Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
A na zmiany jesteś już faktycznie gotowym?
Gdybym był gotowy na zmiany, to nie zadawałbym pytań. Byłoby to co najmniej zbędne. Na zmiany gotowy jeszcze nie jestem. Do zmian jestem zmuszony... Gdy się do czegoś szykuję, gdy planuję, to nie idę na "sponton". Jak sprawa nie jest tylko dla mnie ważna, gdy od niej zależy nie tylko moja dola, to nie mogę sobie pozwolić na spontaniczne działania. Muszę mieć co najmniej 90% pewności, że wszystko będzie ok. Tak planuję, dopinam, przygotowuję dane przedsięwzięcie, że nie potrzebuję wróżki do określenia co mam robić... A skoro już zadaję pytanie "wróżce" to znaczy, że z różnych powodów gotowy nie jestem. W tym przypadku niewiele zależy ode mnie, od mojego planowania. Życie to ruletka... Więc nie pytaj mnie czy jestem gotów, bo to oczywiste, że nie przygotowałem się... Pozdrawiam PS. Dzięki za odp- to pytanie właściwie było już nieaktualne, bo w międzyczasie postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i .... przygotować coś... Pójdę okrężną drogą. Dłuższą drogą, ale mniej wyboistą i krętą... Cześć...

Dziękuję Igorze za Twoją odpowiedż, ale czy mógłbyś napisac coś więcej na temat mojej pracy, tzn. : -czy te lepsze rozwiązania od życia dla mnie oznaczają może jakąś wygraną w "totka"?, -czy lata moich studiów pójdą na "marne"? Pozdrawiam serdecznie

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Witam Podarowałam biednemu pieniądze i powiedziałam że od Igora .Podziękował Mam pytanie czy Krzysztof o mnie myśli czasami? Czy wspomina mnie mile? To bardzo ważne pytanie .Pozdrawiam i dziękuję

Witam Igorze Biedny otrzymał pieniądze za moją wróżbę . Chciałabym się dowiedzieć czy odzyskam dawna miłość ? czy jest dla nas szansa? Pozdrawiam

79277 14 godzin temu No tak ale takie działania wielkich sukcesów nie przynoszą, choć zapewne komfort psychiczny jest większy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

beton 13 godzin temu Wyrwij się ze swoich fałszywych wyobrażeń - to zobaczysz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

basiula1 11 godzin temu Tarot kartami Walet Monet i Mag I mówi, że najczęściej myśli o pieniądzach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 2 godziny temu Tarot kartami VIII Mieczy i VIII Pucharów mówi, że nawet jeśli by to wróciło to szybko przestanie cię interesować. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 Wczoraj o 12:51 Nadszedł czas by wyciągać wnioski z życia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Cześć Igorze :) Biedny przyjął datek za moją wróżbę . Mam pytanko Kiedy nadejdzie miłość ? kiedy zakocham się z wzajemnością ? Pozdrawiam Basia

Igor:
tja...

Igor dziekuje ale teraz to juz wogole nie rozumiem, cały czas wyciągam wnioski z życia i do niczego mnie to nie prowadzi moze powinam się zmienić, nie byc miłym frajerem tylko wredną suką może tak trzeba.... tylko jak to zrobić? wojna sie zaczeła i na razie jedną bitewkę wygrałam , wcale na to nie mam ochoty ale od tego zalezy połowa mojej egzystencji ..... mógłbyś tak po prostu jak dobra wrózka popatrzeć w karty nad moja przyszłościa ? dziekuje i pozdrawiam

monetka73

Igor ostatnio strasznie wymijająco mi odpowiadasz proponuję korespondencje mejlowa monetka33@wp.pl pozdr

monetka73

Tak z innej beczki, jeśli polecam jakąś pozycję to proszę ją przeczytać bo co z wróżb jeśli osoba pytająca nie ma świadomości na tyle rozbudowanej by efektywnie wizję wdrożyć w życie. Pozdrawiam Igor ps. a kierować ciągle przecież nikim nie mogę

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ps.
Właśnie to jak wyjdę z domu to mam iść w lewo czy w prawo?

Nicze Tarot mówi do Ciebie, nie martw się gdyż ziemia jest okrągłą i idąc w lewo dojdziesz w prawo lub idąc w prawo dojdziesz w lewo - najważniejsze byś wyruszył :) Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
nie martw się gdyż ziemia jest okrągłą
Zdaniem Niczego to nie jest takie oczywiste :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
W każdym razie warto to sprawdzić już wychodzę oglądanie wydmuszki od środka też ma swój sens pozdrawiam równie serdecznie

Krzywizna Umysłu Odc.5 Przegięcie z Odgięciem Cz.1 Geodezja https://www.youtube.com/watch?v=CLFXuJr5fpk

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendoł I bardzo dobrze, że chłop jest czujny :) czujność to podstawa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.