| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze. Mój mąż założył sprawę w sądzie. Jak i kiedy się zakończy, czy mąż wygra?
Pozdrawiam.
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Witaj Igor,
biedna podziękowała seredecznie.
mam takie dwa pytania i prośbe o odpowiedz bo chyba nie zrobilam za dobrze.
1. Czy wróce do P i D na moich zasadach?
2. Czy moje sprawy osobiste se jakos wreszcie ułożą.
Dziekuje i cieplutko pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
"Każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzący z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie świadomości, tzn. tej dominującej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień później doznamy olśnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie inną przyszłość. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom świadomości samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynają się od wymiaru piątego i szóstego, Wymiaru Świadomości Chrystusowej i Wymiaru Czystego Światła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większość wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym."
Igor jest w porządku, bo udziela też porad psychologicznych.
A właśnie brak znajomości podstaw psychologii jest przyczyną większości Waszych problemów.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Dzień dobry Igorze!
Mój mąż się wyprowadził. Mówił, że wróci pod pewnymi warunkami.. Czy możesz mi powiedzieć czy powód, który podał kiedy się wyprowadził jest prawdziwym powodem? Czy uda nam się jeszcze uratować to małżeństwo? Czy może powinnam się poddać i nie walczyć już o to żeby było dobrze?
Wrzuciłam datek do puszki, w której zbierane były pieniądze na chore dziecko.
pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
witaj ponownie igorze z bratem miales rację a jak sie dalej moje najblizsze losy potoczą? ?? czy się wszystko powoli ułoży? ?? czy długo będę czekał?
|
|
??? |
|
artur323
2 dni temu o 20:04
Tarot kartami VII Mieczy i Rycerz Mieczy mówi, że doprowadzisz sprawy do końca - czekał nie będziesz długo bo tylko do lipca.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jaaa
3 dni temu o 16:35
Tarot kartami Cesarz IV i IV Kije mówi, że czeka cię szczęście.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
monetka73
5 dni temu o 02:30
1. Królowa Pucharów - nie
2. III Monety - tak
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
beton
31 marca, 14:47
Tarot kartami VII Monet i IX Pucharów mówi, że czeka was powiększenie dóbr w wyniku decyzji sądowej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
21 marca, 14:28
Tarot kartą Król Monet mówi, że to kierunek wyśmienity.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
beatus05
20 marca, 13:41
Tarot kartami X Pucharów i Słońce XIX, że nie masz się czym martwić.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
mlody233
13 marca, 02:09
Tarot kartą VI Kijów mówi, że w czerwcu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Z okazji świąt serdeczne składam koleżanką i kolegą życzenia spełniania wszystkich planów :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
senna
19 minut temu
Pytanie powinno brzmieć kiedy się ktoś we mnie zakocha? bo miłość można znaleźć wszędzie np. u sprzedawcy hot dogów do klientów :)
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartami VII Kijów i VII Mieczy mówi, że zakocha się ktoś w tobie w miesiącu Lipiec ;)
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze
hmm... co powiedzial? nic, popatrzyl sie. i skinal glowa.
mam pytanie- co teraz bedzie? chodzi o moj zwiazek
tylko prosze nie mow, ze to ode mnie zalezy ;)
jest dobrze, ale jego sytuacja w ktorej sie znalazl jest cholernie przytlaczajaca i to sie tez na nim bardzo odbija. jestem jedyna osoba z ktora moze porozmawiac o tym bo inni twierdza, ze przesadza. Tylko, ze cala odpowiedzialnosc jest na jego barkach i jemu zaczyna sie wszystko sypac. Jak sie to ulozy i co bedzie z nami, bo widze, ze jest ale problemy jego przerastaja.. dzieki..
pozdrow zamek
|
|
Coco |
|
Witam dziękuję Igorze za odpowiedzi
czy z moimi rodzicami w kwestii zdrowotnej wszystko dobrze?
czy dane będzie mi się jeszcze nimi długo nacieszyć
mam jakieś dziwne przeczucia :( więc spytam
pozdrawiam i dziękuję
|
|
|
Witam Igorze, mam problem ze znalezieniem pracy. Czy mógłbyś mi napisać, czy w końcu znajdę pracę, czy w moim wyuczonym zawodzie?
Z góry dziękuje za Twoją pomoc i pozdrawiam
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |