Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22:
Zrob tak zebys byla szczesliwa
...żeby dziecku było dobrze i nic mu nie zagrażało- to najważniejsze...
danagr:
łamstwo, lawirowanie, mijanie się z prawdą
Dziwię się kobietom, które pchają się na siłę w takie związki wiedząc, że obiekt ich pożądania/uczuć to drań i nie zasługuje na splunięcie nawet. Co ma takiego, co Cię do niego ciągnie (skoro Cię oszukuje- musi być coś co to rekompensuje). Ma sporego fiuta, czy jak? Sorki za wularyzm, ale nie rozumiem Cię, więc tak to widzę. I sorki, że się wtrącam- pytanie było do Igora. Pozdrawiam

Zrob tak zebys byla szczesliwa ...żeby dziecku było dobrze i nic mu nie zagrażało- to najważniejsze...
Przeciez wiadomo ze nie bezie z nim szczesliwa.

Ale ma adrenalinę i to ja fascynuje a to że jest jak ćma lecąca do płomienia świecy ale droga jak jest ekscytująca.

Dziękuję wszystkim zainteresowanym za ich opinie, sugestie i OCENĘ ale jak słusznie zauwaźył 79277 pytanie było do Igora. Pozdrawiam D.

Witaj Igorku! 1.Czy mój mąż się zmieni, przestanie mnie w końcu krytykowac,poniżac i zacznie mnie w końcu szanowac? 2.Czy mój mąż jeszcze mnie kocha? Będę wdzięczna jak znajdziesz chwilke czasu i spojrzysz w karty. Pozdrawiam:)

nowa81 2 dni temu o 20:09 Tarot kartami III Kije i IX Pucharów mówi, że mąż zmieni się diametralnie kiedy niebawem dzięki twoim własnym pomysłom w waszym życiu zmieni się bardzo wiele na lepsze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

danagr 2 dni temu o 18:22 Tarot kartami IX Mieczy i VI Kijów mówi, że w tym związku czekać cię będzie frustracja w domu a życie prywatne będzie nienormalne - tak dosłownie odpowiadają karty na twoje pytanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 3 dni temu o 11:51 Zycie jest dla nas wszystkich wielkim nauczycielem i jako reinkarnowane duchy musimy tutaj niekiedy przejść swoistą szkołę życia. W każdym przypadku z osobna korepetycje Wielki nauczyciel ustalił na indywidualnym poziomie - należy pamiętać, że zawsze w jakimś celu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzień dobry Igorze! W moim małżeństwie bardzo źle się dzieje. Ciągłe kłótnie.. cierpi na tym dziecko. Możesz zapytać kart jak wygląda przyszłość naszego związku? Co mogę zrobić żeby było dobrze? A może to on powinien się zmienić? P.s Biednemu kupiłam jedzenie. pozdrawiam

ja bardzo czekać na odpowiedź ze strony poprzedniej:/ i bardzo chcieć dobre karty w tej sprawie ;/

Igor biedny podziekowal a ja jestem w kropce prosze zobacz co tam mnie czeka dziękuje i pozdrawiam :)

monetka73

Witaj Igorze, Mógłbyś sprawdzić co mówią karty na temat mojej znajomości z J? Czy powinnam to wszystko dalej ciągnąć? Czy to ma jakąś przyszłość? I o co tak naprawdę chodzi M i J? -Dlaczego kopią pode mną dołki? Czy mają rację mówiąc o J? Z góry dziekuje za poświęcony czas i pozdrawiam :)

StillUndecided 3 dni temu o 19:03 Tarot kartami Rycerz Monet i Głupiec XXII mówi, że przed tobą wydarzenia przywracające równowagę i swobodę finansową. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 6 dni temu o 22:47 Tarot kartami V Monet i VI Kijów mówi, że już najwyższy czas przestać ulegać namiętnością, kartami Cesarzowa III i Król Mieczy mówi, że czeka cię skuteczna aktywność przepojona seksem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Tarot kartami VI Pucharów i Królowa Mieczy mówi, że po okresie błędów i wypaczeń nastąpi poprawa, kartami II Miecze i Sąd XX mówi, że okres "kary" został przepracowany odpowiednio zatem kartą X Kijów Tarot mówi, że czekają cię szczęśliwe zmiany w sferze materialnej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

jaaa 10 lutego, 11:35 Tarot kartami VIII Pucharów i Umiarkowanie XIV pokazuje, że faktycznie nie jest to tak różowe ale nie jest jeszcze stracone. Kartami III Puchary i Kochankowie VI mówi, że przed tobą pokój domowy i spokój w życiu prywatnym. Partnerowi powiedz, że Tarot kartami IV Kije i Głupiec XXII, że jeśli nie przejrzy na oczy życie ma dla niego kilka niespodzianek :) Pozdrawiam Was Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Igorze, A co karty mówią o samej znajomości z J? Dziękuję i pozdrawiam :)

Igor moje pytanie jest na 370:-) ja czekać już tak dłuuugo! zlituj się:) postaw dobre karty

Mam wciąż chęć napisać do Ciebie Igorze. Tyle mi w głowie pytań się kłębi... Nie dam rady tego spisać. Ależ ja jestem kiepski w dyskusjach!!! Poszedłem sobie kiedyś na długi spacer z dyktafonem. Mówiłem do niego wszystko to, co chciałem Ci powiedzieć i to o co chciałem jeszcze zapytać... A może nie wszystko (?) Jak tego później posłuchałem, to sam nie mogłem się połapać. :( Nie przeczytałem książek polecanych przez Ciebie, więc i tak nie mam prawa dyskusji z Tobą, nie? Ale poczytałem trochę o tarocie. Dokładniej o trzech kartach, jakie dla mnie kiedyś wyciągnąłeś... Mam trochę wątpliwości czy aby na pewno
Igor:
Nawet lepiej, że nie piszesz jakie to sprawy dla stawiani Tarota niema to znaczenia.

79277:
Nie przeczytałem książek polecanych przez Ciebie
...jeszcze nie... przeczytam "kiedy przyjdzie pora" :D Pozdrawiam Igorze :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.