Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

jak banalne? jak ktos chce sprobowac a nikt mu nie da odpowiedzi tylko odradza to to jest moim zdaniem banalne

niestety niewiem jak sie odwoluje ducha ale ponoc niemozna odwolac a zreszta niewiem :(

czy opetanym mozemy sie stac jesli nawet niewywolamy ducha? jak to sie dzieje? dzisiaj mialem taka sytuacje ze bylem z mama w jednym pokoju i nagle uslyszalem sygnal karetki wiec pytam sie mamy zeby mi powiedziala czy jedzie na poznan czy na gniezno(okno od salonu mam od ulicy wiedz widac:P) a ona do mnie co jedzie wiec mowie ze slychac karetke a ona do mnie ze zadna karetka nie jedzie i nieslychac. zdziwilem sie bardzo, po chwili uslyszalem bicie dzwonow koscielnych ale moja matka tez mowi ze nic nie bije........

a ja uslyszalem jak sasiad wali konia, a mamusia mi mowi, ze nic nie slyszy. pozniej sam zaczalem walic i weszla do pokoju i mi obciagla z polykiem srajac jednoczesnie mi na klate, pozniej oddala mocz, a ja roztarlem to po mojej wygolonej klacie - bedzie sie swiecic jak psu jajca, ktore tez czasami lubie mojemu pimpkowi polizac i obciagnac z polykiem

keplug powinienes sie leczyc jak mozesz obrazac swoja mame masz ja tylko jedna i nie na miejscu sa takie zarty szanuj swoich a sobie tez tak jedziesz moze to lubisz naprawde skoro o tym piszesz :)

kepulg ty kurwo pojebana

keplug to co napisales swiadczy o tym jakich masz rodzicow i jak cie wychowuja bo to ze niepotrafisz uszanowac innych to tylko wina wychowania rodzicow pozdro

Ja np. wychowywałem się sam. Łojciec pracował dniami i nocami, a matka była nadopiekuńcza, więc od niej uciekałem. Czytałem ksišżki i medytowałem. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariuszu to jednym słowem mamy podobnie tylko że ja wywoływałem duchy a teraz pluje za to aobie w brode

Błagam niesz mi ktoœ napisze na gg jak mozna duchy przywołac nawet jak bede niedostepny moj nr. gg to 9733733 POZDRO

Œłuchajcie a był ktos z was przy opętaniu??

Nigdy tego nie róbcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będziecir póŸniej żałować...

anka polowa ludzi na tym forum odradza a skoro odradzaja to czemu nie podadza powodow???(wiem ze tro niebezpieczne ale bez sensu jak kazda osoba prawie mowi to samo)podajcie konkretne powody najlepiej jesli doswiadczyliscie cos to milo by bylo przeczytac

Eat this: Kiedyœ otworzyłem kanał przez zdjęcie ochrony z czakramu korony. W nocy coœ szło ulicš - psy wyły, koty miauczały jakby je ktoœ ze skóry obdzierał - i było coraz bliżej. Na szczęœcie sšsiad też nie mógł spać (ok. 2 w nocy) i palił ognisko. Dymu było pełno nawet w moim domu. Gdy zawodzenia zwierzšt były już przy moim domu, to usłyszałem jakby ktoœ walił pięœciš w drzwi. Zszedłem na dół i je otworzyłem, ale nikogo nie było. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a sasiad mial to samo?

To znaczy co? Jak otwierasz kanał, to do ciebie (po ciebie) idš duchy. [%sig%]

jaki kanal O_o co to jest ten czakram korony i jak go mozna zdjac??

znaczy jak mozna zdjac ta ochrone z tego czakramu korony?? a co bylo potem tez po Ciebie przychodzily? jak zas zamkles ten kanal?

Dariusz masz niechude problemy napisz do mnie na poczte to ci opowiem czemu

Zdjšłem niechcšcy. Samo się stało. Miałem problem. Rozstałem się z dziewczynš. To był dla mnie koniec œwiata. Po jakimœ czasie samo przeszło, ale kilka dni i nocy miałem nieprzespanych, a power miałem taki, że mnie roznosiło i prawie nic nie jadłem. Mnie raczej nic nie atakowało, ale ludzi wokół mnie tak. Duch, gdy nie znajdzie punktu zaczepienia, to poszuka sobie kogoœ innego. [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.