Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

dobra nie wszyscy sš na tym forum pojebani! np. chujek i kepułg to straszne zjeby, penelopa też najwybitniejszš postaciš tego forum nie jest, ale to szczegół, więc prosze nie generalizować!

Słuchajcie jak chcecie naprawde dowiedzieci co się stało na jednym z wielu spotkań ghost klubu to napiscie do mnie na poczte karakas1234@poczta.onet.pl

DZIEWCZYNY WY JESTESCIE CHORE ZOBACZYCIE CO SIE BEDZIE Z WAMI DZIALO JA NIE MOGLAM SPAC PO NOCACH LEKALAM SIE WSZYSTKIEGO CALE ZYCIE BEDZIE DLA WAS KOSZMAREM WY TO LUBICIE DLA ZABAWY A DUCHY SIE NIE LUBIA BAWIC PRZEKONACIE SIE SAMI NA WLASNEJ SKUZE JA TO MIALAM I BYM RADZILA WAM UWAZAC BUZKA;*:*TRZYMAJCIE SIE jak chcecie pogadac to napiszcie 2922715 to moj nr gg

1-2-3 puk puk

czy ktoœ tu wspominał o duchach? uuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jak jest ktoœ z okolic szczecina to pisać jak chce wywoływaci duchy bo możemy się spotkać chyba że tchurze jestescie

http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_618.jpg http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=618 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Byłem z rodzina na cmentarzu kilka lat temu i cały czas czarny kot się nam przyglšdał to był dzień zmarłych.Przyszedł do nas się przywitac. Tata mówił że mógł to być dziadek jego tata którego ja nie pamiętam bo zmarł kilka lat przed moim narodzeniem :( więc pytam się czy to mozliwe że ten kot to był mój dziadek ? tak się zastanawiam nad tym zdarzeniem. Czasami jakieœ głosy mówiš mi żeby tego nie robic.Duchy z pewnoœciš istniejš i chciałbym sobie z nimi porozmawiać :)

jesteœce pojebani

ja mysle ze duchy mozna samemu wywolac tylko wtedy jest wiekszy strach ale i zarazem wielkie podniecenie :P :) kazdy wywoluje na swoj sposob duchy a mi ksiadz mowil ze szatana nie mozna wywolac tylko zaprosic aha i wywolujac ducha np. swojej babci nigdy niebedziecie pewni czy o wasza babcia moze to byc jakis inny ale zazwyczaj sa to demony czekajace by was opetac a zreszta wywolanie ducha to juz 1 krok do opetania...... a zginac raczej sie nieda!! bo tez mi ksiadz gadal(wiem ze sie powtarzam:P) a wiec najlepiej wywolac z tabliszka gdzie jest alfabet i napisy nie tak i niemoge odpowiedziec czy jakos tak no i cyfry od 0-9 powodzenia aha niekoniecznie potrzebny jest rozaniec czy ksiazeczka i modlitwa chciarz modlitwa moze pomoc ale chyba w odwolaniu a nie przywolaniu ja tak mysle :D pozdro for all karlos a ty jestes starym chujem i taki z ciebie znawca od wywolywania duchow jak z mysiej pizdy kaptur wiec sie niesadz koles :D:D

Sławek Ten kot na pewno nie był twoim dziadkiem, ale duch dziadka mógł chwilowo kierować kotem. A poza tym koty już tak majš, że podchodzš do ludzi. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

dariuszu wendolowski jakiegiop jestes wyznania? :PP bo czytalem kilka tematow przed chwila i kilka postow pozostawiles a nie sadze ze jestes katolikiem cdzy chrzescijaninem

Czy każdy musi być jakiegoœ wyznania? Po prostu wierzę w œwiat duchowy, Boga (Absolut, ródło, Miłoœć), istoty z innych œwiatów i wymiarów. I tyle. [%sig%]

acha ale ze w boga wierzysz to niejestem przekonany bo jak czytalem twoje posty to wskazywalo na to ze raczej nie(bez obrazy) a co do postow to juz zapomnialem co pisalem ale chyba cos o szatanie czy o tajemnicach fatimskich:P pozdro

Ty Obrońca Boga - może byœ Bóg z dużej litery pisał jak masz do Niego Szacunek. Pozdrawiam Igor

ale juz dalej nie wnikam acha to jest temat o sposobach wywolywania duchow a nie o tym ze tro jest niebezpieczne chociarz konsekwencje tez mozecie pisac deksy

igor w sumie masz racje :P ale napewno ty tez czasami popelniasz bledy a do Niego szacunek a zdaz sie ze zrobi sie bledzik w pisowni :D pozdro

O błędów to ja popełniam masę, to przez te komputery oduczyłem się myœlec nad pisowniš, bo jak samo się coœ zwykle sprawdza to po co się meczyć. A co wywoływaliœcie ostatnio? Pozdrawiam Igor

A ZNA KTOŒ Z WAS JAK ODWOŁUJE SIĘ DUCHY TO JEST TO CO POWINISCIE SIĘ PYTACI A NIE JAK WYWOŁACI BO TO JEST BANALNE

Dzięki Dariusz Wendołowski za odp :) mozliwe też mnie sie tak wydaje że coœ w tym jest :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.