| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
|
|
|
XVIII Księżyc - IX Pustelnik ( Symbol poczštkowy tego co obawiła rocznica odkrycia 9planety - odpowiednik Tarotowy liczba 9 - Karmiczny patron The Eremita IX ) - Ruch przycznowo - skutkowy jako złamanie pięczęci Programu Czasu .. VII Rydwan = Aktywator XVIII Księżyc .. Wisielec XII dodatek ukryty wyliczony drogš Numerologiczno - Intuicyjnš . Symbol Bezporedni - Wisielec wisi na drzewie .. resztę pozostawiam wam do dodania . Stronę wczeniej dowód .. Odkrycie Zagrożenia i dowód na Teoretyczne założenie przyszłoci bliskiej na tej stronie < 48 > z dnia 18 Sierpnia 2005 r Przyczna .. Skutek 24 Sierpnia 2005 !
|
|
|
Aha i ciekawostka proszę zwrócić okiem Duszy na Częste Katastrofy Lotnicze ! w tym też jest Prawda ! że nie ma "Przypadków" , a każde liniowe wydarzenie zawiera w sobie Siatkę złożonych Znaków które dzięki użyciu róznych narzędzi jestemy w stanie przewidzieć Teoretycznie zakładajšc to co może sie Wydarzyć na wiecie lub w naszym Kraju !
skończyłem . Pozdrawiam !
ariel
|
|
|
A tak się wszyscu miali, że to bujdy i bajki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Next Please .. to jest konkret znów Wiatr i Woda .. tym razem uderzš w USA !!! A jednak !!!!!
Wiadomoć z portalu ONET : Ceny ropy - padł nowy rekord !!!
od siebie - to jedno , a teraz Dlaczego padł nowy rekord . Czyżby USA się obawiały czego Wielkiego i starajš się łatać dziury w swych kieszeniach dziurawych hmm..
ZDANIEM BROKERÓW RYNEK OBAWIA SIĘ SKUTKÓW HURAGANU, KTÓRY ROZWIJA SIĘ W POBLIŻU BAHAMÓW
Huragan może zagrozić wybrzeżom USA podczas tego weekendu - wynika z ocen ekspertów National Hurricane Center.
Wczeniej amerykański Departament Energii (DoE) podał, że zapasy ropy naftowej w USA wzrosły niespodziewanie w ubiegłym tygodniu o 1,85 mln baryłek, do 322,9 mln baryłek. Analitycy spodziewali się ich wzrostu jedynie o 0,1 mln b.
Ropa Brent w dostawach na padziernik na giełdzie paliw IPE w Londynie zdrożała za w rodę o 50 centów, czyli 0,8 proc., do 65,15 USD.
12 sierpnia ropa kosztowała w USA rekordowe 67,10 USD za baryłkę.
|
|
|
Aurell .... mielimy pogadać i nic z tego nie wyszło :(
pewnie jeste mocno zajęty.
a teraz o tym co wyżej piszesz. mnie to już mało interesuje, ile jest tych powodzi. jakie pożary lasów, to normalne, a samoloty będš jeszcze spadać.
ludzie powinni się cieszyć, że otwierajš oczy na szerszš rzeczywistoć. to chyba jest najcenniejsze. wrzesien i padziernik będš takie jak zawsze, patrzšc na działania ludzi w przeszłosci można wysnuć wnioski na przyszłoć.
jak zwykle będzie tak:
- kłamstwa polityków
- korupcje
- morderstwa
- poszukiwanie sensacji
- dramaty codzienne ludzi
- wiele katastrof
- może kolejne zamachy
- moze jaki duży skandal :P
wszystko normalnoć i tylko normalnoć
|
|
|
czym szybciej "new babilon" czyli USA zginie tym lepiej, to samo dotyczy kapitalistycznej gospodarki i tego całego syfu cokolwiek powiecie =) ja powoli zaczynam więtować...
|
|
|
No tak .... faktycznie - ale zauwazcie , ze jush od bardzo dawna ziemie nawiedzaly powodzie , pozary , trzesienia ziemi itp. Wiec jesli sadzicie, ze sa to jakies objawy poczatku Konca Swiata, to mysle , ze jestescie na blednej drodze ...
Pozdrawiam
|
|
|
Nie nie, jest ich znacznie więcej niż kiedy, ociepla się klimat i zachodzš zjawiska które wczeniej nie miały miejsca (nie liczšc kilka milionów lat temu) i jeszcze raz mówię: nie końca wiata, a końca cywilizacji (prawie robi różnicę ;-)
|
|
|
czy ten huragan to co większego czy normalny huraganik który zabije pare osób zniszczy trochę gospodarstw i firm i uda się na urlop?
|
|
|
Zwazajac na Skok ceny ropy na giełdzie w Nowym Yorku i Londynie to sšdzę że co BIG ! Damianes :-)
|
|
|
Twoje prognozy o powodziach się sprawdziły, mam nadzieje że i tu się nie mylisz
|
|
|
Episkopos Mordechaj, Strażnik Przeklętych Rejestrów poinformował mnie, że mogę ci ujawnić poczštki naszego zakonu, które sięgajš czasów Atlantydy, mniej więcej 18 000 lat. p.e.ch. Założył go niejaki Kuli, były galernik, który wstšpił na tron Waluzji. Około 10 000 lat p.e.ch. do jego odrodzenia przyczynił się Peliasz z Koth. Jest bardzo prawdopodobne, że to również on był tym tajemniczym osobnikiem, który udzielił wewnętrznych nauk Conanowi z Cymerii, po tym jak tamten został królem Akwilonii. Conan przeniósł nauki Peliasza na półkule zachodniš, gdzie nauczał kapłanów Majów (Conan to inaczej Quetzalcoatl). Było to 4 Ahua, 8 Cumhu według kalendarza Majów. Kolejnš osobš, która przyczyniła się do rozkwitu naszych nauk był Abdul Alhazred, który około 800 r. n.e. spisał je w złowieszczym dziele pt. Al Azif (Księgę tę przetłumaczył na łacinę Olaus Wormius w 1132 r. n.e., nadajšc jej tytuł Necronomicon) W 1090 r.n.e. Hassan i Sabbah założyli sektę izmailickš Hasziszim, która bazowała na naukach Alhazreda, Peliasza i Kulla. Nowożytne poczštki naszego zakonu wišżš się z osobš Adama Weishaupta, który l maja 1776 roku założył Zakon Iluminatów Bawarskich. Weishaupt pojechał do Stanów Zjednoczonych, gdzie podawał się za George'a Washingtona. To włanie on był owym Człowiekiem W Czerni, który pamiętnej nocy w ogrodzie przekazał znak Wielkiej Pieczęci Jeffersonowi. Obecnie, tradycja iluminacka znajduje się, rzecz jasna, w rękach Starożytnych Iluminowanych Wizjonerów z Bawarii (S.I.W.B), z siedzibš głównš w USA.
Nie muszę chyba ci mówić, że nasze nauki nie sš przeznaczone dla szerokiego gremium. Tym niemniej, nic się nie stanie, jeli uchylę ršbka tajemnicy i powiem, że częć z nich przedostała się w nieco zmienionej formie do niektórych dzieł literackich: Finnegans Wake Joyce'a, Nova Express Burroughsa, więtej Biblii w tłumaczeniu króla Jakuba (ale nie w jej łacińskiej i hebrajskiej wersji) oraz w Niebieskiej Księdze. Nie mówišc już o prywatnych papierach (I) Bena Franklina, które jak dotšd dzięki naszej działalnoci nie ujrzały wiatła dziennego.
Bioršc pod uwagę ostatnio zachodzšce zmiany, zdecydowalimy się ujawnić co nieco na temat naszych przybudówek. Ponieważ, za twoja ksišżka jest na czasie, warto tu wspomnieć obok starych naszych przybudówek, takich jak masoneria, banki Rotschilda i Federalny System Rezerw, nowe organizacje, nad którymi w znacznym stopniu przejęlimy kontrolę: FBI (po mierci Hoovera w ubiegłym roku, o której jeszcze nikt nie wie), Studenci na rzecz Demokra-tycznego Społeczeństwa, Amerykańska Partia Komunistyczna, Amerykańskie Stowarzyszenie Anarchistyczne, Niższa Izba Rynku, Towarzystwo Czarnego Lotosu, Partia Republikańska, Stowarzyszenie "John Dillinger oddał swoje życie za ciebie" oraz Dziewczęta z Pikniku. W naszej działalnoci niezwykle pomocna jest fundacja Bircherów, która cały czas rozsiewa plotki, że staramy się zdobyć władzę nad wiatem. Mię chcielibymy jednak, by do nich dotarło, że już kilka pokoleń temu zdobylimy władzę politycznš i ekonomicznš, a teraz po prostu dobrze się bawimy, czekajšc aż cywilizacja wejdzie w fazę pištš.
00072
Oczywicie, możecie nadal wierzyć w tezę podtrzymywanš przez Vennarda w Żarcie Rezerw Federalnych. powiadajšcš, że "Od czasów Niewoli Babilońskiej istnieje zagorzały, zakulisowy, tajny, ateistyczny, satanistyczny, antychrzecijański spisek wyznawców Mamona, którego stały celem jest panowanie nad wiatem poprzez kontrolę nad pieniędzmi, l czerwca 1776 roku (tak naprawdę było to l maja, tyle że Yennard zawsze mija się z prawdš) Mšż podniósł swš głowę, ponieważ założono wtedy tajne stowarzyszenie Iluminatów, kierowane przez Adama Weishaupta. Istnieje wystarczajšca iloć dowodów, by obarczyć je odpowiedzialnociš za wszystkie rewolucje, wojny, załamania gospodarcze, strajki i zamieszki". I tak dalej, i tak dalej - sami znacie tę piewkę.
Ostatnio doszło do tego, że niemal wykryto naszš kwaterę głównš w USA, przez co po raz pierwszy w tym wieku musimy się przeprowadzić (co za nuda!). Jeli jeste ciekaw, mogę ci zdradzić, że znajduje się ona gdzie w labiryncie cieków głęboko pod Dealy Plaża w Dallas, a zasiada w niej Dealy Lama. Przesyłam ci w tym licie kilka propozycji dotyczšcych naszych nowych potencjalnych lokalizacji. Bardzo jestem ciekaw, co o nich sšdzisz. Szczególnie interesujš mnie twoje uwagi na temat eryzyjskich cech Pentagonu.
Aha, mam też jednš dobrš wiadomoć dla ciebie. Braciszku Mai. Wiesz, kim jest ten zambijski spec od cybernetyki, który niedawno do nas się przyłšczył? Udało mu się potajemnie podłšczyć komputery FBI pod system zuryski, dzięki czemu nasi eksperci majš teraz niezłš radochę z otrzymywanych informacji. Wszystko wskazuje na to, że jeli nie pozabijacie się tam na zewnštrz w cišgu najbliższych dwóch pokoleń, uda nam się dokonać tego o czym zawsze marzylimy. Po 20 000 lat nareszcie spełni się marzenie Kulla! Choć trudno nam w to uwierzyć, jest to niemal pewne. Jeli cywilizacja przejdzie przez tę falę kryzysów, już nasi wnukowie będš mogli żyć w wiecie autentycznej wolnoci, autentycznej harmonii i autentycznej
satysfakcji. Chciałbym tego dożyć. Mai. Sukces leży w naszym zasięgu. Po dwudziestu tysišcach lat!
Ech, niemalże odleciałem na samš myl o tym. Powodzenia w pracy nad Principiš. Ewige Blumenkraft! HAIL ERIS!
|
|
|
MARZYCIELE!!
REALIA SĽ INNE.
POSTĘP TECHNICZNY+ZBROJENIA DOPROWADZĽ DO SAMOZAGŁADY.
Nie jestem pesymistš .Siedzimy na wielkiej bombie.Trzeba wystrzegać się fanatyków to oni powodujš nieobliczalne w skutkach konflity.
REŻIM ,DYKTAT to jest to, co doprowadza do tragedii.
pozdrawiam
|
|
|
oki...miewam sny...które się sprawdzajš...często...nawet bardzo...ale kogo to obchodzi...po co ci to???????;-DDDD
|
|
|
sprawdziła się moja przepowiednia jako nawiedzonego obdarzonego darem jasnovidzenia proroka z poczštku tego postu ,sprzed szeciu miesięcy - na Powołżu wskutek US- sabotażu lub nieostrożnoci w wojskowych zakładach mikrobiologicznych wybuchła na Powołżu epidemia bolerozy(i wšglika).żródło:
http://www.rbc.daily.ru
z dnia dzisiejszego czyli z 26.08.2005
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |