Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze :) Chciałabym zapytać co tak naprawdę myślą oo mnie teściowie bo bije od nich nieszczerość..czuję, że pod maską uśmiechu kryje się ich wielka niechęć do mnie. A co czuje do mnie mój mąż? pozdrawiam p.s pieniążki powędrowały do biednych dzieci

79277 3 godziny temu niekiedy tak jest ale wynika to z braku poczucia siły / nie mylić z wartością pozdrawiam igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witaj igor chciałbym cię zapytać jaka będzie dla mnie końcówka roku???, czy coś pozytywnie mnie zaskoczy???? ps. pieniążki dostał bezdomny

???

Igorze proszę o pomoc w sprawie mojej pracy. Dwa pytania: 1. Czy powinnam ją zmienić? 2. Czy wyjazd do pracy do Niemiec to dobry pomysł? Pieniądze dałam kobiecie która dokarmia bezdomne koty- może to nie biedny, ale ona bardzo serdecznie podziękowała w imieniu kotów:)

Kamelon

Witaj, Igorze proszę zobacz w kartach: 1) kiedy uda mi się w końcu zajść w ciążę? 2) co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Bardzo dziękuję w moim i biednego imieniu! Pozdrawiam, m.

madzikowa21 7 dni temu o 21:17 Tarot kartami IX Pustelnik mówi, że będzie to wrzesień. Kartą Wieża XVI mówi, że przed tobą duże zmiany co prawda prawie rewolucyjne ale z korzyścią dla ciebie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

kamelon 19 października, 14:22 Tarot kartami V Mieczy i VIII Monet mówi, że najlepszy czas na zmianę pracy to maj. Co do wyjazdu do Niemiec sam pomysł nie jest zły ale musisz mieć pewność co do osób proponujących ci rozwiązania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

artur323 13 października, 20:34 Tarot kartami V Pucharów i VIII Sprawiedliwość mówi, że musisz uważać na pomyłki uczuciowe. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

jaaa 10 października, 10:41 Niekiedy przeczucia nas nie zawodzą ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

senna 29 września, 15:41 No tylko z trzech? Pozdrawiam Igor 1. z pierwszym seks może cię połączyć 2. z drugim biznes - pieniądze 3. z trzecim nic szczególnego ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj, Igorze sporo się namieszało w moim życiu uczuciowym proszę zobacz w kartach co mnie czeka, jak się wszystko rozwiąże? Kiedy uda się ta przekładana przeprowadzka? Pozdrawiam i dzięki!!! Biedna kobieta również dziękuję za wsparcie.

Witaj Igorze. U mnie w sprawie pierwszej nic się jeszcze nie wyjasnilo niestety. w sprawie drugiej o która pytałam wielka niewiadoma. Chyba nie nadeszla odpowiednia pora na odpowiedz? Czuje się jakbym była zawieszona w próżni i dookoła wielkie nic. Czegos brak. Pozdrawiam...

227ania 2 godziny temu A zastanawiałaś się na ile sama jesteś gotowa na zmiany? Pozdrawiam Igor ps. bo przypuśćmy, że jest metoda y je wywołać szybciej i co w tedy?

Niech Moc Będzie z Tobą

moor 3 godziny tem OK zobaczę to w kartach ale powiedz mi jak ty to widzisz, jak byś załatwiła tę sprawę gdybyś miała czas np 72 godziny na 3 kluczowe życiowe decyzje? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze ostatnio dużo sie nauczyłam i na pewno jakbym miała tylko 72 godzin to bym powiedziała S co myślę o tej całej sytuacji, przeprowadziła się i zjadała coś dobrego. Może to egoistyczne, ale najwyższy czas zacząć myśleć o sobie też. Dzięki Igorze, ze zerkniesz w karty.

Drogi Igorze, Wiem ze na wszystko jest odpowiednia pora i należy cierpliwie czekac ale ja chyba straciłam wiare w to ze te zmiany na lepsze nadejdą boje się ze już tak zostanie. Pewnie masz racje ze nie jestem do końca gotowa.Z drugiej strony ta gotowość pewnie miałaby dużo wspólnego z tym jakiego rodzaju bylaby to zmiana. Dziekuje i pozdrawiam...

Igor zdaje sie ze znalazlam swoja droge zawodowa jaka mnie interesuje nauka potrwa sporo i jest dosc kosztowna ale mysle ze w tym kierunku moge osiagnac sukces. mógł byś mi w kartach popatrzeć jakaś dobra wróżbe :) pozdrawiam cieplutko

monetka73

Igor biedny bardzo serdecznie podziekowal a ja mam problem kolejny bo usuwa mi sie grund pod nogami mieszkanie i troche praca, czy wybrne z tego ? dziekuje i serdecznie pozdrawiam

monetka73

monetka73 3 dni temu o 16:09 A czy zastanawiałaś się może na czym polega twój problem z adaptacją się do sytuacji czy braku bieżącej kompatybilności. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami III Miecze i Koło Fortuny X mówi, że życie stara się jak może odsunąć cię od utopijnych pomysłów ale jesteś dość twarda ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 29 października, 21:12 zdradzę ci jedną z największych tajemnic, większość tak naprawdę czeka aż staną się gotowymi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.