| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 3 WOJNA ŚWIATOWA. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
|
Podejmuję temat inspirowany artykułem w 35 numerze "Wprost". Krótkie wprowadzenie: "Syjoniści dobrze wiedzą, że jeśli ośmielą się zaatakować nasz kraj (Iran), dostaną nauczkę na całe życie. Ten sztuczny twór zniknie raz na zawsze z powierzchni ziemi. Na pierwszy ogień pójdzie Dimona (izraelski ośrodek atomowy), potem spalimy Tel Aviv i Hajfę - mówi gen. Idalla Dżiwani, jednen z dowódców irańskiej Straży Rewolucyjnej. Wg niego, największe izraelskie miasta i ośrodki wojskowe znajdują się już od pewnego czasu na muszce irańskich rakiet balistycznych SHAHAB-3. Izreal nie pozostaje dłużny. - Musimy zniszczyć irańskie reaktory (jeden z nich jest budowany w Buszer, oddanie do użytku - 2005 rok - STRUMYK), zanim będzie za późno. Trzeba się spieszyć, ponieważ już za chwilę Teheran będzie miał broń atomową - alarmują telawiwscy generałowie i członkowie parlamentarnej komisji obrony Knesetu. To nie czcza pogróżka, wiedzą o tym wszyscy, którzy pamiętają, że to właśnie atak izraelskiego lotnictwa pozbawił Saddama Hussajna szans na zbudowanie bomby atomowej".
No właśnie, jest to troszkę niepokojące, a może nie ma się czym martwić??????????? Co o tym myślicie? jakie jest wasze zdanie? Czy możliwa jest 3 wojna światowa? Jeśli tak, to gdzie, kiedy, jak? ;). Jakie kraje wg was posiadają broń atomową i jakie mogą ją wkrótce zdobyć? Proszę Was o zabraniu udziału w KONSTRUKTYWNEJ dyskusji :)). Zbierajcie wszelkie materiały, linki i wklejajcie je w posty. Zapraszam was do pisania.
|
|
|
a propos Bill Ladena,właśnie trwają tajne rozmowy z Chinami o jego wydanie,bowiem namierzony został na południowy zachód od dumilionowego supernowoczesnego metropolitarnego Urumczi w graniczącym z Kazachstanem ,Pakistanem i Afganistanem i Tażdżykistanem- chińskim TURKIESTANIE gdzie większośc stanowią biali wyznawcy Islamu.Ukrywa się gdzieś w masywie Kunlun Shanu,może gdzieś koło Taxkorganu i Yechengu(Kargiliku).Chiny nie kwapią się z akcją jego pojmania i trudno się im dziwić, jakby nie było reprezentują one w coraz bardziej efektywny i zdecydowany sposób, upośledzony od wieków antykolonialny i antyimperialistyczny Trzeci Świat.
|
|
|
tak ogolnie 3 wojany swiatowej nigdy nie bedzie. Bedzie za to wojna miedzyplanetarna z szrakami. (przekazy z kasjopei). Oni musza wykorzystac moment, Gdy wejdziemy w nowa ere roku 2012 staniemy sie dla nich nieprzydatni, wiec szykuja atak. Chcecie wiecej szczegolow?:P
|
|
|
Nie wiem jaka będzie III wojna światowa ale więm coś na temat IV,Będzie to walka na zwęglone kamienie i bryły spalonej ziemi.
|
|
|
Moim zdaniem bombe atomowa posiadaja Iran i Korea polnocna.Wskazuja na to fakty iz na terenie Korei polnocnej doszlo do zdetonowania (wg Korei i ONZ)jakies gory czy tam kopalni,ale ja mysle ze to byla bron jadrowa.
|
|
|
Przed 2012 będą sie działy na Ziemi dziwne rzeczy ,tak wiec wszystko jest możliwe.
|
|
|
Tylko nie wiem paru właściwie nieważnych szczegółów o Strumyku... Nie wiem kim jest, ile ma lat i tak dalej. Ale ja taka już jestem, że zakochuję się bardzo szybko. O! I to jest dopiero paranormalne! Miłość o pierwszego wejrzenia. W tym wypadku to miłość od 3 wojny światowej.
|
|
|
cos takiego jak 3 swiatowa wlasnie trwa-GOSPODARCZO!!! co wy na to?!!!
|
|
|
Cool... parę informacji o mnie... Mam 23,5 lat. Mam na imię Bartek. Mieszkam w Warszawie i od czasu w mieście urodzenia - Dąbrowie Górniczej. Mam zielone oczy, jasne brązowe włosy itp. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? <:)
|
|
|
Temat zagrożenia wojną atomową wraca jak bumerang. dziś oglądałem z samego rana na Canal + mały filmik o broni atomowej i możliwościach jej zdobycia i posiadania. wedle filmu istnieje dziś co najmniej 9 państw mających dostęp do energii atomowej i nie tak trudno jest ją dziś zdobyć, a wiele rzeczy się przed nami ukrywa ;P
|
|
|
Może być nieciekawie, szczegulnie że dostałem ostatnio informacje z obozu osamy. 14 grudnia w 4 miastach stanów zjednoczonych wybuchnąć mają walizkowe ładunki nuklearne. Bombki juz czekają na odpalenie, a jak wiadomo georg do zbyt rozważnych i jest ponadto porywczy, więc może być różnie..
|
|
|
Nigdy nie bedzie na swiecie 3 wojny swiatowej tak mi sie wydaje, choc wiele rzeczy na to wskazuje. Strumys ty z wawy jestes? gorol:):)
|
|
|
III wojna światowa jest możliwa. Musiałyby jednak do niej przystąpić super mocarstwa (USA, Wielka Brytania, Japonia...).Ludzie powoli zapominają o okropnościach I , a wszczególności II wojny światowej.
|
|
|
Nostradamus pisal, ze trzecia wojna swiatowa, wyjdzie z malego panstewka, a dotknie calego swiata.Nie ebdzie to wojna taka jak do tej pory byly, tylko z bronia masowego razenia, terrorystami...Ogolnie mowiac,ona juz sie zaczela, co uwaza za prawde bardzo duzo osob. Nostardamus jak inni pisal jeszcze, ze zacznie sie ona przed XXI wiekeim i ma byc bardzo dluga, nie chce etraz puscic bajki, a nie pamietam dokaldnie ile lat, wiec pomine to:P Wiem jeszcze, iz ma byc to ostatnia taka wielka wojna, po niej ludzie zaczna dazyc do stania sielepszymi, poczatek nowej ery, przemiana itd. ale to juz inny dzial :)
|
|
|
Jeżeli dojdzie do 3 wojny to nie wiem czy coś poczujemy skoro atamówki są skierowane na cały świat a wystarczy ponoć około 5 pocisków by nie było zbyt ciekawie na świecie. A skoro kraje niektóre mają po kilka pocisków to może bedzie tak jak ponoć z dinozaurami że nie będzie słońca tylko epoka lodowcowa przez nie dotarcie słońca przez jakieś pyły czy coś tam. Albo będziemy świecić jak żarówki hihi.
Nie chciał bym by była wojna. wystarczy jak sie posłucha dziadków jak oni przeżyli wojne i obejrzy kilka filmów. to sie nie chce wojny a co dopierio na żywo. :( :( :(
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |