam:)

smutasek:
tylko powiedz mi jak umowic sie na kawe z osoba ,z ktora stracilo sie kontakt? Zaluje ,ze nie ma takiej mozliwosci.
- Jest! Juz wkrotce sie spotkasz i wtedy Natutralnie ! Umow sie na kawe. pozdrawiam

Twoja prognoza podniosla mnie na duchu i naturalnie ,jesli bede miec taka mozliwosc bardzo chetnie umowie sie na kawe.A moze dowiem sie jeszcze od Ciebie, kiedy by sie mialo to wydarzyc?

smutasek:
kiedy by sie mialo to wydarzyc?
Romek:
Juz wkrotce sie spotkasz
Spokojnie. Rytual juz sie odbyl. Wkrotce podziekujesz mi i opiszesz Twe sukcesy. Naucz sie tej piosenki i czasami ja spiewaj: http://www.youtube.com/watch?v=0_WGacTnZ64&feature=related slonecznie pozdrawiam

witaj:) a mozesz mi tez odpwoeidz na moje pytania? co mnie teraz czeka w najblizszej przyszłosci w zyciu zawodowym? czy obecny partner oswiadczy mi sie i załoze z nim rodzinke:)? dzieki i pozdrawiam

- Tak ! Bedzie to szczesliwa rodzina. Tam gdzie sa blaski bywaja i cienie - tak i w tym przypadku - jest duza opozycja, ale wszystko bedzie bardzo dobrze. Dwie dziewczynki i chlopczyk. A pracy same plusy. sloneczne pozdro

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.