| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
TO LEPIEJ SOBIE POCZYTAJ KILKA RAZY , MOżE SIę ZASTANOWISZ NAD SWOIM ZACHOWANIEM;))
|
|
|
POKAŻ ZNOWU SWOJE ZDJĘCIE KASIU WSZYSTKIM :)))
Widziałem na jej avatarze kiedys jak sobie wkleila fotke..... moj pies jakby ja zobaczyl to by sie zabil o wlasna bude.
Dziewczyny maja zazwyczaj kulture, u niej kultury za grosz, zresztą jak wygladu - rowniez za grosz;))
Zaraz zacznie pisac, ze juz nie mam sie czego zepiac, tylko tego jej wygladu
|
|
|
Droga Ank07 skoro nie potrafisz, to moze jest to dla ciebie zbyt trudne :o) a tak bez zgryzliwosci to nie bedziesz w stanie zrozumiec konfliktu pomiedzy mna a koolmanem bo nie jestes tutaj od poczatku. I dla twojej wiadomosci nie czepiam sie kazdego...czepiam sie koolmana a nie moja wina jest ze wchodza tutaj osoby ktore nie maja zielonego pojecia o co chodzi i robia zamaieszanie wokół sowjej osoby, i wylaszaj przedziwne komentarze na temat na który nie maja zielonego pojecia. Thats all
|
|
|
vanos83 miałam juz swoje zdjecia :)) a tobie przyjemnosci robic nie bede
|
|
|
BO TAKIE ZACHOWANIE NIE JEST NORMALNE!!!, CZY TY TEGO NIE ROZUMIESZ ?, PRZEZ TO DZIWIą MNIE MOTYWY TWEGO DZIAłANIA?
UPARłAś SIę NA NIEGO , JAKBYś CAłY CZAS COś OD NIEGO CHCIAłA...;))
PEWNIE KłóCICIE SIę TAK OD KILKU MIESIęCY I JAKI WIDZISZ W TYM SENS ?WCHODZISZ NA TEN WąTEK I NON STOP BLUZGASZ - CO TY MYSLISZ ,żE JAK JEDNEGO WYTęPISZ , TO WSZYSCY ZNIKNą?
|
|
|
Mnie dziwią też różne rzeczy :))To co mysle to moja sprawa :)) naprawiaj swiat w innym miejscu :)))
|
|
|
Jedna fotka i tak nie zmieni mojego zdania, ze jestes zwykły pasztet. Z daleka, to nawet swinia wyjdzie kusząco, a jak sie ją dobrze "przyprawi", to znajdzie nawet amanta.
Dalas sie sprowokowac umieszczajac swoją fotke, aby pokazac wszystkim, ze wcale neii jestes pasztet (choc po ostatniej twojej focie wszyscy wiedza ze jestes). Po tym jestes dla mnie juz totalnym ZEREM
|
|
|
ACH STRASZNE ,JAK MNIE BOLI;))FAKTYCZNIE TUTAJ NIE MA SENSU ;))I TAK SIę Z TYM NIE POGODZISZ ,żE WIęKSZOść FACETóW WłASNIE TAK MYśLI I TRZEBA Z TYM żYć , ALE SKORO MóWISZ ,żE SIę TAKIMI NIE OTACZASZ...;))
BYE..!
|
|
|
Troche żeście po niej pojechali, nie walczmy tą sama bronią ktora walczy ona, dajmy jej spokoj. Niech sobie zyje swoim wlasnym swiatem
|
|
|
vanos hmmm...tak nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz, a ty rozumiesz? Komu dałam sie sprowokowac? o ile dobrze pamietam fotke mam od poczatku, wiec przestan brac te tabletki bo tepy sie robisz.
|
|
|
Anko07 wiekszosc facetów tak sie nie zachowuje, wierz mi...chociaz z jak sie przebywa z facetami drugiej kategorii to masz prawo sie ze mna nie zgadzac :))
|
|
|
Koolman a moze załóż forum :)) " Pomóżcie mi " bo niedobra kasia cie obraża :)
|
|
|
|||
|
vanos nie probuje z nikogo, niektórzy sa juz a niektórzy dopiero będą :)) koolman ma mnie za głupia idiotke? hehehhe a to nowosc, ranisz mnie :))
|
|
|
Z tobą nie mozna podjac nawet normalnej "na poziomie" konwersacji, bo zaraz pokazujesz swoją wyzszosc, obrazasz ludzi.
Kazdy kto zacznie podchodzic do ciebie inteligentnie, zaczyna cie traktowac normalnie, to jedziesz z nim jak z gownem.
NIE JESTES WARTA ZADNEJ ZNAJOMOSCI, NIE DZIWIE SIE, ZE LUDZIE Z TWOJEGO POWODU OPUSZCZAJA TE FORUM.
ZEREM BYLAS ZEREM JESTES ZEREM OSTANIESZ
|
|
|
A czym jest dla ciebie konwersacja na poziomie? Tym co wypisujesz? Nasze pojęcia rozmowy wyraznie sie róznia.
|
|||
|
KASIA
wiekszosc facetów tak sie nie zachowuje, wierz mi...chociaz z jak sie przebywa z facetami drugiej kategorii to masz prawo sie ze mna nie zgadzac :))
Tobie akurat w nic nie uwierzę...;))
źLE MNIE ZROZUMIAłAś;))JAK TAKICH WIDZę czy słyszę , TO PO PROSTU ICH NIE ZACZEPIAM TAK JAK TY ,bo to nie ma sensu, Są TACY I KONIEC .JAK MASZ ROZUM TO WYBIERZESZ SOBIE TAKIEGO FACETA JAKIEGO CHCESZ !, a tego kwiata pół świata..;)
nie przebywam z takimi;)) , tylko obiektywnie na to patrzę , z takimi jak ty też nie przebywam ,bo dla mnie to jest jedno i to samo(można was wrzucić do jednego worka )jakby patrzeć na szkodliwość ,ale nie wgłebiam się w to...., bo mnie to nie obchodzi;-))
ps.własnej siostry też się tak nie traktuje ;-)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |