Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA WiLdCaRd 7 godzin temu No i co ? no i nic ;) Pozdrawiam Igor ps. nie są to sprawy nie cierpiące zwłoki ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA hipi0000 11 godzin temu Tarot kartą VII Mieczy mówi, że już w lipcu trzeba sobie było dać z tym spokój ;( Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kosmita53 12 godzin temu Tarot kartami Król Mieczy i X kijów mówi, że jak się podporządkujesz to będzie trwał ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA aneczka22 13 godzin temu Tarot kartami III Puchary i V Kijów mówi, że córkę urodzisz w nocy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor suuuuuper że jesteś, napisałam już trzeci raz , wczoraj też, bo ostatnie się nie dopatrzyłam, strony się wykasowały jak byłam na wyjeździe :))))) Nie chcę być namolna ale moze mi się uda dzisiaj uzyskać odpowiedż, Dziękuję i pozdrawiam

monetka73

Ponawiam pytania by nie zostać pominiętą. Pozdrawiam!
milka25:
Witaj! Jestem Bogumiła.Mam do Ciebie kilka ważnych pytań:1. Czy moja nowa znajomość ze starszym panem ma szanse przetrwać?2. Czy starszy pan chce pomóc sam sobie i być ze mną?3. Czy uda mi się znaleźć wymarzoną pracę w Warszawie?4. Czy będę mieszkać w rodzinnym domu?5. Co będzie z moim małżeństwem?Bywam przytłaczająca z góry przepraszam.

"Przypominam, ponawiam..." :) Normalnie jak grochem o ścianę ;) Podziwiam Twoje nieskończone zasoby cierpliwości Igor :) Pozdrawiam ciepło :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

ZAKLĘCIA monetka73 22 godzin temu Tarot kartami Król Kijów i IX Kijów mówi, że wszystko się ułoży po twojej myśli, zeznanie dwóch świadków to dowód niepodważalny i taki sam notatka Policji, dodatkowo biegły swobodnie udowodni kto w tej sprawie kłamie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA peregrinus7 23 godzin temu Tarot kartami Król Mieczy i X Kijów mówi, że to dyktator więc uważaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lolka32 2 dni temu o 21:21 1. III Monety - patrząc pięniedzmi tak 2. Rydwan VII - tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wikakika 3 dni temu o 22:01 Tarot kartami Rycerz Mieczy i V Monet mówi, że czeka cię nieoczekiwana zmiana miejsca ale nie załamuj się, tak niekiedy jest i najważniejsze postaw na dalszą naukę wraz z mężem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA WiLdCaRd 3 dni temu o 14:02 Tarot kartami IV Puchary i VIII Kijów mówi, z tym biznesem uważaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beatus05 3 dni temu o 12:53 Marnie ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA abcdef1234 4 dni temu o 22:21 Koło Losu mówi, że dzięki temu dalej żyjesz. Pozdrawiam Igor ps. jeszcze nie umiesz jeździć

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anula2707 5 dni temu o 13:20 Tarot kartami Diabeł XV i II Kije mówi, że wyjdziesz na prostą kiedy zaczniesz stawiać na uczucia a nie na namiętności ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Emi84 6 dni temu o 23:11 Tarot kartą Rydwan VII mówi, że to uczciwy mężczyzna. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA winter205 6 dni temu o 22:54 Tarot kartą IX Pucharów mówi, że to dobry wybór. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek 6 dni temu o 18:33 Tarot kartami Król Kijów i V Mieczy mówi, że to rzeczywiście bardzo wartościowy człowiek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 6 dni temu o 16:12 Jak przyjdzie czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Monikaa83 6 dni temu o 13:34 Niekiedy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą