| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
senna
Wczoraj o 13:05
Trzeba działać kochana.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
igorze, on mi nie ufa, nie chce mnie, ja to tak widze. Przyjechal do mnie ostatnio ale teraz znowu po spotkaniu jest chlodny, probuje zagadywac ale przeciez nie moge sie podkladac i robic z siebie idiotki. Powiedz mi prosze, co on o mnie mysli? co czuje? moze jest zly ze kiedys go zlekcewazylam? czy obecna sytuacja sie zmieni? czy to on sie we mnie zakocha? mam wrazenie ze to czlowiek racjonalny, bez wiekszych uczuc… prosze Cie o sprawdzenie moich pytac, dziekuje z calego serca.
|
|||
|
czuje sie coraz bardziej upokarzana jego milczeniem. moze to nie ten? i ktos inny bedzie? mam metlik Igorze, tak bym chciala a nie wiem co robic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Igor i jak tam zagladałeś dla mnie w karty?
:):)
Rentgen mejla Ci wysłałam :)
pozdr dla Forumowiczów
|
|
monetka73 |
|
|||
|
|||
|
|||
|
no myslalam ze o jakas kobiete ;) wiec Ci zycze powodzenia :)
Pozdrawiam :)
|
|
|
|||
|
|||
|
79 myslalam ze to o prace chodzi :)
Wiesz musisz uwazac bo widac ze Ci sie podoba.
Ja bym potrafila odroznic czy jest 'cos wiecej' i sie wycofac.
Ona wcale nie musi rzucac uroku, ona moze odbierac ciebie calkiem normalnie jak przyjaciela/kolege.
Tez mam rozne sceny czasami ostatnio mialam kolege w pracy takiego 'down to earth' bardzo sie z nim skumplowalam, ale nie czulam zadnego pociagu fizycznego, ani nic w tym rodzaju. Poprostu fajnie sie z nim gadalo, pracowalo i imprezowalo. Mala awanture mialam, ale maz stwierdzil ze moge z nim odejsc bo uwielbia nasze dzieci i one jego.
Moj maz mi wybiera z kim moge odejsc;) Do tego doszlo ze ja nie mam nic do powiedzenia:) Oczywiscie kolo dupy mi to lata jak i wszyscy faceci.
pozdrawiam:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Igorze jak znajdziesz chwilkę proszę zerknij w karty ;)
Dzięki!!
|
|||
|
Igor
A może Ty wiesz czego ONA ode mnie chce? Jakie są JEJ intencje?
Odpowiedz jeśli masz na to czas i ochotę.
Dzięki
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |