Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

79277:
kiedy przyjdzie pora
właściwy czas ooooops

Igor:
[quote=Igor]monetka73 6 dni temu o 22:47 Tarot kartami V Monet i VI Kijów mówi, że już najwyższy czas przestać ulegać namiętnością, kartami Cesarzowa III i Król Mieczy mówi, że czeka cię skuteczna aktywność przepojona seksem ;) Pozdrawiam Igor Igor 2 dni temu o 15:08 cytuj: fragment | całość Tarot kartami VI Pucharów i Królowa Mieczy mówi, że po okresie błędów i wypaczeń nastąpi poprawa, kartami II Miecze i Sąd XX mówi, że okres "kary" został przepracowany odpowiednio zatem kartą X Kijów Tarot mówi, że czekają cię szczęśliwe zmiany w sferze materialnej. Pozdrawiam Igor Igor kochany dzieki za odpowiedz ale to wszystko sie toczylo bardzo szybko i sie juz potoczolo , tak potoczylo ze wyszlam dzisiaj wlasnie z g.. w kieszeni , seks chyba byl oczekiwny ode mnie , i praca za darmo, chyba niepotrzebnie zrezygnowalam z tamtego cwiercetatu bo finansowo jestem teraz w d.. u pani malinowskiej , przepraszam za slownictwo ale to i tak na chwile obecna najwyzsza kultura na jaka mnie stac z takim palantem szefem jakim mialam do czynienia nie zycze nikomu ..slowna umowa dla takiego szmaciarza nic nie znaczyla chociaz na pocztku zaznaczal jak bardzo wazna jest..... wiec teraz jestem juz i materialnie udupiona i z ta praca tez niewypal do nikomu dupy za prace nie dam i wogole nie daje naokolo dupy powinnam byla poczekac na twoja odpowiedz ale musialam szybo dzialac

monetka73

szybko i bez sensu podzialalam.... teraz na spokojnie dupka udupie zrobie te zasrane kursy ale nie u niego tylko w centrli czy dac sobie spokoj? dwie kolezanki chca zebym z nikmi w biurze zostala? ae ja juz nie wiem z P i D tez sie ospieszylam nie czekajac na zadna rade nie wiem co teraz sama sie zalatwilam ale nienawidze chamow i nieszanujacych innych i takich tepie najbardziej i taka szuja byl moj szef dla innych a dzisiaj mnie wysmial ze chce kase za wykonanan i dogadana prace ...powiedzial zartujesz?..... kutas kurac penis wsza ale jak nigdy nikomu kolo d.. nie robilam tak jemu mam ochote chce te kursy dokonczyc ale bez jego udzialu co radzisz? .............. buziaaaki

monetka73

monetka73 Wczoraj o 02:41 Wiedza i doświadczenie maja swoją cenę, w przyszłości kiedy będziesz miała naprawdę wiele do stracenia dzięki tym doświadczeniom unikniesz prawdziwej katastrofy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze, Czy mógłbyś spojrzeć w karty i powiedzieć mi jak pójdą na wiosnę egzaminy mojej córki? Czy będzie ona zadowolona ze swoich wyników i czy dostanie się do upragnionej szkoły? Biedny kazał podziękować Ci. pozdrawiam Aneta

Igor dziekuje ci za odpowiedz , jestes kochany :) jesli dobrze rozumiem wyszlo jak wyszlo ale dzieki temu bedzie dla mnie lepiej :) i finansowo wreszcie tez;...super pozdrawiam cieplutko bede naturalnie w kontakcie jak bedzie ci nudno t zawsze mozesz na mnie karty postawic i cos podeslac :D

monetka73

anet Wczoraj o 10:20 Tarot kartami Papież V i III Monety mówi, że maj będzie faktycznie przełomowy jednak nie widać tutaj niczego złego ;) Pozdrawiam Igor ps. no tylko aby nie zapomniała minimum wysiłku włożyć ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 Wczoraj o 23:16 Zawsze jest dla nas lepiej :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

IGORZE chciałabym wkleić tu swoje wypociny sprzed ponad miesiąca, gdyż jestem notorycznie pomijana :) ----------------------------- Ten mężczyzna nadal "chodzi" za mną.... To już rok niedługo!!!:/ nie umieć zapomnieć. Powidz mi czy on chce abym się jakoś odezwała? Czy czeka na mój kontakt?? w zasadzie inne sfery mojego życia zaczęły się już fajnie układać. Jestem na dobrej drodze. Ale on....:/

emkaa 3 godziny temu Zapytaj go o godzinę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj, Panie Igorze proszę zobaczyć w kartach co mnie i mojego partnera czeka? kiedy uda mi się zajść w ciążę? co mnie czeka w pracy? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam w imieniu biednego człowieka ;)

Cześć. Panie Igorze. Dałem biednej. Tej co ostatnio. Ale w innym miejscu. Nie powiedziałem że to od Igora. Znowu. Sam nie wiem czemu. Ta babka mnie onieśmiela. Cześć. Pzdr

Źle. Nie to że ona mnie onieśmiela... Onieśmiela mnie rozmowa z jakimkolwiek "biednym"... Nie lubię się afiszować: "zobacz kobieto! niosę Ci pomoc!!! i to Igor tego wymaga!". Nie! Lubię pomagać o ile mogę, ale nie zagadam do takiej, bo to dla jednej i drugiej strony jest krępujące... Podejrzewam, że jakbym jej powiedział, że to od Ciebie, to by podziękowała, albo by w ogóle nie zrozumiała o czym ja tu jej pierdole. Zrobiła by tylko wielkie oczy, albo by z powrotem przytuliła się do tego swojego murku..... Pozdrawiam Cię Igorku i o nic już nie pytam Cześć

Igor, a możesz jaśniej? :-)

emkaa:
Igor, a możesz jaśniej? :-)
ja pierrrrrrrrrr....! Po prostu TY (!!!) zagadaj do niego kobieto! Można jaśniej? PFFFFFFFFFF

emkaa:
czy on chce abym się jakoś odezwała
Igor:
Zapytaj go o godzinę.
To chyba jasna odpowiedź

emkaa:
Najlepiej zadzwoń o 3-ciej nad ranem i zapytaj o godzinę. Jak jest Tobą zainteresowany- rozmowa sama pójdzie i na pewno Cię nie spławi :D Pzdr

Witaj Biedny otrzymał pieniądze i podziekował Mam pytanie czy Witek ma jeszcze moje zdjęcia ?

79277 haha ale się uśmiałam. nie wiedziałam, że bycie zainteresowanym kimś sprowadza się tylko do ewentualnego podjęcia dyskusji po zadaniu głupiego pytania :) Gdyby tak było to wszystkie relacje d- m byłyby jasne jak słońce :) no a nie są. Gdyby tak było, nie pytałabym kart. A nawet jeżeli się mam odezwać to chce wiedzieć czy on tego chce, czy myśli itd. Jak nie to po chłolere będę z siebie robi idiotkę.

emkaa:
haha ale się uśmiałam.
ciszę się że Cię rozweseliłem
emkaa:
nie wiedziałam, że bycie zainteresowanym kimś sprowadza się tylko do ewentualnego podjęcia dyskusji po zadaniu głupiego pytania :)
To jest FORUM i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Jak Ci to nie pasuje- pisz do Igora na maila
emkaa:
Gdyby tak było to wszystkie relacje d- m byłyby jasne jak słońce :) no a nie są.
są, jaśniejsze niż słońce. czaisz się jak jakaś durna nastolatka (bez urazy)
emkaa:
A nawet jeżeli się mam odezwać to chce wiedzieć czy on tego chce
tego pytania nie zadałaś. Zapytałaś czy masz (TY) się odezwać, a nie czy ON tego chce
emkaa:
Jak nie to po chłolere będę z siebie robi idiotkę.
Przepraszam z góry, ale po Twoim ostatnim wpisie myślę, że juz nie musisz. Naprawdę trzeba być idiotą, żeby tak się czaić... Pozdrawiam Cię i nie gniewaj się Nie chciałęm Cie urazić Już nie będę się odzywał (postaram się- czasem to silniejsze ode mnie)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.