Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

A kopnij ją w dupę i po sprawie... Aż się własnym gów.em udławi...

A może ją wściekły pies ugryzł :):)

monetka73

monetka73:
psy- nawet wściekłe to niezwykle inteligentne stworzonka. Nie gryzą byle czego :) Taki pies wie, że jakby ugryzł- to by zdechł po maksimum godzinie. No chyba, że pies samobójca- jakaś suka mu nie dała, to się załamał i postanowił skończyć ze sobą... Tak- to możliwe! ZDECYDOWANIE tak musiało być :P

no bo to był samobójca Rentgen

monetka73

ten pies

monetka73

Skoro już mowa o psach... Kto przygarnie bezpańskiego psa? Wierny jak cholera- aż poza granice rozsądku... cholernie pragnący miłości. Chciałby, żeby ktoś w końcu go pokochał- tak naprawdę. Ogrzeje Ci stopy zimą, przytuli Cię, gdy tylko będziesz potrzebowała odrobiny wsparcia... Nie jest najmłodszym stworzeniem, ale jest w miarę sprawny fizycznie i ma dość sympatyczny pysk... Wabi się 79277... Niech mnie ktoś przytuli... :(

oh zapomniałem, a to chyba ważna informacja. Mimo, że posiada najlepsze cechy rasowych psów, jest zwykłym kundlem. Wstyd się z takim pokazać znajomym, rodzinie... Zwłaszcza jak rodzina to sami "rasowcy" To tyle chyba... (

Podobny problem ma wiele osób - potrzebują prawdziwej miłości, a nie "dowodów miłości", pozorów... Kochaj bliźniego, jak siebie samego... Większość ma z tym problem - nie kochają siebie, a bez tego nie pokochają bliźniego. Jeśli sami się znamy, mamy do siebie zaufanie, możemy na sobie polegać, to OK. W przeciwnym wypadku... lipa. Ja tak ogólnie kocham ludzi, ale większość jest dziwna - kierują nimi jakieś kompleksy i nerwy, i właściwie nie wiedzą, co robią i dlaczego - bardzo nieoptymalnie potrafią się zachować w różnych sytuacjach. Ja cenię szczerość, prostolinijność... i nie lubię jak ktoś coś kombinuje, kręci, udaje..., zamiast od razu powiedzieć o co mu chodzi. Przyznam, że mam problem z niektórymi ludźmi - sam jestem bezpośredni, ale ludzie potrafią dziwnie zareagować, jak im się prawdę powie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor biedny skiną głową w podzięce, proszę Cię bardzo o karty bo naprawde potrzebuje dalszego ciągu tamtej wróżby 1.co zrobic z W... 2. yawodowo musze sie zmienic bo dostane niedlugo depresji czy pomysl P w L jest dobrzy ....i f? dziekuje i pozdrawiam cieplutko

monetka73

Rentgen zatkalo tak ze szok o czym piszesz lub wiadomo o kim ... smutno mi sie zrobilo :( ja bym przygarneła ale jestem niezbyt odpowiedzialna wróciła bym za póżno i był by pewnie problem z toaleta jak by to jakiś kot był to kuwete bym zorganizowała i jakoś bym moze przyjęłą kota niekoniecznie rasowego pozdr

monetka73

monetka73:
smutno mi sie zrobilo
Nie smutaj się... Nie po to piszę, żeby smutać kogokolwiek, zwłaszcza Ciebie lizaczku :) Czasami wylanie tych gorzkich myśli pomaga... Oczyszcza... Zdaję sobie sprawę, że kosztem innych- przejmujących się każdą cudzą krzywdą i przepraszam Cię za to. Jak napisał Ci kiedyś Wendol- Ty za dobra jesteś dla ludzi, ale nie powinnaś przejmować się wszystkim tak bardzo...
monetka73:
ja bym przygarneła
Fajna jesteś... Buziol dla Ciebie :* Pzdr

Podejrzewam jednak, że nie do końca "zajarzyłaś" o jakim zwierzęciu pisałem... :* Pzdr

Rentgen zajarzyłam .....napisałeś jak sie to stworzonko wabi ....... ja tez jak mam doła to muszę sie wygadać lub rozpisać pomaga :) buziaczek

monetka73

monetka73:
:*

no i koniec balu panno lalu szybko sie zaczelo i szybko skonczylo ....... a Igor to chyba na urlopir :)

monetka73

Igoooooooooooooor gdzie ty sie podziewasz ..... głupi baran jestem naprawde chyba :( pozdr a reszta ma ze mnie teraz olewke :D

monetka73

łoj POLEWKE ma teraz reszta :)

monetka73

To raczej nie jest śmieszne. Dobrze, że szybko się zorientowałaś, że to nie to. Ja ze swoją obecną żoną za szybko zdecydowałem się na związek, a żeby się z tego wyplątać, to już nie tak szybko poszło - trochę się musiałem naszarpać. Mimo wszystko chciałem jej pomóc, ale dałem sobie i jej wreszcie spokój. Wnioski wyciągnąłem - już nie będę pomagał komuś, komu nie da się pomóc. Pomyślę wreszcie o tym, by mi było dobrze - do tego jest potrzebna odpowiednia osoba, a nie "pacjent".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol nie wiem czy sie połapałam ale nie jestem pielęgniarką po jego nieudanych zwiazkach i nie bede udawać inna niz jestem i udawać ze inaczej bym postąpiła w jakiejs sytuacji a jako BARAN nie dam sie w jakiś śmieszny kozi róg zapędzać ........pewnie ze mi zal i zabolało ale moze lepiej teraz niz póżniej moze za szybko ja sie obrażam .....nie wiem CZAS POKAZE ale bardzo wierz w te Igora karty i jak by mi napisal wrzuc na luz ...to bym wrzuciła a jak by napisał daj czas do rozwinięcia ,,, to bym dała nie napisał.... więc jak zwykle jako BARANEK uciełam prawie kompletnie kontakt PRAWIE bo daje zawsze szanse...... i tak mi znow smutno :(

monetka73

i nie wiem czy chce odpuścić tak ooooo

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.