| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Ktosiu czemu chcesz żeby kto cie przekonywał, nikt na siłę cię nie przekona, zresztš każdy ma prawo myleć jak chce, fakt jest jednak taki że co cię na to forum przycišga :-P, cokolwiek mówisz widzę że nie tyle nie wierzysz co masz wštpliwoci, mam nadzieję że konstruktywne...
|
|
|
Do kto
Końca wita nie będzie tylko troche sie ziemia musi, że tak powiem oczycić,
W końcu to żywa istota, a ludzie ostatnimi czasy nie sš wobec naszej Matki Ziemi
za bardzo nie przyjemni.. więc oto huragany, tsunami albo trzesienia ziemi, zbyt palšce słońce...
to nas czeka... o ile i tu się zgadzam z Aurellem, sami się wczesniej III wojnš
wiatowš nie wybijemy...
Tak czy siak, dzieje się tu na Ziemi le, to też mam nadzieje tak i jak damianes,
na jakie zmiany...
|
|
|
|
|
|
Kto ! .. na razie nie wybieram się do Angli ! sprawa tajna sory ;)
|
|
|
A gdziez tam jedziesz Aurellu ???
Do tej Angliji tak bliżej jakbyć napisał.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
Do Łodzi Igorze :-) mam nadzieję że jeszcze w tym roku .
Pozdrawiam
|
|
|
Kolejne Wykryte które uderzš w USA , do końca tego roku -
1) Lee
2) Maria - 9 na licie - 9 Planeta odbicie Energia XVIII Księżyc ! Imię Najwiętszej Marii Panny . Przypuszczam zakładajšc owe Imie i Liczbę która stanowiła Przycznę tego co dzieje się obecnie i działo na dniach , choćby w Polsce iż Huragan Maria może być Najsliniejszym , dalsze domysły i przypuszczenia pozostawiam wam .
3) Nate - 4) - Ophelia 5) - Philipie 6) - Rita 7 ) - Stan 8) - Tammy 9) - Vince 10 ) - Wilma .
Owa 10 stanowi odpowiednik Koła Fortuny X , jak to rozumieć wykluczajšc przypadkowe zbieżnoci liczb i zdarzeń . A więc X Koło Fortuny inaczej Losu informuje o Zmianie zakodowanej 7 lat temu . Odbicie 7 lat wstecz z przeszłoci znajdzie Impact - Skutku , w Teraz !!! 2000r - Przczyna !!! . Liczba 7 jest odbiciem 7 osródków energetycznych zwanych Czakramami które stanowiš Równowagę naszego Życia na planie Matrialnym i Niematerialnym - Fizycznym i Duchowym ! X Koło Losu obraca się co 7 lat jako suma Przyczn i Skutków jest odbiciem Smoka który połyka swój ogon . Możemy się więc Spodziewać jeszcze masę Niespodzianek jakie zgotuje nam Pogoda do końca tego roku ! w roku przyszłym ludzkoć stanie przed podjęciem Decyzji - Co dalej ? Dokšd zmierzamy ? jaki kierunek ma nasze zycie itd . lecz to nie pod temat i opuszczam dialog wczeniejszy .
Pozdrawiam
|
|
|
całkowicie zgadzam się.tajne nie znane zwykłym ludziom żywioły zaprzysięgły się przeciw zbrodniczym USA/koniec ich czyli Stanów jest bardzo bliski.Ile oni ludzkich żyć pogrzebali za życia!wielu uczynili na zawsze żywymi trupami za ludzkiego życia.I muszš za to ponieć druzgocšcš karę!
|
|
|
Umieszczam zapis z Kalendarza Tyres Madu
tłumaczenie własne ze staroceltyckiego
Data 2.11.2005
Otwarcie Dużych Drzwi nastšpi rano
Ten kto stał będzie naprzeciw porwany zostanie
Pokorny ugnie się i nic mu się nie stanie
Jedyny ratunek pod Klon uciekać
Tam brat schronienie gotuje
Wielka Woda Jabłko porwie i do Ognia zaprowadzi
Ten co Opiekunem się zwie sztylet w ręku ma
Czeka na Czas i w plecy mierzy
Moc jego duża z czarnej krwi potęga
Waga zacznie szale opuszczać i mięte wysypywać
Każdy co smaku nie poczuje kark swój katowi odsłoni
Mocny ten co karać nie umie i on jedyny bohater
Kamienie wryte wiatłem przemówiš i kierunek okażš
Za znakami ić i innym pokazywać
Tam ocalenie czeka
Jeżeli kto zna interpretację to proszę o komentarz .
Do autora
Może to zabrzmi doć zaskakujšco ale Pan Aurelianie jest blisko do tzw.Przewodnika wiatła jeżeli znak (symbol) "XVVMMC" wywoła u Pana pewne
skojarzenia z dawnych czasów to potwierdzi moje pszypuszczenia.
Z powazaniem
Gater
|
|
|
Sz. P Gater Dziękuje Pięknie za Pomoc i odzew w mym Apelu . Jestem w Wielkim Szoku Panie Gater ponieważ 5 minut temu stworzyłem Grafikę do swojej ksišżki , i wszedłem na Forum dopiero teraz . Napisał Pan "Symbol" = "Przewodnik wiatła" . Owy znak nic mi nie mówi .. lecz , teraz dziwnie się Czuję Gater , ponieważ to co stworzyłem jest zapewne odpowiedzš na twe pytanie którego nie przeczytałem przed zabieraniem się do pracy , dopiero Teraz od 10 minut na tym forum widzę Twe pytanie .. Ma praca płynšca z duszy i góry zarazem powstała pod wpywem cichej medytacji - zawieram w niej siebie ! Nie potrafię nic więcej powiedzieć ponieważ jestem w ogromnym szoku !!!
|
|
|
abstrachujšc od huraganów, http://www.bbc.co.uk/polish/scitech/story/2005/08/050829_extinction.shtml
|
|
|
naniosłem współrzędne na mapę i wyszła mi ALGIERIA i częć pustyni. To chyba złe te dane :P.... 24 stopnie N i 0 stopni E. Ale 24 stopnie sš blisko zwrotnika Raka....
ciekawe co się zdarzy tego 2.11 :P?
|
|
|
aurell... mam pytanie..
1). odebrałe pocztę ode mnie?
2). czy możliwy byłby mój wyjazd do Anglii do pracy jakiej, czy powinienem zostać w Polsce?
|
|
|
Strumyk Dzięki wielkie ! Sprawa wyglšda w ten sposób . Dzięki Sz.P Jóżwiakowi udało mi się mniej więcej na podstawie jego Kosmogramu i przypisu pod każdy Arkan Tarota Stopnia , ksišżce wytypować przbliżone w jak największym Stopniu współrzędne geograficzne uznajšc Kosmogram za Mapę Ziemi . Druga Sprawa to interesuje mnie Wodnik w Księżycu i Wenus w Pannie , czyli jak wspomniałem na poczštku umiejscowienie owych planet w państwach które będš miały 2 Listopada 2005 r. miejsce . Co dalej .. jeli kto zna się na Astrologii to proszę o sprawdzenie . Z tego co mi wiadomo sš programy które mogš ułatwić wyszukwanie . Raz jeszcze prosze o Dodatkowš pomoc w sprecyzowaniu okrelenia owego miejsca na wiecie ! co za tym idzie - jeli zostanie okrelone napisanie listu do rzšdu owego kraju z probš o zachowanie Uwagi w zwišzku z nieprzewidzianym kataklizmem bšdż Anomališ pogodowš która moze zagrozić zyciu tamtejszym mieszkańcom i ludznoci cywilnej . Owe wytypowanie Astrologiczne nałożyło by punkty ! na oba państwa majšce Ksieżyc w Wodnik oraz Wenus w Pannie . To dałoby mozliwoć wystounkowania Trajektorii Energii i wytypowania przecięcia połšczenia owych energii , poprzez co moglibymy poznac owe miejsce w 100% , uznajšc za Pewnik ! iż to na nie zwrócone zostana oczy wiata ( choćby w mediach ) tego dnia - 2 Listopada 2005 .
Strumyk Tobie również Dziękuję za Pomoc . Algieria to de facto ciekawa sprawa patrzšc na Tłumaczenie Gatera .. przypis jego tłumaczenia :
"Ten co Opiekunem się zwie sztylet w ręku ma
Czeka na Czas i w plecy mierzy
Moc jego duża z czarnej krwi potęga"
Tak czy owak . Wyczuwam kraje pustynne które zaleje woda . Nie nadmieniłem wczeniej .. pod Arkanem XVIII Księżyc wyszło mi odwrócone XIX Słońce - jak to rozumieć ? ! Kraj w którym nie ma zimy i cały rok Słońce króluje w nim dowiadczy Chłodu i Wody . Myl .. prowadzi . Co nie oznacza że tak Bedzie i ma się Stać !
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |