| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ATLANTYDA - mit czy zew przeszłości. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
No właśnie.... co wiecie na temat Atlantydy, gdzie leżała, jak zatonęła, jak ludzie żyli na tej wyspie.... cokolwiek wiecie, piszcie tu :)
|
|
|
Nie wiem czy powinienem mówić,że dużo wiem,ale mogę powiedzieć,że wiem troszeczkę.Otóż według moich rysunków,obliczeń i szkiców atlantyda leżała na morzu Atlantyckim między Afrykš a Amerykš Południowš.Podobno 10000lat przed powstaniem egipskich piramid Atlantyda miała już pršd elektryczny,medycynę a nawet pojazdy latajšce.Dysponowała ona tajemniczym ródłem energii. Ponšć cala historia Atlantydy znajduje się w dzienniku pasterza. który jest gdzie w Islandii. Według Platona lšd ten został pogršżony w morskich otchłaniach.
Mam nadzieję,że w końcu uda się komu odnaleć zagubiony lšd, a ja chciałbym w tym uczestniczyć.
Pozdrawiam Pana serdecznie i liczę na kontakt .
Z poważaniem Filip Popielarz z Ełku
|
|
|
Atlantyda nie byla mitem ale rzeczywistoscja.Dzis do takiej samej Atlantydy sie dozy. Prosze zainteresujcie sie masoneria a w tenczas zobaczycie co maja przygotowane dla Ludzi. 1.Uwazacie ze polaczenie nie panstw to dobra to rzecz tracac w swoim panstwie miejsca pracy,swoje przedsiebiorstwa? 2.Bruksela pokaze europie czym naprawde ona jest .3.Co jest na plakacie Europejskiej uni?(jest to plakat ktory przedstawia odnowione imperium rzymskie).W obecnej chwili jest 12 panstw ale bedzie 10 panstw a 11 panstwo bedzie nad 10 panowalo -tak jakto przedstawiaja gwiazdy na plakacie uni europejskiej .3. Przyidzie czas ze czlowiek nie bedzie mial nic do powiedzenia (wystarczy przeczytac artykoly i paragrafy unijne).Atlantyda dawniejsza to 10 panstw dawniejszych inaczej zwane babilonem . Dzis buduja ten sam babilon.Kto niemoze tego zrozumiec polecam przeczytac biblie tam mozna wszytko odszukac.Najwaniejsze pytanie:panowie i panie czy jestescie zbawieni?ida bardzo ciezkie czasy ,bedzie duza chustawka w europie jak i na calym swiecie.ONZ zmieni swoja nazwe na Federacja ziemi.Zainteresujcie sie masoneria ,wolnomularstwem i luminatami.Te trzy organizacie rozlaza ziemie.Zobaczcie kto bierze udzial w tym wszytkim ,jakie sa nazwiska biskupow.............................
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |