| zbyszek123: |
| Świat powoli zmierza do punktu w którym będzie wymagał OCZYSZCZENIA |
To idę oczyszczać/odreagować w Gothic4 Arcania. Będę zbierał posążki Adanosa, Inosa, Beliara... A na razie zgaszę Copal (Romek z Urugwaju wie, o co chodzi), bo już mam za dużo dymu.
No dobra - odpalam Arcanię i będę grał do rana :)
I proszę nie obrażać moich uczuć religijnych, bo już rozpaliłem kominek aromaterapeutyczny, copal też jeszcze przypalę i będę się modlił... tzn. grał :)
Gdybym tak jeszcze umiał jodłować ;)
| zbyszek123: |
| inaczej zwykłe pierdnięcie- tylko w poduszkie bo będzie COŚ PRZYPOMINAĆ/PRZEDRZEŹNIAĆ :-) |
Ludziom niedowartościowanym, zakompleksionym wszystko może przeszkadzać i ich urazić.
A wracając do tego jodłowania, to też chyba bym się wkurwił i zaczął jodłować, gdyby mi jakiś muzułmanin "jodłował" 5 razy dziennie. W sumie mam ich w dupie - mogą sobie wyć, byle nie za głośno i nie za wcześnie rano (byłem w Turcji i mnie budziło "jodłowanie" z rana). Dobrze, że nie mieszkam blisko jakiegoś meczetu/kościoła, bo walenia w dzwony też nie lubię. Chociaż... jest blisko kościół na osiedlu, ale jakoś go nie słychać (nieraz słyszałem o takich przypadkach, gdy mieszkańcy jakiś protest wystosowali i kościół się przyciszył :)), a z kościoła oddalonego o jakieś dwa kilometry hałasy dochodzą :)
Ludzie cywilizowani cenią sobie ciszę, spokój, a prymitywy drą mordy przy różnych okazjach.