Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

:D:D

monetka73

monetka73:
.takie tam pierdoły o sporcie, paleniu
przestaniesz palić "sporty", zaczniesz "klubowe"? :* monetka

79277:
monetka73:.takie tam pierdoły o sporcie, paleniu przestaniesz palić "sporty", zaczniesz "klubowe"? :* monetka
:D

monetka73

Igor, czy jest szansa by zejść się z moim byłym facetem? on teraz jest z kimś w związku.. nie wiem czy mogę jeszcze cokolwiek zrobić.. powiedz mi proszę czy mam czekać czy odpuścić i zerwać kontakt

Witaj Igorze.. Proszę zerknij w karty... Czy jak już zloze ten wniosek to T się poprawi zacznie się starac itd. czy calkiem się od nas odwroci? Czy zostane samotna matka?Jak uloza się moje relacje z P czy waro zaprzatac sobie nim glowe? Co w uczusiach przyniesie mi przyszly rok? Z gory dziekuje... Pozdrawiam P.S Pieniazki jak zawsze powedrowaly do puszki dla hospicjum dla dzieci

Witaj Igorze, Proszę zobacz w kartach co mnie czeka w związku z moim partnerem? czy jest gotów założyć ze mną rodzinę? co mnie czeka w pracy i kiedy się przeprowadzę? Z góry bardzo dziękuję w moim i biednego imieniu. Korzystając z okazji chciałabym Ci życzyć spokojnych i rodzinnych świąt! ;) Pozdrawiam, m.

madzikowa21 22 grudnia, 19:56 Tarot kartami IX Mieczy, Król Mieczy i X Pucharów mówi, że partner na to wszystko nie jest jeszcze gotowy czego oczekujesz, w pracy ok. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 21 grudnia, 22:54 Tarot kartami Cesarz IV i VII Monet mówi, że możesz śmiało wniosek składać, nawet powinnaś - ale wcześniej mu o tym powiedz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

kamila777 21 grudnia, 18:31 Tarot kartami VI Miecze i XI Moc mówi, że najwyższy czas poprzecinać stare wrzody by Moc wróciła na swoje miejsce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 30 listopada, 21:18 Franz pali camele ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, wszystkiego dobrego życzę Ci w Nowym Roku 2015! Proszę zobacz w kartach co mnie czeka w tym nowym roku? czy zaręczę się w tym roku i uda się przeprowadzka? Serdecznie dziękuję w umieniu moim i biednej rodziny spod Kościoła. m.

Igor jakoś długo nie czas na odpowiedź dla mnie :) wszystkiego najlepszego w Nowym Roku pozdrowionka

monetka73

Igorze znowu mi sie cos tam posypalo z miloscia, a mowiles ze w styczniu sie zakocham... Czy chodzilo o to ze bede cierpiec po nieudanej relacji w milosci bez wzajemnosci? Nie zakochalam sie raczej, powiedz mi kiedy poznam kogos z kim stworze wreszcie szczesliwa relacje?

moor 5 dni temu o 23:50 Tarot kartami VIII Monet i Król Monet mówi, że to będzie dobry rok pomimo tego, że tak się nie zapowie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 4 dni temu o 01:04 Tarot kartami Wisielec XII i Sprawiedliwość VIII mówi, że odpokutowałaś swoje kartą Walet Kijów mówi, że przed tobą rok awansów ;) No tylko - czy się na to godzisz czy znowu grzebanko w systemie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

senna 2 dni temu o 18:03 Tarot kartami IV Kije i Sąd XX mówi, że na twojej drodze niema żadnych przeszkód no może poza tymi które właśnie tworzysz ;) Tarot w takim układzie radzi iść na ustępstwa z życiem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Miłym Koleżanką i Sympatycznym Kolegą Życzę w Nowym 2015 roku wszystkiego co najlepsze a poszukującym swojej drogi zapraszam do wysłuchania ciekawej audycji ;) i w miarę cierpliwość przeczytania wcześniej ciekawego wprowadzenia teoretycznego :) pole morfogenetyczne Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor kochany dziekuje Ci bardzo za odpowiedź, no cóż chyba grzebanko w systemie am wrodzone :) ale nic na siłę serdecznie pozdrawiam cieplutko :)

monetka73

monetka73 Wczoraj o 14:26 Oj nie tylko ty ;) Pozdrawiam IGor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
A co ze mną? :(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.