Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chupakabra
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

Jeśli ktoś wie coś na temat tajemniczego zielonego zwierzątka które uwielbia pić krew niech pisze...

...chupacabra to to nie byla...one chyba wypijaja krew... znaczy wyssysaja ;]...

Słyszałam że to małe COŚ zjada krowy w całości.ma małe oste zęby i w ogóle.ponooć ludzie w meksyku znaleźli kiedyś rękę jakieoś gościa zjedzonego przez Chpakabre...

Chupa to stworzenie wysokisco ok 1,60 cm.Porusza sie na dwuch tylnich konczynach w pozycji wyprostowanej.Na plecach w niebezpiecznych sytuacjach wyraztaja jej niewielkie skrzydelka ktorymi porusza z ogromna predkoscia, przez co moze wydawac sie ze zmieniaja barwe.Na glowie posiada wiele krotkich pojedynczych wlosow, a jej skora jest zbudowana ze scisnietych lusek takich jak u gadow.Ma dwoje ogromnych czerwonych oczy przypominajacych te ktore maja "szaraki" lub owady.Zamiast paznokci na koncach palcow wyrastaja jej dlugie bardzo ostre szpony, a po miedzy palcami ma jeszcze blony przypominajace te ktore naja np. plazy.Z malego otworu gebowego wystaja jej dwa kly.Gdy chce sie posilic wysowa dluga i cienka rurke przypominajaca zwiniety jezyk, ktorym do ciala ofiary wstrzykuje ciecz rozpuszczajaca organy, po czym wysysa cala zawartosc.Posiada bardzo silne tylnie konczyny dzieki ktorym potrafi wysoko i daleko skakac oraz poruszac sie z ogramna predkoscia.

Czy wieżycie, że chupacabra jest z kosmosu i jest obcym. Czy uważacie to za zwierzę? Wkurzają was rysunki chupy jako szaraka? [%sig%]

A wiece co ja wam powiem moja babcia tam mieska i widzi to gdzieś 3 razy w miesiącu mam nawet zdjęcia i film nakręcony przez wujka chcieli byście zobaczyć co w każdym razie zawsze jak sie pojawia to moj pies ucieka z podwórka . a i raz stracilem królika ( bagsiu !!!!!!! pomszcze cie zabije tego stwora !!!! tego sku...) Wkarzdym razie potwierdzam że to istnieje i niedługo sam to gów.. zabije bo to przez nie mój krolik leży w grobie !!!!! A mój brat to widział i wogóle znajomi wszystcy!!!

Bałwan nie rób z siebie bałwana :D. Jeżeli naprawde mieszka tam twoja babcia, to aż tak często ją widuje??? Co prawda szkoda mi tego królika, ale ona musi coś jeść aby przetrwać. Ciekawe czy ci szkoda zwierząt na które ludzie polują wyłącznie aby zdobyć trofeum, albo dla rozrywki. Ciekawe czy ci szkoda kury kiedy jesz rosuł :P . Mi tak. Ale w przyrodzie tak to jest zabija się aby przetrwać (prawo dżungli). Mimo to pilnuj swojego psa :) Jeśli nie zmyślasz :P [%sig%]

"TYLKO LUDZIE ZABIJAJĄ DLA ROZRYWKI" [%sig%]

Mi też coś sie dzieje, widzialem to u nas w polsce wyglada tak jak z opisow i jeszcze cos dziwny stwoe kradnie mi rope z jelcza.

A ja mam taką książkę o zjawiskach paranormalnych i mam tam opisaną chupacabre. Zgadzam sie z opisem voxisa. Ale nikt z was nie napisał jak ona obezwładnia swojo ofiare... Podobno ją chipnotyzuje. Słyszałem że wpatruje sie swoimi oczami w ofiare i zaczyna sie kiwac na boki. Podobno u ludzi powoduje to zawroty głowy i wymioty.

Wiadomość z encyklopedii : (wysysacz kóz)Chupacabra może być kolejna z ras istot Obcych, gdyż jej pojawianie się często zbiegało się z obserwacja świateł na niebie, aczkolwiek może być także do dzisiaj nie odkrytym jeszcze gatunkiem jakiegoś ziemskiego zwierzęcia. Chupacabra ma postać około 1,5 metrowej istoty, poruszającej się na dwóch nogach. Posiada duże, jarzące się na czerwono oczy, pysk w rodzaju wąskiego dzioba z ostrymi kłami, kończyny zakończone trzema dużymi szponami i długi język przypominający sztylet. Językiem tym chupacabra wbija się w ciało zwierzęcia, najczęściej w wątrobę a następnie wysysa jego krew. Chupacabra według świadków wydziela też z siebie dosyć nieprzyjemny silny zapach siarki, lub kwasu siarkowego. UWAGA TO NIE ŻART !!!

Chupacabra ma zapewne język przypominający język nietoperza lub kolibra - czyli długą rurke. Koliber wciąga nią nektar (językiem), a nietoperz wampir wypija krew. Nie wydaje mi się rzeby hipnotyzowała, gdyż kiedyś zastano chupe w stajni zawiesząną na końskiej szyi, a koń starał się ją odpędzić (kopał, skakał i był bardzo przerażony). Ludzią udało się ją odgonić. Koń nie był wcale zahipnotyzowany. Być może ta chupa była niedoświadczonym młodym zwierzęciem, albo to niedziała na konie, lub poprostu chupa nie hipnotyzuje... A tak w ogóle skoro już rozmawiamy o chupie to miałam ostatnio sen.... Skakałam sobie przez płoty z koleżankami i kolegami. Zostałam w tyle kiedy miałam przeskoczyć przez następny płot zobaczyłam, że ten płot to jest płot mojej babci na wsi i w ogóle, że jestem u niej. Zobaczyłam ślicznego małego bardziej żółtego niż rudego (coś pomiędzy) kociaczka. Przeskoczyłam przez płot, a tu nagle oczy temu kotkowi zaświeciły się na czerwono. Przestraszyłam się, a w ogóle u mojej babci nie ma takiego kota. Pomyślałam o chupacabrze, a tu ten kot się uniusł słyszalne było brzęczenie i wleciał do budy psa (kochanego Kubusia). Zaczepił się ten kot na tym psie i trochę zaczął pić krwi, ale pies natychmiastko wywalił. (Puźniej już zanik snu no wiecie jak to wsnie bywa) i następna scena, że jestem u babci i jest tam moja ciocia opowiedziałam jej wszystko (stwierdziłam że to dziecko chupy, a i jeszcze w tej chwili po podwórku latały dwa takie koty (drugi był srebrny)). Ciocia powiedziała, że może to CIA rozbiło gdzieś samolot, albo przyleciały do nas z Ameryki (bo mój sen się dzieje w Polsce). (Znowu zanik). Teraz biegłam przez zborze a tu cała chmara chup małych chyba ze sto mnie goni. Wbiegłam do znajdującego się nieopodal klopu. A one zaczeły wbijać pzury i przedostawać się przez deski rozpadające się deski. A tu nagle przyszedł jakiś federalny, taki jak facet w czerni czy coś. I powkładał je wszystkie do klatki i powiedział, że nie morze zdradzić wszystkich szczegółów, ale powiedział, że zabiera je do Ameryki do ich rodzin. Tam chupy będą mogły żyć. KONIEC SNU... jakie szczęście, że to sen [%sig%]

Ej wiecie co? Byłam u koleżanki i powiedziała, że podrzucono takiej dziewczynie kotki (bardzo małe jeszcze ledwo chodzące) A ta dziewczyna podrzuciła je takiej sąsiadce mojej koleżanki co u niej byłam. Jednego zostawiła i karmiła, a dwa (bo były trzy) kazała swojej prawnuczce wziąść. A ona podrzuciła je takiej z 10 piętra. A ona sadystka jedna zrzuciła je z 10 piętra!!! Przezyły, ale tym razem wzięła je ta prawnuczka. A! I najdziwniejsze jest to, że miałam sen (TEN CO WYŻEJ OPISANY)w nocy zaraz po tym zajściu!!! W ogóle śnią mi się jakieś dziwne sny!!! Kiedyś przez dwa miesiące śniło mi się, że spadają (przewracają się) na mnie drzewa. Co jakiś czas śnią mi się końce świata, a ostatnio że jestem jakimś zwierzęciem i uciekam (te akurat są fajne) np. ostatnio byłam anylopą czy jakimś takim i uciekałam przed myśliwymi. I wiele razy sprawdzały mi się niekture sny! [%sig%]

ty kurwa facet jesteś popierdolony zielona jest twoja stara ciągnie pały za dwa złote.nieodpoiszesz mi chyba że na email .jesteś kurewskom bladzia.dziękuję

Za co? Nie chcemy tu takich wulgaryzmów.... przynajmniej ja :P kto mnie popiera? [%sig%]

www.chupacabras.art.pl

Co wy ludziki o mnie wiecie.... Jesteście głupie pytongi. Ja sobie przez słomkę lubię wyssać krowę, kurę albo kozę i świnię. Ośmieornica z 9 mackami to moja siostra. Mój kolor uzależniony jest od farby, którą popijam żarcie. Czasem zjadam sałatę z pola i kapustę. Kiedyś jak się nawpieprzałem buraków czerwonych to się nie mogłem zesrać. Zakończcie już to forum na mój temat bo jest głupie i nudne. PS. Pochodzę z piekła. Moi rodzice to behemot i cielę z dwoma głowami i sześcioma nogami. Predator karmił mnie swoją krwią.

Spadaj wauszywcze... hehe powiedziałam twoim tonikiem :P [%sig%]

To ty - wnikacz z miasta Łodzi???

ehhh co się dzije że ..... a taki ciekawy temat Ja niestety nie wiem nic o tym zwierzątku :/

hmmmmmmmmm... kilka historyjek znam, ale z tego co ludzie wypisuja na tym forum to chyba nie istotne... na stronie nieznanego swiata powinno cos byc...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.