Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Opisujcie tu swoje PROROCZE sny nt. przyszłości świata, polski etc.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68

Zacznę... Jakiś rok temu śnił mi się jeden z ciekawych snów, a że dzisiaj już niektóre jego elementy wydają mi się logiczne, przytaczam go... byłem w jakimś nowoczesnym obozie, było tam sporo ludzi, byliśmy puszczeni jakby wolno, to wyglądało raczej jak budynek korporacji, jednak wiedziałem że nie jesteśmy tam z własnej woli. Pamiętam jedną ważną rzecz... miałem na ręku zegarek, a na nim drugi, potem ten zegarek zalał się krwią, poszedłem do pani za biurkiem która wyglądała na "sekretarkę" tego obozu, przy niej stali ochroniarze, zacząłem mówić że coś mi się dzieje z ręką, zobaczyła i powiedziała że mój organizm nie przyjął (czipa elektronicznego?), gdy prosiłem żeby coś z tym zrobiła, ochroniarze powalili mnie na ziemię. Piszę o tym, bo ostatnio czytając o biochipach wyczytałem że początkowo mogą mieć formę zegarka i co więcej te które są zbudowane z litu mogą powodować krwotoki, sen który wcześniej wydawał mi się lekko niezrozumiały obecnie wydał mi się sensowny.

...

Dobrze by było, gdyby USA rzeczywiście rządził oficjalny rząd. Chociaż dzięki temu, że tak nie jest, świat jest dużo bardziej przewidywalny. Nie ma tego złego...

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

jest popołudnie w wiosenny dzień roku.... Stoję na kamiennych płytach arkad w dawniej czy niegdyś bardzo eleganckich podcieniach stalinowskiego Placu Konstytucji w Warszawie. od ulicy Armii : Ludowej i od Trasy Łazienkowskiej napiera gwałtowna fala wzburzonej bałwaniastej wody morskiej...morski(oceaniczny)nagły i nieprzewidywalny szkwał i potop... a więc zalanie Polski potężnymi falami morskimi i oceaniczny- mi w wyniku przebiegunowania Ziemi nastąpi od południa...od gór, od Słowacji. nie chcieliście socjalizmu,karmonii w stosunkach międzyludzkich, wszechobecnego spokoju i braku bezrobocia i corocznych wyjazdów wszystkich dzieci na bezpłatne kolonie i systemu sprawiedliwości społecznej ,marzył Wam się diaboliczny sterowany z siedziby Diabła USA -- kapitalizm -- nie chcieliście łagodnego przejścia do wszechświatowego bezklasowego komunizmu to za karę - ludzkie pomioty i potwory macie wszechświatowy potop... jako karę boską wymierzoną przez \naszą ukochaną Matkę Gaję za Wasze wszystkie niecne występki...

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Przerażająca wizja. Ale mam nadzieję, że mnie nie zaleje, bo ja w tym nie brałem udziału, jestem niewinny ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Jakis dluzszy czas temu mialam dwa podobne sny, nie pamietam w jakich odstepach czasu lecz z pewnoscia nie z nocy na noc :) Pierwszy sen dotyczyl miejsca gdzie obecnie mieszkam tj. UK, krotko mowiac duze miasto zalewala woda, ja siedzialam gdzies wysoko, chyba na dachu i widzialam w oddali fale zalewajaca miasto to bylo w nocy. Drugi sen byl tej samej trasci zalewala woda Polske i bylam w Polsce, uciekalam gdzies jakimis schronami, pod ziemia az dotarlam blisko mojego miejsca zamieszkania lecz ja myslalam caly czas ze daleko mam do Polski. Zapytalam sie gdzie ja jestem i otrzymalam odpowiedz ze jakies 5 km od mojego domu w Polsce , jeszcze sobie pomyslalam...o Boze to ja jestem w domu. I na tym koniec snu. Mialam 2 sny tej samej tresci o tym, ze swiat zalewa woda!!!!

ja również miałam swojego czasu podobne sny, niestety nie sprawdzają się. Jedyny sen jaki się sprawdza to że wspomniany tu kapitalizm będzie trwał do usranej śmierci i nawet nie pomoże 2012, powodzie ani trzęsienia ziemi. Będzie wszystko po staremu, zobaczycie.

Jest też taka możliwość. kapitalizm nie musi być be, jeśli jego regulację pozostawi się ludziom. Ale wyraźnie panowie na górze mają nieco inne plany :)

nazwałam raczej umownie - status quo - poprostu to co dziś istnieje będzie tylko unowocześnione ale nic się nie zmieni :( Być może ocalą nas kataklizmy ale wątpie, jeśli nie - będziemy niewolnikami.

Annucha:
będziemy niewolnikami
Czyli nic się nie zmieni :) ...prócz metodologii.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.