Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24:
Biedny podziękował za datek i powiedział, że Polska będzie centrum świata:)
Też o tym kiedyś gdzieś słyszałem :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witaj Igorze, datek dałem ale nie pod kościołem ;/. Czy uda mi się zrealizować cel jaki przed sobą postawiłem w zbliżających się miesiącach, czy też może nie. Czy spotka mnie coś miłego, coś co mnie zaskoczy?. Pozdrawiam

???

artur323 28 maja, 22:19 Tarot kartami Cesarz IV i Diabeł XV mówi, że dzięki pomocy wpływowej osoby zrealizujesz swoje plany musisz tylko pamiętać by panować nad namiętnościami ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24 17 maja, 22:15 Tarot kartami V Kijów i IV Monety mówi, że ten rok jest dla ciebie przełomowy czeka cię odzyskanie pełnej aktywności zawodowej co pomoże i pozwoli na realizację planów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 12 maja, 19:28 Zawsze można do mnie napisać maile czytam na bieżąco ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 6 maja, 19:17 Masz niestety rację ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Masz niestety rację ;-)
Pewnie ze mam moja najlepsa kolezanka typowa business women :) moga wiele razem osiagnac, ale ona musi wiele zrozumiec. http://https://www.youtube.com/watch?v=GgDxv0Qg_Rg Nie tylko ona jest wiele takich par zamiast wspolpracowac to jest rywalizacja kto jest lepszy i co wniosl materialnie, a to nie przeciez o to chodzi;)

zle link wkleilam jak zwykle https://www.youtube.com/watch?v=GgDxv0Qg_Rg

Witaj, proszę zobacz w kartach czy wyzdrowieje i uda mi się zajść w ciąże? jeśli tak to kiedy? co mnie czeka w pracy? w życiu uczuciowym? z góry bardzo dziękuję i życzę samych dobrych chwil. w moim i biednego imieniu. m.

znowu sie wtracam. Nie wiem na co chorujesz, ale wyprobuj Maca, tutaj jest w proszku, ja mam w tabletkach. http://www.silanatury.pl/Afrodyzjaki/Maca-250g.html I jak masz nadwage to przejdz na diete Dukana na niej duzo dziewczyn zaszlo w ciaze.

moor 9 godzin temu Na ogól nie zajmuję się leczeniem. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami Śmierć XIII i As Mieczy mówi, że powinnaś o siebie lepiej zadbać, jeśli wszystko pójdzie dobrze organizm powinien się zregenerować do roku, reasumując znajdujesz się w okresie biologicznej transformacji. O pracy Tarot mówi kartą Cesarz IV to znaczy, że przyszłość zawodowa uzależniona będzie od współpracy z mężczyzną w dobrym sensie ;) O życiu uczuciowym Tarot mówi kartą Pustelnik IX co co oznacza, że czasami możesz poczuć się samotna ze względu na bark zrozumienia sytuacji przez otoczenie.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor biedny podziekował, czy mógłbyś mi postawic tarota na niedaleką przyszłość? dziękuje i pozdrawiam :):) biedny podziękował jak zwykle

monetka73

a może to czas zmienić kraj ?

monetka73

Witaj Igorze Na moja odp. chyba nie przyszedł jeszcze czas... Czy jakies zmiany czekaja mnie w najbliższym czasie? Pozdrawiam...

Pieniazki oczywiście do puszki - hospicjum dla dzieci. dolozylam biednej kobiecie do jedzenia bo jej zabrakło w sklepie. podziekowala i powiedziała ze się za to pomodli za mnie i ze za wszystkich się modli. Pozdrawiam...

Hej Igor Mam duzy problem musze jak najszybciej dostac odpowiedz!!! Postanowilam zakonczyc sprawe z bylym pracodawca, najwyzsza pora. Powiedzialam im prosto ze juz nie wroce. Poniewaz sprawa jest zlozona i chodzi tez o pieniadze, ktorych jak wiadomo nikt nie lubi wydawac, czy wszytko pojdzie po mojej mysli jesli bede milczala i niech sie dzieje...??? Czy lepiej isc jutro do GP i z nia porozmawiac. Troche mi zal kobiety bo jak mnie widzi to chyba chce uciec:)i nie zabardzo chce jej juz dupe zawracac. PAPA

yohanna22:
cześć
Igor:
cześć
wendol:
cześć
monetka73:
cześć ...i co jeszcze mam, napisać... tyle...

ale mam męty we łbie...

Jutro będę rano na sieci więc odpowiem na pytania ;) Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 2 dni temu o 12:3 Co by się tam nie stało sens twojego bycia już się tam wyczerpał ;) Pozdrawiam Igor ps. siedzenie tam to tylko przedłużanie agonii ;)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.