| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
moor
29 października, 17:39
A co stoi na przeszkodzie by to zrobić?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Idorze.
Dziekuje za zdradzenie mi tej tajemnicy:) Chyba nie dokonca ja pojmuje:( może cos bardziej konkretnego? lub może jakas wskazowke? np. czy nadal czekac cierpliwie i czy wogole jest na co lub na kogo czekac? bardzo chciałabym być gotowa a może już jestem tylko o tym nie wiem, ale skad mam wiedzieć?a może przestać czekac tylko cos zacząć dzialac tylko co i w która strone isc ?CZego się spodziewać?
Przepraszam strasznie nagmatwlam ale wlasnie taki mam metlik w glowie o ile nie większy...
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
moor
Wczoraj o 19:01
A tak już serio długo się jeszcze zamierzasz z nim mamić ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
Wczoraj o 17:08
Przypominam, że mózg nie służy tylko do bycia przeciwwagą w procesie utrzymywania równowagi.
Pozdrawiam
Igor
ps. no tak na spokojnie pomyśl nad tą gotowością
|
|
|
|||
|
Witam Cię Igorze,
Mam pytanie w sprawie młodszej córki Ali. Startuje ona w szkole w wielu konkursach. Czy uda jej się w kilku dostać wyróżnienia? Czy będzie dumna i zadowolone z siebie? Głównie chodzi o konkursy językowe, ale nie tylko, a może może sam widzisz, czy ten rok szkolny da jej nagrody?
Chciałby ona na pewno dorównać starszej siostrze - jakie ma szanse?
pozdrawiam
Aneta
Biedny pozdrawia Cię również i dziękuje.
|
|
|
Drogi Igorze...
Chyba nadszedł czas na zmiany... tylko od czego zacząć? Wizyta u adwokata wydaje się być dobrym rozwiązaniem ale czy na pewno najlepszym? Jakie będą tego konsekwencje? Czy powinnam dla ,,T,, ograniczyć władze rodzicielska, jak przyjmie ta wiadomość? Czy wtedy ,,P,, poczyni jakies kroki? Zerknij proszę w karty...
Diekuje i pozdrawiam...
|
|
|
227ania
2 dni temu o 22:12
No niestety niekiedy innej drogi niema ;) Tarot kartami Królowa Mieczy i Rycerz Monet mówi, że niestety dopiero wtedy pojawi się szansa na prawidłową reakcję.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
3 dni temu o 13:34
Tarot kartami IX Pucharów i VII Monet mówi, że przed tobą niezapowiedziana satysfakcja związana z dziećmi ;) karty wróżą córce duży sukces artystyczny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
moor
13 listopada, 16:06
Tak naprawdę dałaś czas sobie a potem ci się cierpliwość skończy ;) masz jaja ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. potem wszystko szybko się potoczy ;-)
|
|
|
Witaj,
Zapytaj kart proszę czy kolega darzy mnie sympatią czy też to coś więcej… W jakim kierunku zmierza? i jak chciałby aby rozwinęła się nasza znajomość?
Pozdrawiam
PS. Potrzebujący nic nie powiedział ...
|
|
Lena |
|
Dawno mnie nie było...
Igor. Wiesz jakie mam podejście do tarota... Ale czasem mam wątpliwości co do swojej niewiary. Pytam więc wprost:
Mam dwie opcje: kupić mieszkanie (oczywiście wpieprzenie się w wieloletni kredyt), czy wynająć mieszkanie (mniejsze ryzyko porażki). Przeprowadzić się po prostu muszę, bo niedługo postradam zmysły... Długo by opowiadać. Tylko, że obydwie opcje są bardzo ryzykowne. A może nie kupować i nie wynajmować, tylko zacisnąć zęby i nie dać się zwariować? Pierwsze dwie opcje bardzo ryzykowne, ta trzecia niezwykle trudna...
Kiedyś mi wywróżyłeś:
"Karta VII Kijów oznacza czeka cię przypływ gotówki lub nawet zmiana miejsca
zamieszkania ;) w pozytywnym sensie. Zaleca działanie oparte na własnej inteligencji"
Czy to to? Tamta odpowiedź dotyczyła innej sprawy, innego pytania, ale tak się jakoś pogmatwało, że przeprowadzka niedługo może być jedynym rozwiązaniem na życie. Przypomniałem sobie o tamtej Twojej wróżbie, dlatego teraz pytam...
Potrzebujący...
Hmm... Parę dni temu pod tesco podszedł do mnie facet i mówi: "miszczu. nie bede ściemniał. brakuje nam na wino. poratuj...". Sięgnąłem do kieszeni i wyłowiłem 2,55... Podziękował.
Ale tak naprawdę dałem mu, bo martwiłem się, że jak wrócę, to będę miał porysowane auto, albo rozbite lampy. To większy koszt niż 2,55...
Tak pomoc pewnie się nie liczy, więc odpowiedz jeśli będziesz miał ochotę.
Pozdrawiam...
|
|
|
Jakiś czas temu koleżanka jasnowidząca powiedziała mi o Tobie 79277, że przeprowadzisz się do większego miasta i tam znajdziesz pracę :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Wróżby bywają mniej lub bardziej trafne, ale "mniej więcej" się sprawdzają :)
To takie bardzo uniwersalne stwierdzenie :)
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Igor
czy wszystko sie ułoży jakoś dobrze?
męczy mnie ta sytuacja, a najgorsze jest to ze bardzo niewielki wpływ mam na to ...:( jakiś łut szczęścia potrzebny....
dziekuje i pozdr
monetka
nagle jakiś pech mnie prześladuje, wiem ze mój problem nie jest aż taki wielki, dużo większe miałam i sie nie żaliłam , ale jestem tak zdołowana że nie wierze juz w siebie i swoje mozliwości....zrobiłam póki co w tej sprawie wszystko co potrzebne , teraz czekam na szczeście....mam nadzieje ze je w kartach dla mnie zobaczysz...
moje stare sprawy na razie poszly na bok tylko ten problrm mam i dopóki sie nie rozwiąże to nie ma prawdziwej mnie :(
Dziekuję z góry
jutro albo w niedziele pod moim kościołem podaruje biednemu pieniązki ...on juz mnie rozpoznaje bo sie taki szczerbaty uśmiecha i rozbraja tym uśmiechem
|
|
monetka73 |
|
monetka73
16 godzin temu
A masz jakieś postanowienia na nowy rok?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor
no mam juz postanowienia na Nowy Rok
ale nie są jakieś rewolucyjne
raczej chodzi o wieksze konsekwencje i systematyczność niż do tej pory miałam....takie tam pierdoły o sporcie, paleniu
|
|
monetka73 |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |