Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Biednego wsparłam finansowo ,był zadowolony że może kupić sobie jedzenie za to. Mam pytanie z którym z mężczyzn uda mi sie związać ?Który z nich do mnie coś czuje? Krzysztof ,Marcin ,Michał

Igorze, czy mezczyzna ktorego teraz poznalam to opcja na zwiazek czy nic ciekawego?

Witaj Igor kolejna ciężka sprawa rodzinna sprawa dotyczy ojca czy uda nam się załatwić prawa do wcześniejszej emerytury lub emerytury pomostowej dla mojego ojca? czeka nas chyba ciężka przeprawa :( pozdrawiam gorąco

Napytania będę odpowiadał od jutra, za wyjątkiem tych na które musi przyjść właściwy czas. Pozdrawiam Igor ps. niestety padł system jak to niekiedy bywa ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam RENTGEN kolego nareszcie cie sprowokowałam do odzewu :) wiedzialam ze podziala przyznam szczerze ze dopiero polowe przeczytalam tej ksiazki i po pierwszej polowie jestem przerazona uwazam ze jestem dobry czlowiekiem a chyba jednak wpadne do piekla :(

monetka73

Wendol mam nadzieje ze teraz dobrze linka wkleje :) takich ksiezy uwielbiam :) jak ten https://www.youtube.com/watch?v=PESdS_ne8p8&feature=kp

monetka73

Wendol a ten czlowiek z Twojego linka to jakis pojeb genetyczny :(

monetka73

.......... wróciłam z wycieczki i nie moge zasnac :) i pisze ..... ale na otuche polecam ten link :) juz bez prowokacji do RENTGENA ten spiewajacy ksiadz i jego poczciwa buzka daje mi radosc :) pozdrawiam :)

monetka73

https://www.youtube.com/watch?v=PESdS_ne8p8&feature=kp

monetka73

Igor .... i co ty na to wszystko ....? a ja sie chyba zakochalam w W... i znow bez sensu co ????? buziaczki co myslisz o tej Pani Glori? i jej opisie piekla i nieba?

monetka73

monetka73:
nareszcie cie sprowokowałam do odzewu :)
Sprowokowałaś? Hmmm... Nie czuję się sprowokowany. Tak naprawdę wisi mi to, kto jakie ma poglądy na ten temat. Nie lubię tylko jak mnie ktoś stara się na siłę przekonywać do czegoś, co uważam za bzdurę. Wysłucham, przeczytam, przemyślę i jeśli się nie zgadzam- zignoruję... To co tutaj zalinkowałaś to tak jakby ciąg dalszy dłuższej (długotrwałej) dyskusji jaka wywiązuje się tutaj na tym forum (w różnych tematach)... Twój tekst ani mnie nie zirytował, ani nie rozśmieszył, ani nawet odrobinkę nie "zagrzał" :) Hmm... No może troszkę mnie sprowokowałaś :)
monetka73:
ten spiewajacy ksiadz i jego poczciwa buzka daje mi radosc :)
Widać, że nie przeglądasz tu wszystkiego na bieżąco. Wendol linkował tego śpiewaka już jakiś czas temu :) Faktycznie- fajny gość. Ładnie się zachował- jak na człowieka przystało. ...I automatycznie został za to objechany przez swoich "przełożonych". Chora jest ta sekta zwana KK...
monetka73:
a ja sie chyba zakochalam w W...
Ty Monetka (z tego co tu czytam) w ogóle dość kochliwa jesteś :) Pozdrawiam Cię i buziak dla Ciebie :* Tylko się nie zakochuj w M. po tym buziaku :)

Rentgen to fakt ze czytam po łepkach forum i nie wiem co było na te tematy wcześniej, nie wiem ile jest prawdy w słowach Glori, ale w Boga wierze. .....no a ludzi kocham, to fakt najlepiej takich którzy sa bardzo daleko ode mnie, nieosiągalni fizycznie, pozdr :)

monetka73

monetka73:
to fakt ze czytam po łepkach forum
Forum = Zaklęcia Prawda? :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol ja generalnie czytam fora po łepkach, chyba ze coś lub ktoś mnie zaintryguje to wtedy czytam dokładniej :)

monetka73

monetka73:
ludzi kocham, to fakt najlepiej takich którzy sa bardzo daleko ode mnie, nieosiągalni fizycznie
Ja też tak mam. Jedna z takich osób (odległych) jest moją żoną... To nic złego. Kochać trzeba. To jest ludzkie. Niekochanie do dupy... Pzdr

79277:
Jedna z takich osób (odległych) jest moją żoną...
...w sensie, że kiedyś dzieliła nas odległość... :)

Ja wszystko przelatuję wzrokiem, chyba że coś lub ktoś mnie zaintryguje... :) Tzn. tak - czytam bardzo szybko, ale tylko w niektóre sprawy się wczuwam :) Jednak pamiętam co, kto i gdzie pisał :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Trochę mam podobnie. Trochę. Tzn. Przelatuję wzrokiem. Czasem jest tak, że tekst (intuicyjnie) wydaje mi się mało interesujący, więc próbuję chociaż znaleźć jedno słowo, które mogło by przykuć moją uwagę... Jak nie znajduję- olewam. W niektóre sprawy się wczuwam- jeśli są w jakikolwiek sposób ze mną związane. Tzn jeśli mam na dany temat własne zdanie... Pamiętam co kto napisał, ale często nie pamiętam gdzie i kiedy :) Nie przykładam wagi do dat, czy miejsc lecz do faktów. Coś było lub nie... A gdzie i kiedy to już mało dla mnie istotne. Czasem, żeby zacytować jakąś starą wypowiedź, musiałbym przewalić całe forum, żeby ją znaleźć. Ale wiem, że była taka i kto ją opublikował. Czasem nawet nie pamiętam w którym wątku ja coś napisałem :))) Pzdr

Jestem "wzrokowcem". Pamiętam nawet jak tekst był "skomponowany graficznie" (mniej-więcej ile linijek, jak to "wyglądało"), gdzie były "buźki" i takie tam... Łatwiej pamiętam grafikę...

mlody233 3 dni temu o 20:4 Tarot kartami III Puchary i VI Monet mówi, że życie pomoże w rozwiązaniu tego problemu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.