Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

senna 3 dni temu o 10:15 Tarot kartami II Puchary i V Monet mówi, że na razie niema planów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, a czy jest szansa, żeby jakoś zaczął je mieć? Spotkaliśmy się było super,a teraz jakoś dziwnie. Mnie zależy i szkoda mi tej znajomości. Czy jest szansa? Co robić??
Igor:
mlody233 3 dni temu o 20:4 Tarot kartami III Puchary i VI Monet mówi, że życie pomoże w rozwiązaniu tego problemu ;) Pozdrawiam Igor

zle zacytowalam, oczywiscie chodzi o moja sprawe

i czy on jest ze mna w ogole szczery? dojdzie w ogole do jakiegos spotkania jeszcze? dziekuje
Igor:
senna 3 dni temu o 10:15 Tarot kartami II Puchary i V Monet mówi, że na razie niema planów. Pozdrawiam Igor

nikitaart 4 dni temu o 20:52 Tarot kartami 1. VIII Pucharów 2. IV Kije 3. VI Pucharów mówi, że odpowiedni wybór to nr 2 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart 4 dni temu o 20:52 Tarot karta II Monety wskazuje że na razie jest spokój ;) Pozdrawiam Igor ps. Kartą Rycerz Pucharów mówi, że się niebawem pojawi ;) ten się zakocha ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

bluangel 30 maja, 13:49 Tarot kartami V Papież i Walet Kijów mówi, że tak wspomina cię nawet dobrze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24 29 maja, 12:09 W zasadzie odpowiedział na twoje pytanie, nie do końca wyjaśnione podłoże twojego schorzenia. Tarot kartami X Kijów i Gwiazda XVII mówi, że niebawem pojawi się lekarz który ci pomoże. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

basiula1 28 maja, 18:42 Tarot kartą Umiarkowanie XIV odpowiada na twoje pytanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 23 maja, 19:3 Nie możesz w tym wszystkim co robisz zapominać o elemencie edukacyjnym jakie niesie w sobie samo życie zatem skierowanie się na drogę jest najważniejsze. Jest ona nie tylko ścieżką do celu ale i procesem edukacyjnym inaczej sam cel w sobie straci znaczenie. Przypomnij sobie jak robiłaś dotychczas? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

senna 33 minut temu Kobieta w twoim wieku musi umieć odgadnąć czy chodzi o uwiedzenie czy o miłość ;) Pozdrawiam Igor ps. Tarot odpowiada na twoje wątpliwości kartą Diabeł XV ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze a co oznacza karta Umiarkowanie XIV ?

Igorze, alez ja marze zeby mnie uwiodl! tylko niech sie odezwie i pokaze zainteresowanie bo cos kontakt oslabl :)
Igor:
senna 33 minut temu Kobieta w twoim wieku musi umieć odgadnąć czy chodzi o uwiedzenie czy o miłość ;) Pozdrawiam Igor ps. Tarot odpowiada na twoje wątpliwości kartą Diabeł XV ;)

Igor ja nie jestem specjalnie kochliwa raczej sie zauraczam :) a ludzi lubie. ale to nie jest tak ze ja zaczelam to W.... zaczą i poki co to sa tylko dlugie rozmowy na odleglosc a ja sie boje angazowac bo i tak pewnie nie zrezygnuje ze swojego zycia, ty mi wtedy napisales ze musze wiedziec sama czego chce i bardzo sie na tym skupilam .... wiem ze nie chce byc juz sama. sama murek poustawialam wokół siebie, teraz sie murek rozwalił po 3 latach .... a ja sie boje zaryzyzykowac a nie chce powiedziec nie bo lubie te rozmowy nie wiem co mam myslec on mi bardzo duzo opowiedzial o swojej nieciekawej przeszlosci i takie tam..... moze karty cos powiedza? pozdrawiam cieplutko

monetka73

A nie moglby sie on we mnie zakochac w tym lipcu co pisales ze bedzie milosc? :)
Igor:

Igor moje pytanie nieaktualne :) jakieś szaleństwo a ja nie lubie jak ktoś mnie stawia pod murem i zapędza w kozi róg...... pozdr

monetka73

od razu uciekam :)

monetka73

IGOR TO ZNOWU JA nie chce od tego uciekac i od NIEGO TEZ chyba to smieszne ale sie zakochalam i jestem w stanie porzucic moje zycie dla niego zglupialam ? Igor prosze teraz o szybka odpowiedz

monetka73

monetka73:
chyba to smieszne ale sie zakochalam
Czyli jednak jesteś kochliwa :))) Och Ty Minetko, Minetko :D Pzdr i :*

Rentgen nie wierze ze to napisalam na forum ze sie zakochalam :) nic nie bede porzucac , jestem na odleglość odważna :) i po lamce wina to juz wogóle. popieprzyła mi sie miłość z sympatią. nie bede nikomu tez w glowie mącić wiecej pozdr

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.