Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73:
braciuszku moje proplemy są za mna czego i Tobie zycze
Dzięki. Siostrzyczko za ciepłe słówko... Moje problemy... Za mną... ...Jakoś tego nie widzę. Jakieś takie nierealne toto... Igor jest wporzo ale te wróżby to moim zdaniem tylko silna sugestia- takie "zaprogramowanie" proszącego o "wróżbę". Wiem jedno- nie wierzę w takie rzeczy, więc nie jestem "programowalny". To co mi napisał Igor na pewno się nie spełni (a brzmiało to pięknie: "(...)reasumując czeka cię zaspokojenie ambicji (...)") To co pisze Igor to nie "widzenie tego, co się wydarzy", tylko "nakaz"- co masz zrobić żeby było ok. Taki "przekaz podprogowy"-jakby to napisał nicze... Nike obraź się siostrzyczko, ale uważam, że Ty jesteś jak... plastelina... Ja bardziej przypominam skalistą górę... Nie urobisz mnie. A jak krzykniesz mi za głośno, to tylko lawinę spowodujesz... Będzie tylko gorzej... Igor jest ok i nie powinienem mu zadawać pytań, będąc takim sceptykiem. Teraz się szamotam (czy szamoczę? - jak to się mówi?) co jest słuszne- moje przekonania? A może się mylę... Nie wiem już nic Dzięki siostro za odezwanie się i sorki, że skończyłem z pocztą do Ciebie. Tak jest chyba lepiej. Zgodzisz się chyba... Pozdrówka dla Ciebie i:http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/malinki_slodkie_jak_caluski_dla_ciebie_na_dzien_dobry_0.jpg

Igorze czy jesli czeka nas dobra przyszlosc jak pisales, to jakie sa szanse ze on sie kiedys we mnie zakocha? wiem ze u niego to proces, ze mamy swoje lata i wiele bagazu ze soba doswiadczen, ale czy takie uczucie sie w ogole pojawi? bo na tym ze nam "dobrze ze soba" chyba sie nie da zbyt dlugo bazowac

senna:
Nike obraź się siostrzyczko, ale uważam, że Ty jesteś jak... plastelina... Ja bardziej przypominam skalistą górę... Nie urobisz mnie. A jak krzykniesz mi za głośno, to tylko lawinę spowodujesz... Będzie tylko gorzej...
BRACISZKU NIE GNIEWAM SIE ale nie jestem plastelina i nikt mnie nie ulepi jak chce o to to nie gdybym Cie troszku nie poznala to zjebalabym Cie okrutnie ale Cie poznałam na moje szczęście lepiej niż Ci co tu to cztają, więc wiem jaki jesteś i wiem że Twoje pioruny to pisanie. moje pioruny to gadanie, na szczęście mam komu się wygadać i wykrzyczeć ale naprawdę.... oboje jesteśmy bardzo podobni i to samo mam co ty krzycz do mnie to ja zakrzycze Cie na śmierć nie ma opcji zeby ktoś ze mna wygrał...co nie znaczy ze ide po trupach do celu...o co to to nie...NIESTETY słabość mam jak ktos się unizy i wtedy duzo moge przegrac.. wracajac do nas Igor mi napisał ..ale nie na forum.. tak jak kiedyś wypadek mialam i policja w niemczech ...a raczej wredna mloda gówniara uznała ze to moja wina no bo oni niemcy a ja Polka.... w Sadzie na szczescie sedzia ja zjebal, a ja na nia zgory patrzylam jak na zbitego psa,,,, satysfakcje mialam ale moich nerwow nic nie zwroci Igor mi wtedy napisał nie martw sie Prawda wygra i wtedy zaczelam myslec ze to moze jednak moja wina byla,,,itp niekonczace sie posrane mysli i gdyby nie to ze mialam swiadkow to bym przegrala ale wygrala prawda a ja razem z nia ..... duzo by przytaczac ,,,,,, teraz mi napisal poza forum ze w odpowiednim czasie odpowiednio pomoga mi przyjaciele ktorzy od wielu lat uredzialaja mi dobrych rad i tak dokladnie sie stalo choc 24 godz przed wszystko wygladalo inaczej i wszystko inaczej prawie wypalilo prawie piwo to prawie zywiec ale nie zywiec jesli nim nie jest w ciagu 24 godzin sprawy nabraly obrotu w słowa Igora a wszystko wygladalo calkiem inaczej WIEC NIE MOW MI ZE JESTEM PLASTELINA DO CHOLERY ja sie nie pytam jak mam sie ubrac lub czy ktos na mnie sra czy kocha prawie zostalam bezdomna a nie mialam ochoty po sadach sie ciagac a poki co na to sie zanosilo, i co z tego ze bym wygrala jak bym w grudniu za granica siedziala? co z swietami i radoscia tych swiat ????? juz ci pisalam ni z tego ni z owego Igor mi napisal tak,,, czes monetka czeka cie wygrana na loterii i poszlam i wyslalam i wygralam :) wiec jaka plastelina sie pytam? wiem ze sie nie obrazisz bo dobry chlopak jestes buziolki ci sle tylko nie umiem tych slodkich fotek wstawiac :D ,,,,,,, ps.jak choc troche uwierzysz w siebie i to co ci Igor napisal to bedzie dobrze to ne plasteliństwo tylko wiara w siebie... i dobre słowo Igora ja mam tak naprawde teraz tak jak sobie to wymarzylam nie byle jak dokladnie tak jak chcialam RENTGEN braciszku pomarz troche bo arzenia sie spelniaja jak nie marzysz tylko sie spinasz jak Mont Everest to zadne szczescie sie przez to nie przebije cmok cmok Igor prosze o dobra wrozbe dalam dziadowi przed kosciolem kase i kanapki kase wzial na piwo a kanapki wyjebal do kosza i badz tu dobry glodna potem w pracy bylam

monetka73

RENTGEN braciszku wiesz ze nie jestem glupia i jak bym chciala to ci spodnie przez głowe ściagne bez uszczerbku na spodniach tylko do takiego oficjalnego napisania potrzebuje troche procent,,,,, tak mam ,,,, a Ty wreszcie przestan myśleć pesymistycznie, wiem ze łatwo powiedzieć ale bądż wreszcie egoista i pomyślo tym co dla Ciebie jest wazne a reszte olej oboje wiemy ze najwazniejsza jest córcia i żona wiec tylko o nich mysl i to ratuj a tych co cie gnoja ignoruj ps.jak bys chcial to konta mejlowego nie zlikwidowalam ... nie uzywam ale jak cos to zajrze ..o ile hasla pamietam :D buuuuuuzki braciszku

monetka73

Do niedzieli mnie niema, jak wrócę odpowiem na zaległe pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam i pozdrawiam po przerwie ;) reaktywujemy to forum jeszcze potrzebujemy chwilę i powinno ruszyć. Na razie proszę pisać na maila. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Cześć :) Miło... :D Ale mnie zaskoczyło :) Pzdr

79277 A postawiliśmy to tutaj, trzeba jeszcze poprawić system logowania bo coś nie domaga, by się mogły nowe osoby ewentualnie logować a tak poza tym jakoś chyba idzie ;) Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Super. Same rewelacje ostatnio... Nawet czuję, że niedługo zrealizuje mi się sprawa nr 1 :) Żadnych konkretów więc nie opowiem (lub zbyt wiele szczegółów, buy o tym opowiadać) ;) Pozdrawiam wszystkich i polecam obejżeć: http://www.cda.pl/video/15582090 Ściągnijcie sobie na dysk najlepiej- wciągające :) Pa

Link z poprzedniego wpisu szczególnie polecany ludziom, którzy nie wiedzą "co dalej", lub nie wiedzą "jak"... Tłumaczy dużo w bardzo prosty sposób. Od siebie dodam tylko, że "seckret" działa. Ale to trzeba potraktować serio Cześć :)

Monetka! Siostrzyczko- jesteś? Bo maila to chyba nie czytałaś... Masz klapsa ode mnie ...chociaż zamiast klapsa wolę Ci dać buziola :) pa :)

No i nie weszło. Nie zauważyłem "https"- A Wendol uczył... :( No to tak: http://i.pinger.pl/pgr195/6aab644900053ad44f620b0e :)

Ale fajnie znowu tu "sypać" postami- sorki Igor muszę nadrobić spam :))) Luuuuudzieeee! Wracajcie!!!! Tajne.org działa znowuuuuu!!! http://c85c7a.medialib.glogster.com/media/3a/3afce570ad23cc93b12a3eafccd8f1750be4789cb6649f21fe7e9748050b942d/super-mario.jpg

Coś nikogo nie ma ???? No to zadam pytanie Igorowi- może inne się posypią: -czy powiedzie mi się w sprawie nr 1? Igor:http://www.chamsko.pl/demot/100_100_1955661366_chuj_wie_przez_lilliputz.jpg To taki żarcik oczywiście... Na zachętę :) Pzdr

Witam Braciszku ,Witam Igor ale luksus sami jestesmy to wreszcie zmolestuje IGORA Igor prosze postaw mi karty na moja przyszłość :):) no gdyby nie braciszek RENTGEN to bym juz nie znalazla forum :) DZieki wielkie jade na kilka dni na urlop pojutrze wiec mnie chwile nie bedzie WIELKIE DZIEKI BRACISZKU za namiary i powodzenia w nowej pracy zastepczej,,,tez mam zamiar chwilowke zlapac bo nie stac mnie na to czego chce wiec na razie zarobkowo jakies sroki musze zlapac zeby zarobic buziolki chlopaki :*

monetka73

tylko prosze o lepsza odpowiedz niz powyzej :D

monetka73

monetka73 Jutro zasiadam do kart gdyż mi trochę z różnymi sprawami zeszło ;-) ale ogólnie nie jest źle ;-) Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. muszę tylko Wendola trochę zmolestować by drobne poprawki wprowadził bo jak nie to jeszcze informatykiem muszę zostać ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

:):)

monetka73

monetka73 9 godzin tem Trochę to uporządkowaliśmy by to wyglądało po ludzku i działało, jeszcze tylko system logowania do forum musi zostać poprawiony by nowe osoby mogły się logować, oczywiście poprawić trzeba jeszcze no i mogę wracać do kart ;) gdyż do tego umysł musi być czysty ;-) Pozdrawiam Igor ps. a co cię nurtuje szczególnie ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor nurtuje mnie zmiana pracy czy sa jekies widoki , przyjaciele taka pani U.... i pan T..... :) jak to z nimi jest .... ...... dziekuje serdecznie i pozdrawiam

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.