Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nie kończąca się opowieść
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 13 | 14 | Następna strona

Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze: ...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów (nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...) 1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu... 2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść" 3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp. PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg... Ok miłej zabawy...zaczynamy: [%sig%]

...Mówili: Uga, Uga, Ug, Ug, Uge. Roki zaskoczył się tym i poszedł nad morze stwierdził, że już lepiej nie gatać z Orkami tylko Orkami (walemiam) :)) Stanoł na skale i krzyknął Willy, a z pod powieszchni wody wynurzyła się...

(sory mój ostatni post się nie liczy bo byłam na stronie chyba 3 i tam gdzie pisalo coś o orkach poprostu strona 4 mi się nie pokazała i myślałam że o orkach to ostatni post :))

...wolał już iść do budy niż znów zasnąć, ubrał się, i poszedł do szkoły. Usiadł w ławce i zaczął pisać to co czytała pani, bo ona kazała notować, Roki spojrzał na nią i zdziwił się gdyż na jej ogromnym koku, siedział ogromny... [%sig%]

(nie liczy się post "mówili: Uga..." a liczy się "wolał już iść do budy"..)

...Płetwal błękitny (Balaenoptera musculus), ssak morski zaliczany do rodziny wielorybów fałdowców z podrzędu fiszbinowców, rzędu waleni. Największy przedstawiciel rzędu waleni, a także największe spośród wszystkich zwierząt, jakie kiedykolwiek zamieszkiwały kulę ziemską,spiewajacy sobie pod nosem "Trudno tak razem żyć nam ze sobą...",co wprawiło Rokiego....

w beznadziejny nasstroj i postanowil zaprzyjazninc sie z owym waleninem...

...jednak był pewinen problem on siedzał na głowie nauczycielki, nagle Roki przetarł oczy nic tam nie widział, jednak zaraz po dzwonku zwiał z lekcji i udał się nad moze, (było bardzo blisko) spojrzał a tam w oddali płetwal błękitny podpłynął do niego i zaprzyjaźnił się z nim wszystko tak jak mu się przyśniło na lekcji, wsiadł na grzbied waleniowi i popłyneli do...

tajemninczego mista ukrytego pod woda, o dziwnej nazwie Adytnalta. Okazalo sie, ze w owym miescie zyja dziwne ludki, ktore...

....zyja z walenia i w ogole walniem wiec....

...Waleń się wkurzył, że tak nazwali tą czynnośc i zburzył miasto, połukną wszystkie ludki i wysrał kupe radioaktywnej kupy na plaży, koło domu Rokiego...

...a Roki muslac ze to super nawoz zaoral pole posypal tym gownem potem znowu zaoral i posadzil fasole, jak sie okazalo potem od tego radioaktywnego gowna fasola miala wielkosc jablka co mocno ucieszylo Rokiego bo teraz aby niec super gazy wystarczylo zjesc 1 fasole a nie cala miche....

Roki fascynujac sie swymi poczynaniami z gownem katem oka przyzauwazyl niezla niunke wylaniajaca sie z morza jej kragle piersi wypiete jedrne posladki waska kibic i cialo ciemny machon sprawilo ze Roki poczul ze jego...

....30 centymetrowe pracie powieksza sie w nogawce i w afekcie nie mysladz co robi zawolal Muchomorka zamiast samemu skozystac, który jak dziki zwierz rzucil sie na to cos wystajace z wody, potem okazalo sie ze to....

zwykla fatomorgana (jakze czesto spotykana nad morzem :P) i zupelnie przez przypadek Muchomorek sie utopil...

a Roki spostrzegł, że wasola sięga do nieba! (Już wiadomo z kąd starsza pani wzięła wasolke, którą potem sprzedała Tomciowi Paluchowi) Roki wspioł się na jej szczczyt i zobaczył...

...tanczaca cipke na kolczastym drucie, ktora....

z racji swojego wieku byla nieco wyplowiala ale wciaz namietnie rozchyylala swe malutkie usteczka szepcac ROKI ROKI ale Roki jak to Roki mial to daleko w dupie bo od lat nie ukrywal swych homoseksualnych tendencji wiec swoim zwyczajem...

...postanowił poszukać sobie jakiegoś faceta, na takie zachowanie Rokiego cipka...

...oniemiała , i postanowiła założyć kiosk z papierosami. Jednak do tego potrzebne były pieniądze , więc udała się do...

Muchomorka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 13 | 14 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.