Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor no tak z W ... temat jednak skończony....zreszta karty pewnie tylko potwierdza ze to nie to tyko ta praca ..... strasznie bym chciala zmienic i finansowo tez ciekawe co z tego bedzie :( naprawde lapie depresje od kilku tygodni psychicznie mnie ta praca dobija pozdr

monetka73

79 mam 'Refleksje oswiecimskie' - Kepinskiego pdf jakbys chcial Pozdrawiam :)

yohanna22:
Dziękuję. Wiesz?- "Refleksje Oświęcimskie" nie stanowią problemuu. Nie czytam tylko dlatego, że Igor ustalił mi kolejność... Najpierw Mesing... I ta kniga jest dla mnie nieosiągalna... Jest jedna księgarnia internetowa, która ją ma, ale jakoś nie mam zaufania... Nie wiem już dokładnie dlaczego. Coś mnie "odpycha" od kupowania tam. Jakieś takie złe przeczucie :( Zleciłem właścicielce księgarni jakiś czas temu, żeby ją zdobyła dla mnie i dała mi znać. Wzięła mój numer tel i e-mail i... milczy do tej pory... Dzięki za przypomnienie- muszę się tam przejść i odświeżyć temat chyba... Pozdrówka for Ju ;)

79277:
Nie czytam tylko dlatego, że Igor ustalił mi kolejność... Najpierw Mesing...
No nie wiedzialam ;) Pozdrawiam :)

Hi :) czekam na ta odpowiedz Igor ale chyba musze ....nie? raz W.. wywalam raz W.... chce nie wiem co mnie przyciaga do tego faceta ale na pewno nie wyrwanie sie z samotnosci bo nie czuje sie samotna i nie reaguje tak na kazdego jak na niego mam nadzieje ze zle to sie nie skończy .... .................. 79277 podaj mejla to cos ci wysle :) na temat ktory Cie interesuje pozdr :)

monetka73

79277 Rentgen nie podawaj mejla bo beda Ci laski d... zawracać załozylam monetka33@wp.pl :)

monetka73

monetka73:
Napisałem do Ciebie przed chwilką na maila, który podałaś. Fajna z Ciebie babeczka :) Ciekawe... Co też Ty mi chcesz wysłać...? Czekam niecierpliwie :) :*

yohanna22:
monetka73:
Kolejny dowód- na nikogo nie można liczyć tak jak na kobiety. Kobietki z tego forum: jesteście kochane! Wrony nie kocham... :( :P

madzikowa21 5 lipca, 12:20 Od jutra stawiam karty, trochę mi zeszło na inne praktyki ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, znam czlowieka, z ktorym cos mnie kiedys laczylo, a teraz odnowilismy znajomosc. Powiedz mi w jaki sposob potoczy sie ta znajomosc? Wiem ze nadwyrezylam jego zufanie ale chce to naprawic. chce z nim stworzyc zwiazek, jakie mamy na to szanse? co on o mnie mysli w ogole? co robic? dziekuje, dalam biednemu dzisiaj pieniadze i kanapke, podziekowal

Igor Czy ONA to jest TA kobieta? Ta, która ma mi pomóc w sprawie nr 1? Bo ja czuję, że tak. I w tym przypadku- "dyplomacja" jest cholernie potrzebna... Ta "ONA" jest "szczególna... jakaś... Tak mi podpowiada "mój środek". Pzdr.

79277:
"dyplomacja" jest cholernie potrzebna
I determinacja... Ta baba onieśmiela mnie jak jakiegoś zasranego nastolatka... Widzę w niej przyjaciela i czuję, że ona nie ufa mi tak całkiem... Hej hej! Żadna potencjalna kochanka- dobry człowiek po prostu... Lubię ją bardzo... Pozdrawiam Igorze

Hej Minetko moja :) Wywczasowałaś się już? Kończ te odpoczynki, bo tu jeden taki rentgen codziennie pocztę sprawdza i czeka na znak życia :))) Dobra, dobra- odpoczywaj. Wiedz tylko, że czekam na odp ;) Pozdówka for Ju :)

senna Wczoraj o 10:07 Tarot kartami V Kijów i IX Monet mówi, że czeka cię tym razem dobry układ ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 2 godziny temu Tarot kartami Gwiazda XVII i Kochankowie VI mówi, że zrównoważone zachowanie pozwoli pokonywać trudności bez trudu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 8 lipca, 20:59 I w tym tkwi zawsze cały sekret. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Do tego jeszcze warto przeczytac psychologie spoleczna i juz wszystko jest oczywiste;)

Układ? a miłość? :)
Igor:
senna Wczoraj o 10:07 Tarot kartami V Kijów i IX Monet mówi, że czeka cię tym razem dobry układ ;) Pozdrawiam Igor

Igorze, ktos mial sie we mnie zakochac w lipcu, czy to bedzie ten pan? Co mam robic, czekac na jego odzew? powiedziec co czuje? kiedy sie cos wydarzy??

yohanna22 2 dni temu o 10:35 Grunt to czytać cokolwiek :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.