Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze, chcę złożyć Ci życzenia Szczęśliwego Nowego Roku 2015, zdrowia i pomyślności, a także dalszej trafności w udzielaniu porad na portalu wróżbity, a przy okazji to mam do Ciebie pytanko: kiedy znajdę satysfakcjonującą mnie pracę(zgodną z wykształceniem)? Pozdrawiam i dziękuję za udzielenie doskonale trafionej poprzedniej porady!

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Witaj Igorze w Nowym Roku! Mam takie pytanie, czy ja się kiedyś przełamię i założę własną firmę, własne biuro, czy zawszę będę u kogoś pracować? Jak to zapisane w kartach jest z tą moja pracą - jakieś zmiany? Biedny bardzo dziękuje. pozdrawiam Aneta

Igor to znowu ja :) co my mamy zrobić? znajdziemy coś? czy trzeba iść na "wojne"? nie chcialabym wojny ale jak nie bedzie wyjścia.... pani pod kościołem podziękowała pozdrawiam cieplutko

monetka73

Za życzenia bardzo dziękuję, karty będę wstawiał wieczorem. Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj, Igorze proszę zobacz w kartach: 1.czy to jest dobra inwestycja? 2.czy M mysli o mnie powaznie? 3. co mnie czeka w uczuciach? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam p.s. Biedni spod kościoła dziękują uśmiechem.

Igor:
karty będę wstawiał wieczorem
no i...? stoją?

A jak wiadomo obowiązuje kolejka :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor kolejka kolejką ale ze się pdkładam pod fałszywa osobe i pomagam nam dwóm a wcale nie muszę......bo sama sobie lepiej poradze.... błagam sprawdż bo sie moge wjebac na kolejne lata z kims co wcale nie jest tego wart.A wszystko na to wskazuje ze sie poświęcam dla kogoś co nie warto i jest super fałszywy dla mnie.....nieszczerze miły ,,,,itd dziekuje i prosze bez kolejki o pani L wiadomości :) dziekuje i pozdrawiam

monetka73

Igor:
tia...

monetka73:
pzdr

79277:
:* :*

monetka73

Igor cały dzień myślałam ze mam manie prześladowczą ale nie raczej nie bo właśnie kolejne coś wskazuje ze chyba jednak zbyt dużym zaufaniem obdarzam kogoś kto na to nie zasługuje :( pozdr

monetka73

monetka73:
Nastukałem Ci kilka słów na maila. Nie uszczęśliwi Cię to pewnie, ale... Pzdr. Pa.

79277:
monetka73: Nastukałem Ci kilka słów na maila. Nie uszczęśliwi Cię to pewnie, ale... Pzdr. Pa.
tez Ci coś nastukałam :) pozdr

monetka73

monetka73 18 lutego, 02:53 Ty się wcale nie podkładasz, ty się dopiero oduczasz metodą siłową jak przestać robić źle :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

madzikowa21 2 lutego, 17:01 1. IV Monety - poza elementem edukacyjnym nic tam niema 2. As Kijów - tyran intelektualny narzucający swoją wolę 3. VIII Mieczy - tak sobie przy obecnym podejściu barana Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 16 stycznia, 14:59 Tarot kartami król Mieczy i VI mieczy mówi, że możesz dostać siłę od mężczyzny by podołać swoim planom. Pozdrawiam Igor ps. odezwij się mailem coś ci podeślę

Niech Moc Będzie z Tobą

beton 13 stycznia, 14:30 Tarot kartami Królowa Mieczy i Walet Pucharów mówi, że życie ma dla ciebie lepsze jakościowo rozwiązania niż praca w wyuczonym zawodzie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 13 stycznia, 10:06 A na zmiany jesteś już faktycznie gotowym? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor dziękuje za odpowiedź, tylko nic z tego nie rozumiem. :( a jakieś konkrety :) pozdr

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.