Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

beton 4 godziny temu Tarot kartami II Miecze i Słońce XIX mówi, że w swoim zawodzie znajdziesz pracę najszybciej jeśli zmienisz miejsce zamieszkania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mlody233 Wczoraj o 21:35 Tarot kartami Walet Mieczy, VI Mieczy oraz Rycerz Mieczy mówi, że rodzice muszą uważać na rady interesownego lekarza. Kartą Rycerz Mieczy Tarot tłumaczy, że dzięki twojej pomocy unikną kilku pomyłek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 2 dni temu o 17:43 Tarot kartami IX Monet i Śmierć XIII mówi, że fakty ułożą się zgodnie z oczekiwaniami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

senna 22 kwietnia, 10:30 A jak ci się wydaje, jesteś już gotowa do zakochiwania się wcześniej :) ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

dziekuje Igorze:)

Coco

Igorze, proszę Cię bardzo odpowiedz, czy powinnam się zacząć bać? Od jutra szef wysyła nas na zaległe urlopy, gdyż nie ma pracy. Czy to początek końca i czy mogę stracić pracę, czy to chwilowe trudności i wrócę do pracy? Biedny kazał Cię uściskać! Aneta

Igorze, proszę o radę, czy jest szansa by zejść się z moim byłym mężczyzną? w którym kierunku iść? biednej pomogłam jakiś czas temu-nic nie odpowiedziała

anet 7 dni temu o 09:36 Tarot kartami Sąd XX I Król Kijów mówi, że należy wierzyć w siebie i opaczność a jakieś wydarzenie skieruje cię na dobrą drogę, nieoczekiwana pomoc i protekcja pomogą wyjść z kłopotów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

kamila777 Wczoraj o 18:53 Tarot kartami Walet Kijów i Mag I mówi, że możesz się z nim zejść ale musisz pamiętać, że w obecnym etapie rozwoju jest to typ karierowicz, musiała byś poczekać aby dziecko stało się mężczyzną na którym będzie można polegać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj, Igorze proszę zobacz w kartach: co mnie czeka w pracy? czy uda mi się zajść w ciąże i z partnerem założymy rodzinę? kiedy uda nam się przeprowadzka? Z góry bardzo dziękuję w moim i biednego imieniu. Pozdrawiam, m.

Igor, biedna podziekowala bardzo z usmiechem. Mam pytanie czy cos sie w koncu u mnie zadzieje... 1. czy isc w tym kierunku co mysle zawodowo 2. co w uczuciach 3. i w finansach jakies mam doły czuje ze strasznie stoje w miejscu i nie mam pomysłu na zycie :( czego sie nie dotkne to nie to :( dziekuje i pozdrawiam

monetka73

monetka73 12 godzin temu Kochana postęp niekiedy inaczej by nie zaszedł, do tego niekiedy życie naszymi rękami weryfikuje cała masę rzeczy przed podjęciem decyzji o wyrzuceniu ich na śmietnik :) Tarot kartami V Monet, Królowa Kijów i V Mieczy mówi, że: 1. nie 2. ty jednak jesteś indywidualistką i lubisz ciekawe życie ;) 3. niema się co więcej zdawać na los ;) kartami Królowa Pucharów, Królowa Mieczy i Król Monet mówi, że w niedalekiej przyszłości: 1. decyzja właściwa zostanie podjęta pod wpływem starszej kobiety ;) 2. jak zrozumiesz czego chcesz to przyjdzie samo ;) 3. przełom przy współpracy z mężczyzną :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

madzikowa21 Wczoraj o 20:32 Tarot kartą IX Pustelnik mówi, że pracę zmienisz do września na bardziej rozwojową. Kartami Moc XI i Rydwan VII Tarot mówi, że od Listopada przyjdzie właściwy czas na realizację reszty planów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor , kochany bardzo dziękuję za odpowiedzi :) ten pkt 2. to chyba rzeczywiście nie wiem czego chce do końca :D będziemy w kontakcie :) pozdrawiam serdecznie

monetka73

Igorze. Sorki, że ja znowu o tym. Powiedz mi tylko czy zbliżyłem się choć troszkę do celu nr 1? Czy nadal jestem w polu... Kiedy to nastąpi? (jeśli w ogóle ma nastąpić) Ta sprawa pochłania mi mnóstwo zdrowia, nerwów i kasy też, bo to po prostu taka trochę niepewna inwestycja, ale jestem przekonany, że da się to zrobić i tak w to brnę coraz głębiej... Tylko czasem tracę już tą wiarę i nie wiem vo dalej: cisnąć naprzód, czy lepiej się wycofać... Pozdrawiam Aha. biedny... Już mi to tutaj udowodniono, że to się nie liczy, ale... Pojechałem na skup złomu z dwoma worami metali kolorowych i odrobiną złomu stalowego... Okazało się, że jestem za wcześnie, a spieszyło mi się. Skup miał być otwarty dopiero za godzinę. Nie chcąc czekać i nie chcąc wozić tego ze sobą- wyłożyłem to pod bramą i ktoś to sobie wziął. Nie wiem czy biedny, czy nie... Ale tam przyjeżdża mnóstwo ludzi bez kasy- jeżdżą rowerami lub chodzą pieszo i w koszykach i workach wożą puszki wyjęte ze śmietników... Wiele razy to widziałem. Ten mój złom był warty co najmniej 5 dyszek, więc niech nikt nie mówi, że to jak "niedopałek papierosa oddany biednemu"... Biedny nic nie powiedział, bo się z nim nie widziałem. I tak wolę...

Igor kochany skleroza nie boli a najwazniejsze zapomnialam sie spytac. czy probowac cos z sds... czy to nic nie da? dziekuje i cieplutko pozdrawiam

monetka73

Monetka73 Mi sie wydaje ze masz nerwice lekowa, ale to jest normalne na emigracji samej. Sama wiem po sobie;)

monetka73 15 maja, 14:04 Tarot kartą X Kijów mówi, że próbować jak najbardziej ;) Pozdrawiam Igor tarot darmowy

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 15 maja, 07:49 Tarot kartami Król Mieczy i VIII Mieczy mówi, że do realizacji planów musisz podchodzić z większa determinacją. Pozdrawiam Igor tarot

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 Tak ten brak gotowości do działania i niepewność to są najwięksi wrogowie a najgorszy strach przed porażką - choć przecież nic z tego nie wynika ;) Pozdrawiam Igor tarot

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.