Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Widzę, że nic z tego nie zrozumiałaœ. A może by tak zamiast być czyjšœ owieczkš czy baranem, zostać swoim pasterzem? Miłoœć, braterstwo, współpraca, odnowa, œwiadome działanie, to rzeczy z "piekła rodem"? Powiem ci, że Jezus też był zwolennikiem "New Age". Chyba wolisz, żeby ktoœ powiedział ci jasno co masz robić, bo do wolnoœci jeszcze nie dojrzałaœ. Boisz się "innoœci". Podróżowałaœ trochę po œwiecie?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariuszu, czy twierdzisz, że podróżowanie po œwiecie nauczy kogoœ tolerancji dla innoœci? Być może i tak, ale nie zawsze...Przynajmniej nie w moim przypadku, bo nie byłem za granicš :-)

D.W., jak zwykle doskonale wpisujesz się w pewien temat tego forum. Jak doszło u ciebie do takich powikłań w logice ? Chcesz być własnym pasterzem i sam się szukać, gdy się zgubisz ? Nawet nie będziesz wiedział, że się zgubiłeœ :-) . Tak jak teraz, w tym przypadku. Powodzenia w gonieniu własnego ogona. Pozdro

Już się zaczęło! http://www.washington.edu/newsroom/news/images/earthclock-lr.jpg

A może popatrzmy na ten koniec œwiata bardziej na zimno ,każdy kiedyœ wkońcu umże i i to jest tak naprawdę koniec œwiata dla każdego indywidualnie . Weżmy te wszystki pokolenia przed nami tyle miliardów istnień się przewineło i każdy bał się końca ale już odeszli. Jak nas dopadnie to mamy prze......chlapane.Nara

juz sie zaczelo to znaczy kiedy dokladnie bo nie moge sie obeznac na tym kolku :)

Dariusz Wendołowski Sam jesteœ " owieczkš " tylko czyjš ? Zrozumiałam wiele ! Nie zadawala cie bo nie przyklaskuję . Nie wszystko co przeczytam przyjmuję za pewnik, jedynš i wyłšcznš prawdę. Nie karmię się każdš bzdurš New Age , nie wchłaniam tego jadła bezkrytycznie.

Wioletto! Ten rysunek jest tylko linkiem (skrótem) do artykółu o jakichœ kolesiach co to wyliczyli. - kliknšć trzeba w zdjęcie :D

w przepowiedniach nie ma sformulowania murzyn tylko czarny papierz a to moze sie tyczyc charakteru nie koloru skory

up, bo przez te wulgarne wštki, te porzšdne spadajš na 2, 3 strone :-/

Penelopa Za to co innego wchłaniasz bezkrytycznie (oto słowo czarne). Sš tacy, którzy do pewnych wniosków doszli sami. Chyba mogę powiedzieć, że sam jestem twórcš "New Age", bo na ten temat zaczšłem czytać niedawno i znalazłem tylko potwierdzenie moich wczeœniejszych przemyœleń, wniosków i odczuć. Ktoœ to wszystko zebrał razem i nazwał "New Age", niech będzie. Ufita Ludzie uczš się na własnych błędach. Jeœli cały czas będziesz się bał "zbłšdzić", to do niczego nie dojdziesz. Odtwarzanie "jedynie słusznych" formułek nie jest celem naszego pobytu na Ziemi, bo co to za sztuka?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

D.W. możesz œmiało korzystać z całej rzeki życia, lecz do Ÿródła prowadzi tylko wšski strumyk. Tak już jest i nie nam o tym decydować. Starałem się pomóc ci dostrzec błędy w twojej logice. Jeœli wzišłeœ to do siebie, a nie przemyœlałeœ na zimno, to trudno. Pozdrawiam ps. masz tš złš cechę, że ostatnie słowo zawsze musi należeć do ciebie :-) Zbłšdziłem i to nie raz. Jestem wielce rad, że się wreszcie odnalazłem !

A mi jest cišgle mało, więc będę błšdził dalej - jak dziecko, bo jeszcze wszystkiego nie wiem. A œcieżek do celu jest wiele, nie lepszych czy gorszych, ale po prostu innych. Staram się pomóc Ci dostrzec błędy w Twojej logice. Jeœli wzišłeœ to do siebie, a nie przemyœlałeœ na zimno, to trudno :) ps. masz tš złš cechę, że ostatnie słowo zawsze musi należeć do ciebie :-) "Tak, jak œmierć nie jest końcem, tak i narodziny nie stanowiš poczštku. Jesteœmy wieczni , bo Życie, jako fenomen Jednoœci w Wieloœci i Wieloœci w Jednoœci, jest wieczne i tylko od nas samych zależy, jakie w nim pełnić będziemy jeszcze role." (Waldemar Witkowski)

Ten Witkowski to jakiœ mesjasz ? Jej jak dużo wie i wie na pewno :) Nie wchłaniam słowa bezkrytycznie a już bynajmniej słowa czarnego ( kleru :) wiem o co tobie chodzi. Mšdra jestem co nie ? Ty na pewno nalezysz do tych ( " œwiętych " ) co sami dochodzš - hihihihi bez wspomagania :D Powodzenia , pamietaj jednak że rozczarowanie może być w swych konsekwencjach czarniejsze .

Jesteœ mšdra - to Ci trzeba przyznać. Każdy może dojœć do tego co ja, bo każdy ma to w sobie. Tylko, że ja od małego dużo medytowałem, zamiast np. ganiać za piłkš. I nie mogłem się nadziwić dlaczego ludzie postępujš wbrew sobie, robiš różne œwiństwa, kłamiš. Może i jestem "œwięty". A ten Witkowski to bardzo fajny gostek (wesoły, uœmiechnięty, zadowolony z życia). Coœ mu wysłałem, a on mi. Nawet z nim gadałem (przez telefon). http://ksiegarnia.nieznany.pl/images/large/categories/Progres_tworzenie_rzeczywistosci_LRG.jpg http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=331

koniec swiata nastapi miedzy 2012/2015...jestem tego wracz pewna . jestem wrozka... od wielu lat ludzie do mnie przychodza z wieloma pytaniami...jeszcze nigdy nikomu nie opowiedzialam na nei blednie. nie wiem z kad we mnie ta dziwna sila... ale ogolnie jestem bardzo dziwna osoba. nie mam przyjaciol ale wydaje mi sie ze ludzie mnie jedank lubia... jak powiedzialam im ze widzialam lucyfera to nie wierzyli ale to prawda..mam czarna kotke "marycha" bardzo ja lubie.. aczkolweik jest bardzo tajemnicza...czasami na mnie patrzy spod kata 63(stopnie) mozecie mnie uwazac za jakas warjatke ale tak jest...jestem pania tego swiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zwyklym smiertelnikiem jak kazdy z was..mam juz 121 lat i wygladam jak swieza 20..wierzcie i nie...tylko ja wiem jak bedzie wygladal kkoniec swiatya....i jestem nan to swietnie przygotowana....mam rakiete z bazaru od ruskich mam zapas cukuru ktory drozeje...oraz zupki chinskie ( kurczakowe sa najlepsze) herbate granulkowana i lisciasta..woda mi nie jest potrzebna..herbate rozupuszczam z maslem...lubie takze ekolnada....i nessstttttiiiiiiiii.....jestm naturalnym zwirem..jak reszta moich znajomych i corek wiedzm...a ich tatusiem jest czarodziej szarik ( moj pies ).dziekuje bardzo,....kupcie sobie to co ja przed zakonczeniem swita to naprawde wam sie przyda....aha dzieewczyny nie zapomnijcie o podpaskach i paleczkach do uszu (500sztuk) chlopaki... maszynki do golenia wlosow lonowych i tych na pietach ,,rzegnam widzma BAMBUCHA .HAHAHA ...P.S. najlepiej zakupcie nimbusy 3000 pa

Bardzo tajemnicza ta Twoja wypowiedŸ :) Chyba masz jednak nierówno pod sufitem. Aha, i oglšdaj więcej Pottera, to się może nowych zaklęć nauczysz ;)

znajšcy język angielski drodzy "polo-internauci", przeczytajcie uważnie cały ten portal popularnonaukowy poœwięcony współczesnym broniom skalarnym: http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm wniosek stšd płynšcy jest bardzo prosty , możemy już dzisiaj ,jak tu stoimy czy siedzimy na naszej super różowej pupie przed tymże mienišcym się wszelakimi informacjami i kolorami cywilizacji społeczeństwa informacyjnego,; - monitorem kompa; - zginšć cichutko w sposób niepostrzeżony ,w mgnieniu oka, wręcz w każdej sekundzie naszego wspaniałego jakże cudownego ludzkiego życia.hipotetycznie koniec œwiata jest możliwy dla nas aktywnych, młodych i żšdnych wiedzy o współczesnym œwiecie w każdej sekundzie.szkoda że nasze włšdze nic o tym nie wiedzš...tylko my "polo-internauci".........

Babo chyba się z choinki urwałaœ !! napewno wiesz kiedy jest koniec œwiata lol ... ja też coœ wiem że jesteœ GŁUPIA !! Tu piszesz o takich poważnych rzeczach a tu wystepujesz że męrzczyŸni majš się zaopatrzeć w golarki aby golić sobie pięty :/ Tobie się przyda golarka żeby sobie PITE OGOLIĆ !!

hehe te glupoty tak na serio to ostatnio moja kumpela pisala...<lol> ale szczerze mowiac to nie chce myslec o koncu swiata...chociaz ogladalam kiedys taki program i jakis tam szaman ( z afryki chyba) przepowiedzial ze jan pawel II umze w 2005...i to ja jej powiedzialam ze koniec swiata nastapi miedzy 2012/2015..bo to przepowiedzial ten sam szaman..nie badzcie zli o tamten wpis to naprawde nie ja..sorki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.