| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Ty masz GHOUST CLUB problem, bo masz rozmiar quoty skrzynki pocztowej przekroczony.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Siemka..Chciałybymy sie dowiedziec jak się wywołuje podwiadomoć...tak żeby przyniosło to oczekiwane efekty..Oposzcie szybko.. Tylko bez jaj!
|
|
|
Sarcia ja chciałabym żeby mi przesłała te zdjęcie na e-maila kasienka185@op.pl Bardzo Ciebie prosze.. z góry thx:*
|
|
|
Ciekawe to co piszeie. Też bym chcial tak bo jestem ciekawy i zdaje sobie sprawe że może to być niebezpieczne ale to silniejsze odemnie. Co sie stanie jak wywołamy osobe żyjšcš ? Ciekawi mnie to bardzo od dluzszego czasu. Jak to sie mówi nie wyrosłem z tego :)
|
|
|
To nie jest takie proste jak mylisz... Do tego trzeba umiejętnoci, wiedzy i pewnych umiejetnosci. Nie każdy może wywoływać duchy tylko osoby mentalne z tak zwanš zdolnociš widzenia tego co inni nie widzš. Zgodzę się z pozostałymi że jest to niebespieczne... jeżeli zaczniecie to może się spodobać... a wtedy może być żle jeżeli po pierwszym razie zachce się wam drugiego to znaczy że duch wywoływany, przez was, jest cały czas z wami (bšdz przy jednej z was) i domaga się rozmowy. Więc jest to cholernie niebespieczne. Jeżeli duch was nie pamięta bšdz nie lubi może was skrzywdzić, a co gorsza przywišzać się do was. Także uważajcie co robicie i jak. Od szeciu lat jest przy mnie duch i czuję jego obecno, przyzwycziłem sie, ale z poczštku miłe to nie było..
|
|
|
moim zdaniem kazdy mze wywolac duchy wystarczy sprobowac ale na wlasna odpowiedzialnosc i nie trzeba miec zadnych umiejetnosci czy cos wystarczy sie przygotowac psychicznie szczegolnie
|
|
|
a ja nie wywolywałam duchow, tylko wiem o co w tym chodzi i jak to robic... ale od kilku dni łazi za mna duch, malutka dziewczynka. nie wiem jak ma na imie i jak mniej wiecej wyglada bo widze ja niewyranie.wymienilam z nia kilka zdan ale zbyt duzo mi nie chciala powiedziec. specjalnie zeby ja sprowokowac do dzialamnia powiedzialam ze w nia nie wierze i zeby mi udowodzina ze istnieje to zaczela mi delikatnie muszelke przesowac ktora leży na mojej półce... skad ona może byc i dlaczego akurat mnie wziela do przesladowania??
ja nawet jej nie znam i ona nie zna mnie.
to pytanie bylo do Voltera.no ale i do innych ludzi też... pozdrawiam :*
|
|
|
Ja wam co kurwa dzieciaki powiem!!!
więc po pierwsze:: Huj wam wszystkim w dupe
Po drugie : dzisiaj 8 marca wiec niech wam cišgna i ciagnijcie
Po trzecie: Jesteci bandš małych pierdolców mylšc że duchy was lubiš i wydupczš
i ostatni punkt jast następujacy : jak juz duchy do was przyjdš to przed dupczeniem poczęstujcie ich czystš
no i to na tyle babole
kochany
DUPCZOJAD
|
|
|
dołšczę się do wypowiedzi moich kumpli
bardzo lubie wywolywac duchy...szczegolnie jak jestem najebany w trzy dupy...najpierw lucyfer ciagnie mi druta a potem beal buwturuje...pycha
|
|
|
Z tego co czytam, to 2 ostatnie posty pisali ludzie którym widac czegos brakuje, pewnie prawiczki, ale nie ważne, oni smai wiedza, ze ten sposób pisania pokazuje jakimi sa prymitywami i tyle.
Co do wywolywania duchów to nie bawcie sie w to jeżeli nie macie zdolnosci i silnej woli.
Podczas seansu spirytystycznego zazwyczaj przychodzi wiecej duchów niz ten którego wywolujecie.
Sš to zazwyczaj duchy lekkie, poszukajcie sabie o drabinie duchowej to bedziecie wiedziec oczym pisze, ale zdazaja sie tez duchy bardziej doswiadczone, majace wiecej wiedzy i mocy np Poltergeisty.
Dlatego jezeli traficie na takiego ducha to musicie wiedziec, ze wcale nie bedzie wam latwo go odwolac i moze wam zrobic krzywde. Po kazdym seansie duchy wszystkie(nie tylko ten co go wzywaliscie) ale równiez te co stoja z boku i wszystko obserwuja i nie biara udzialu w "rozmowie" trzeba odwolac. Z duchem komunikujecie sie przy pomocy planszy Ouija.
Nie jest to wcale latwe, w seansie powinny uczestniczyc conajmniej 3 osoby, pora nie gra roli, najlepiej zeby w pomieszczeniu w którym wywolujecie ducha nie bylo przedmiotów religijnych i okultywistycznych.
Najlepiej nie wywolujcie. Jezeli nie macie doswiadczenia to dobrze by bylo zeby chociaz jedna osoba byla wsrod was ktora juz wywolywala iwie co zrobic kiedy duch bedzie "niegrzeczny".
|
|
|
dupczojad ty mi wygladasz na takiego co lubi cišgnać i dawać
Nick a czemu nie można wywoływać duchy samemu ? wole sam wywoływać niż miało by się komu co stać
|
|
|
Bardzo mało jest ludzi, którzy potrafiš sami wywołać ducha (ja do takich należę).
To kwestia energii, w większym gronie jest łatwiej, bo duch do zamanifestowania się w naszym wymiarze potrzebuje naszej energii.
Dobry duch potrzebuje jej mało, ale demon to studnia bez dna - potrafi wykończyć uczestników, na szczęcie wybitnie złe duchy trafiajš się rzadko.
Wywoływanie duchów to nie zabawa i jeli będziecie to robić bez wyranej potrzeby, to duchy mogš się niele zabawić waszym kosztem.
Nick - a co to sš przedmioty okultywistyczne?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie wywoluje sie samemu, bo duch to nie zabawka która mozna wylaczyc kiedy sie chce, kiedy duch wyweszy ze masz np slaba wole, nie wiesz do konca o co w tym chodzi, to on bedzie dyktowal warunki a nie ty, wiec mozesz miec prawdziwe klopoty, 2 powodem jest to ze chodzi tutaj o energie im wiecej osób tym ta energia jest wieksza i wieksze prawdopodobienstwo ze duch zostanie wywolany i bedzie "robil" co chesz.Np sa duchy co po wywolaniu nie chca sie komunikowac z ludzmi.
noi 3 powód kwestia strachu, kiedy cos pujdzie nie po twojej mysli wpadniesz w strach i wielki stres, a w gronie osób lepiej jest z tym sobie poradzic niz w pojedynke.
|
|
|
|
|
|
777 post mój :)
Teraz zauważyłem.
[%sig%]
|
|
|
Tak czytam... i tak mylę, że się wypowiem.
Nigdy nie wywoływałam duchów. Dlaczego? Bo wiem, że to nie bajki. Wiem, że można je wywołać. Sama próbować nie będę... ale odpowiednich osób też obok siebie nie mam. Nie będę się podejmowała takich rzeczy z kim, kto nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji! A dla mnie to jest bardzo poważna rzecz... Pozdrawiam.
MariGold
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |