| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
PALCIE JOINTY
jedzcie GRZYBY
BIERZCIE DRAGI
KONIEC BĘDZIE ŁASKAWY
|
|
|
|
|
|
Co wy wogóle piszecie jakie głupoty co prorokami jestecie?nikt nie wie oprócz boga kiedy nastšpi koniec swiata.A wy słuchacie bredni zgodze się z kolegš który wyżej napisał to samo co ja teraz koniec wiata miał być już kilkaset razy i co my i nasz wiat należy do Boga i tylko on może z tego wiata zabierać ludzi i decydować o nim a nawet go zakończyć kiedy będzie chciał a ja nie wieże w te brednie z gazet i przepowiedni jaki baranów!!!!!
|
|
|
Pożywiom, uwidzim.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja mylę, że z tym Papieżem murzynem to troszke brednie bo Ty słyszała kwestie że konieć wiata będzie jak umrze czarny papierz a ja słyszałam, że jak będzie czarny Papierz to będzie koniec wiata więc jeli ludzie znajš różne kwestie to moze to być kgo wymysł... Tu trzeba także podkrelić, że Bóg nie jest rasistš!! kocha każdego nawet tego który w Niego nie wieży więc dlaczego miałoby nie być czarnego Papieża... bo z tego co mówisz to wynika że przez czarnego Papieża będzie koniec wiata... takie jest moje zdanie zreszta nie zznamy dnia ani godziny ani przyczyny... sš różne wizje konca wiata
|
|
|
Według mnie to bzdury z tym papieżem!Tak jak koleżanka napisała Bóg nie jest rasistš!To kiedy on nastšpi zależy tylko od nas bo podobno ma on być wtedy kiedy na wiecie nie będzie już miejsca na grzechy!!!
|
|
|
STRZECIE SIE ABY KTO WAS NIE ZWIUDŁ WIELU PRZYJDZIE POD MOJIM IMIENIEM I POWIE OTO JA JESTEM I W WIELU W BŁĽD WPROWADZI,A MIEJSCAMI BĘDĽ TRZĘSIENIA ZIEMI,HURAGANY KLĘSKI GŁODU,ZARAZY,A JAK USŁYSZYCIE O POGŁOSKACH WOJENNYCH TO DOPIERO BĘDZIE POCZĽTKIEM BOLECI.
BIBLIA MUWI ŻE KONIEC WIATA PĘDZIE POPRZEDZONE POWSTANIEM PAŃSTWA IZRAEL.
A W DUŻEJ MIEŻE OD LUDZI TO ZALEŻY KIEDY TO NASTĽPI.
WYSTARCZY PRZECZYTAĆ DZISIEJSZOM GAZETE.
|
|
|
nikt tego nie wie jedni mowia ze jak bedzie murzyn paiezem inni ze jak slonce zacmi ksiezyc a ten nie odbije swego blasku jeszcze tam przeczytalam ze jak nie bedzie juz miejsca na ziemi na grzechy wszystko to, to sa brednie co ma do tego czarny papiez czy grzechy lub ksiezyc stanie sie to kiedy nadejdzie odpowiedni moment nikt nie jest w stanie tego przewidziec moze to byc jutro albo za kilka tysiecy lat... nie mamy na ten temat zielonego pojecia..
|
|
|
Daria ja slyszalem jeszcze inna teorie ze ostatnim papiezem ma byc Piotr Rzymianin ale niewiem czy bedzie murzynem a to bzdura jak ktos pisal na tym forum ze papiezem oliwkowym czy co bedzie czlowiek z krajow cieplych ;p bo papieza oliwkowego czy jakos tak juz mamy jest nim przecierz Benedykt 16 wystarczy przyjzec sie jemu godle:P
|
|
|
Po mierci naszego rodaka i Kochanego Papieża Jana Pawła II coraz czeciej mylimy o końcu wiata według mnie etap końca wiata się już zaczoł a skończy się w 2012 roku.
|
|
|
Dlaczego mamy się zamartwiać końcem wiata. Puki co wiat istnieje, życie
jest cudownym darem i cieszmy się bo na drugie ziemskie życie nie mamy szansy.
A co do Papieża to po mierci Naszego Ojca Swietego zastanawiano sie nad
kandydaturš Czarnego Kardynała. Kolor skóry jest kwestiš klimatu i nie ma nic
do końca Swiata.Ale napewno nastšpi koniec Swiata jak wybuchnie nasze słońce,
za około 4,5 miliarda lat.
|
|
|
"Dlaczego mamy się zamartwiać końcem wiata. Puki co wiat istnieje, życie
jest cudownym darem i cieszmy się" - i tak trzymać!
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |