| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Dziekuje nicze.jest dokładnie tak jak pisze.dalam sobie u jemu czas na przemyślenia.chciałabym ponownie nawiązać kontakt ale po prostu intuicyjnie wiedzialam ze Np. 2-3 miesiące temu to nie byl dobry moment i nic by z tego nie wyszlo.a moze to ja to zbyt komplikuje jako kobieta....wiem tylko ze to on powiedział:daj mi trochę czasu.a ja nie wiem co z tym zrobić...
|
|
|
|||||||||
|
|||
|
|||||
|
Temat jest w zasadzie dla Igora
ma wyciągnąć kombinację
z tali
i stwierdzić jak to można zinterpretować względem realności
niektórym to wystarcza
do podejmowania decyzji
inaczej mieli za dużo wątpliwości które prowadziły by do nic nie zrobienia
na czymś się trzeba oprzeć
jak ma się nic nie zrobić
to lepiej podjąć coś na podstawie i takiej podpowiedzi
pozdrawiam
|
|
|
Dobra Igorze. Kombinuje i kombinuje i nijak mi to nie wychodzi. Nie mam pojęcia co niby nie tak robię. Czy mógłbyś to rozwinąć? Podać więcej szczegółów? Chodzi o to:
|
|||||||
|
...Pytam Cię Igorze ciągle o to samo (i może niechcący podważam Twoje umiejętności- sorki), bo ciągle mi to nie daje spokoju...
Wyciągnąłeś dla mnie 3 kije... Lub jak czytam: 3 buław. i owszem- wszystko fajnie, bo:
"TRÓJKA BUŁAW – SIŁA USTALONA (KARTA BRAMA)
Działanie: odwaga; pewność siebie; dalekowzroczność; zdolność przewidywania i zjednywania sobie otoczenia; doskonalenie i ciągłe sprawdzanie siebie; sukces w działaniu; sława.
Praca: pomyślny początek wielkiego przedsięwzięcia; podróże w interesach; siła przedsiębiorczości i starań; zdolności organizacyjne i handlowe; szybkość i trafność decyzji; zapowiedź pomyślnego zakończenia już podjętych zadań; rozpoczęcie nowych pomyślnych interesów; nagroda; zmiana pracy; owocne negocjacje;
Uczucia: przelotny flirt lub drobna zdrada; można ulec zaślepieniu i po drodze zgubić partnera, który nie dorówna kroku.Trójka buław – dąży do trwałych związków, w których pragnie przewodzić, dominować; brak uległości; pomyślna dla przyjaźni.
Różne: ochrona przed poważnymi kłopotami przez rozumną weryfikację swoich idei."
...Ale w tłumaczeniach tej karty znajduję też coś takiego jak odwrócona 3 buław:
"TRÓJKA BUŁAW ODWRÓCONA
Działanie: przymus trudny do zniesienia; dwulicowość; zrozumiałość; niedocenianie sił przeciwnika; pośpiech; niedokładność; odrzucenie pomocy; podstępne działanie.
Praca: załamanie się planów lub konieczność podporządkowania się innym; kłopoty z powodu nie do końca dopracowanych spraw; brak oczekiwanych sukcesów; nieudane podróże; martwy okres; trudności przy prowadzeniu interesów; nieuczciwy pracownik; brak szerszych perspektyw.
Uczucia: zdrada; fałszywy przyjaciel; kłopoty w życiu osobistym z powodu nie doprowadzonych do końca spraw; kłopoty w kontaktach z najbliższym otoczeniem.
Różne: niepotrzebna rywalizacja, upodobanie do kiczu, plotki."
Czy jesteś pewny, że karta, którą mi wyciągnąłeś nie jest ODWRÓCONĄ trójką buław? Bo więcej tego co się wokół mnie dzieje pasuje właśnie do tego drugiego przypadku...
Nie zauważyłem nigdy (a często zaglądam na "Zaklęcia"), żebyś kiedykolwiek komukolwiek wyciągnął "ODWRÓCONĄ" jakąkolwiek kartę Tarota. Zwracasz uwagę na to czy jest odwrócona, czy nie? I co to oznacza "odwrócona"? Do góry nogami?
Nie podważam Twojej wiedzy, Twych umiejętności, więc bez urazy(?)- pytam, bo mam wątpliwości...
Pozdrawiam
|
|
|
...Dużo tego znajduję... Ale jak się wczytać, to wszystkie te teksty są mniej więcej takie same jka powyższe cytaty (o to samo chodzi).
Nie jestem znawcą tego tematu. Jestem totalnym laikiem- dlatego pytam.
Możesz mi na to moje pierwsze pytanie postawić Tarota raz jeszcze?
A może nie wolno pytać dwa razy o to samo?
Hmmmm.
Za dużo myślisz 79277...
Pzdr
|
|
|
|||
|
79277 suchych interpretacjii kart nie czytaj, ja tez mam jedno wielkie maslo maslane. Do tego trzeba sie nadawac i miec dobra praktyke.
Jesli chodzi o wrozbe to nie smiej sie, ale ja na jedna czekalam 5 lat. Na poczatku myslam ze to jakies bzdury wogole. Czasami karty pokazua cos na pozniej i my nie rozumimy o co chodzi.
|
|
|
|||
|
eeh... Nie ma edycji... Oczywiście przeczytałem raz jeszcze to co wysłałem (przed wysłaniem też czytałem, ale nie zauważyłem tego) i oczywiście ten ostatni mój wpis jest cholernie pokiełbaszony... Nie czytajcie tego bo totalne bzdury wyszły :(
A nieważne
pozdrawiam
PS. Chciałbym, żeby jednak Igor mi odpowiedział na moje wątpliwości, więc czekam teraz na niego... ;)
|
|
|
Igorze
kiedy znajdę/zacznę pracę?
czy owa praca będzie mnie cieszyła?
czy z moim zdrowiem jest tak źle jak myślę?
rak
pozdrawiam i dziękuję
|
|
|
Witaj Igorze
Biedna pod kościołem podziękowała za moje skromne wsparcie .
Od roku jestem szczęśliwie rozwiedziona .Niedługo czeka mnie w sądzie druga rozprawa o podział majątku . Były mąż jest bardzo zacietrzewiony jeśli chodzi o nasz dom , na który kiedyś pieniądze dali moi rodzice . Chciałby sobie zagarnąć wszystko i nawet dzieciom nie zamierza pomóc w przyszłości . Muszę teraz walczyć o dom dla siebie i dzieci . Mam dobrego adwokata , ale stres i niepokój nie pozwala mi rozsądnie myśleć . Powiedz Igorze , co z tego wyniknie ?
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Witaj Igorze,
Biedny bardzo Cię pozdrawia!
Czy mógłbyś mi powiedzieć, czy gimnazjum angielsko- matematyczne o którym myślimy będzie dla mojej Oli dobre? Czy się tam odnajdzie?
Aneta
|
|
|
yohanna22
https://www.youtube.com/watch?v=42h5gOzj5DE
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze takie piosenki sa dobre i madre, ale juz nie dla mnie moze jakbym miala 20 pare lat to bym sobie do serca wziela.
Z moich obserwacji wynika ze egoisci maja najlepiej. Moze mi wytlumaczysz dlaczego ?
Kiedys jeszcze wierzylam w 'What goes around comes around' ,ale tez juz nie wierze.
Co do mnie to ja mialam inny plan wiec zaczelam od konca zeby dostac prezent na koncu ktory mial byc na poczatku, a to dlatego, ze mialam taka babska intuicje. Bylo warto, jak to sie mowi niestety teraz jest po ptokach :)))plus turbulencje w miedzyczasie tzw. bycie dobrym dla innych:)
Nadal mysle ze moj plan byl dobrym planem. Kazdy z nas powinien walczyc o cos lepszego.
Pozdrawiam:)
|
|
|
Jutro odpowiem na zaległe pytania w tym na te z maila ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. w imieniu Biednych bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :*)
|
|
|
Czerpcie z tego Wszyscy:
http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=94851&p=221
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |