| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
MOżE JEJ SIę W KOńCU ZNUDZI ..., BO DLA NAS TO JUż SIę ROBI NUDNE ;(, W KOńCU NIKT NIE JEST "IDEALNY" ;-), TRZEBA SIę Z TYM POGODZIć;-)
|
|
|
Marto, wiem jak działam na ciebie, mała zakompleksiona dziewczynko :)) Wiem ze, moment odcinania pępowiny w tym wieku jest dośyc bolesny i z trudem to znosisz, ale spróbuj się z tym pogodzic. Zapewne jest ci zle z mysla ze, metoda płaczu i tupania nogami o ziemie nie przynosi rezultatów, ale takie jest to cudne życie :) i tak sobie mysle czasami, kiedy pokażesz nam sie z tej twojej prawdziwej strony, tej która czyni cie tak szalenie trudna do akceptowania i znoszenia :)
|
|
|
Drogi vanos83 :)mam jakieś dziwne wrażenie że, bardzo dogłębnie interesujesz sie upodobaniami wendola, wiec prosze nie twierdz ze wszyscy o tym wiedza....wiedza zapewne Ci których to interesuje ( czytaj: vanos83 ). Śmiech na sali pojawia sie w momencie twojego wejscia, a następnym razem odpuśc sobie komentarz w stosunku do mojej osoby bo nie robi wrażenia, albo wymyśl coś oryginalnego .
|
|
|
Koolman na końcu...deser :))przestane truc ci dupe jak w koncu przestaniesz pisac opowiesci przeznaczone dla pan w domu starów :)
|
|
|
Ups jeszcze jakaś kobitka sie zjawiła :)) przepraszam, prawie bym o tobie zapomniał...to chyba przez brak ciekawosci twoja osoba :)
|
|||
|
I w ten oto sposób Kasia zakasowała wszystkich - wygrała i została sama ze sobą :/
Chcesz być Kasiu sama w życiu?
Co z tego, że okażesz się najskuteczniejsza w potyczkach słownych, jak zrazisz do siebie ludzi.
Wątek był o Koolmanie, ale coraz więcej dotychczasowych widzów wzięło w nim udział i zaczęła się ogólna bijatyka w "saloonie".
Koolman jest jaki jest - jak każdy :)
Ma swoje wady i zalety.
Tylko nie mów Kasiu, że nie ma żadnych zalet.
Weź Koolman bądź mądrzejszy od niej i już jej nie przygaduj.
Znam nawet na nią sposób - powiedz jej coś miłego o ile potrafisz, bo tak naprawdę to ona... - no wiesz :)
Jesteś spoko facet, więc Cię zaczepia jak potrafi - uważaj, bo może być coraz bardziej nieprzyjemna, gdy nie zaczniesz wreszcie jej doceniać :)
Mam tylko nadzieję, że teraz Kasia mi nie dowali.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak ładnie napisałeś Wendol :)
|
|||||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ona tu nikogo nie zakasowała, ludzie sie nie wypowiadają na jej temat, bo nie chca sie zanizac do jej opryskliwego poziomu.
Wendoł dzięki za ciepłe słowa, tez jesteś spoko ziom, ale uległym nigdy nie bylem, a już napewno aby jej sie przypdobac dupy jej lizal nie bede.
Wendoł, brzydkie dziewczyny tez cie pociagają??
|
|||
|
Ona ma po prostu jakiś uraz do facetów , pewnie jest sfrustrowaną kobietą , która wszystkich swoim zachowaniem odraża , przez to wyżywa się tutaj na forum , bo nigdzie nikt jej nie chce słuchać , jak się czegoś uczepi to koniec , bo innych tematów nie ma...i nie chce znać;-)
|
|
|
Nie wiem, dajcie kaśce bana, wyślijcie ją w kosmos, zrobcie z nią cos, bo jak widze te jej wypociny to mnie krew zalewa
|
|
|
ps. Kasiu czy nie zauważylaś ,ze dla "nas" wszystkich Twoje zachowanie jest nudne - przyjełaś taką opcję do siebie ,że możesz wszystkich nudzić?,może spójrz na siebie krytycznie trochę ?Twoim celem na tym forum jest chyba tylko przeszkadzanie innym, mam nadzieję ,że kiedyś do Ciebie to dojdzie i zastanowisz się nad sobą .I nie czepiaj się innych tylko spójrz na siebie ,no tak ,ale czy z Tobą idzie o czymś innym porozmawiać?
do Wendola
-ona nie kasuje przeciwników - nie wlewaj jej ;)))) raczej jej osoba daje do myślenia co różne frustracje czynią z człowieka ?pewnie nic jej nie wychodzi?ciekawe dlaczego?
|
|
|
WENDOL
Nie wykańczaj "przeciwników", bo może się okazać, że później Ci się mogą przydać.- CO ZA PODEJśCIE?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaśka nie lubi spokoju , największą przyjemność daje jej wchodzenie w konflikty ;))z innymi .Nawet jak jej ktoś nie atakuje , to ona zawsze to jako atak odbierze;)
Ale nie piszę już o tym , bo szkoda wchodzić na ten wątek , ona i tak uznaje tylko swoje racje
|
|
|
Jaki tłum sie dzisiaj zrobił i każdy ma cos do powiedzenia...szkoda tylko że tak niewiele sensonych rzeczy wypisujecie :)) Robicie mi psychoanalize? Powodzenia :)
A wiec jedziemy od pocztku :)
|
|||
|
|||
|
Vanos83 :)
|
|||
|
JESZCZE JEDNO
I BARDZO MNIE TO CIESZY KASIU ,ZE NIE ZINTERESOWAłAś SIE MOJą OSOBą , CHYBA WPADłABYM W KOMPLEKSY;))HA HA
CAłE SZCZęSCIE PRZYCIAGAM "TYLKO NORMALNYCH "LUDZI
|
|
|
NIE PISZę TEGO CELOWO , TYLKO NIE POTRAFIę ZROZUMIEć MOTYWóW TWOJEGO DZIAłANIA?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |