Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

hehhe nie koolamnku........ jestem tutaj na praktyce :))

ah jak fajnie :) w piatek do domku :)

Zrobie kontynuacje mojego tematu z ZAKLĘC, poniewaz nie chce tam spamowac. Krople do nosa uzalezniaja, a poza tym pomagaja tylko na kilka godzin. W wiekszych dawkach mogą calkowicie zniszczyc sluzowke nosa, co moze doprowadzic do obumarcia sluzowki nosa. Ciezko oddychac pozniej, nos w srodku ma sie suchy i ciagle zatkany.

Wiem coś o tym - kiedyś stosowałem krople i katar się przedłużał. Lepiej bez kropli przecierpieć góra trzy dni - obrzęk śluzówki mija wtedy stopniowo samoistnie - nie masz zupełnie drożnego nosa, ale nie jest tak jak przy kroplach, że masz albo zupełnie czysty, albo zupełnie zatkany. Bez kropli katar szybciej mija i już. Polecam Olbas i inne olejki: sosna, drzewo herbaciane, rozmaryn, mięta - mam kominek aromaterapeutyczny i mieszam w nim różne olejki prawie codziennie - podobno do mojego pokoju nie da się wtedy wejść. Do tego zapalę jeszcze jakieś kadzidełko i zacap jest przeokrutny :) Mi się podoba, ale szkodniki i inne zarazki uciekają. Moja żona najpierw narzekała i uciekała, ale niestety już się przyzwyczaiła :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Koolman, skąd u Ciebie taka myśl, ze niechęc do ciebie to oznaka mojego nie dopchnięcia? czy jak ty to tam nazywasz... Nie pomyślałes ani razu ze może drażnią mnie takie puste i jeszcze raz puste osoby jak ty? Przeszło ci to przez myśl ( o ile to możliwe )?

Krople stosuje sporadycznie. Katar meczy mnie juz od przeszlo poltora miesiaca. Wiem, ze jak bedzie cieplej, to przejdzie, ale mam tylko nadzieje, ze to nie jest zadna alergia na warunki z ktorymi mam do czynienia na codzien, bo moze byc nieciekawie

Kaska zmien tą fotke..bo widac jakie masz zmarszczki :P a co do koolmanka.......... moze masz alergie...???

Lekarz tez mowil, ze to moze byc alergia. Tylko ciekawe na co, chyba nie na powietrze:P

hehhe moze na kobiety :P

Koolman a moze ta alergia to na siebie samego, rozne rzeczy sie dzieja ( wystarczy poczytac wypociny Wendola ) :P

Marta lepsza moja zmarszczka niz Amor ktory dostał własna strzałą w plecy....dobrze ze nie w ....

Koolman nie przejmuj sie katarzyna24.......... jestem jej siostra i czasami sama mam jej dośc!

Watpie zeby sie koolman nia przejmowal. conajwyzej jej paplanina moze go wkurwiac, ale nic poza tym.

A ja watpie w to vanos83, by interesowało kogos co myslisz. Poza tym brzydko sie wyrazasz

Ja tam Kasię lubię, bo jest ostra :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol złotko ja nie jestem ostra, po prostu niektóre osoby działają na mnie w taki sposób. Koolman jest takim przykładem.

szkoda,ze nie zdajesz sobie sprawy jak ty na innych działasz, Kasiu

Wendoł, wszyscy wiedzą o twoich ubodobaniach seksualnych - lubisz jak kobieta na ciebie sie spuszcza ciepłym moczem, jak cie poniża, jednym słowem, zachowujesz sie jak przysłowiowa CIOTA. Wyrażał sie bede jak mi sie podoba, a nie jakas obszczymorda bedzie mi narzucć co mam robić, a czego nie!! (śmiech na sali)

do vanos83 - kogo to interesuje kto ma jakie upodobania?, najlepiej zająć się sobą , a nie patrzeć na innych;-) widzę ,że ten wątek poświęcony jest wyłącznie na bluzganiu wszystkich dookoła - nie macie gdzie wyładować swojej agresji czy co?, do czego zmierzacie? jeżeli tak dalej pójdzie to forum straci swój poziom ;(, choć stwierdzam ,ze ten wątek w ogóle go nie ma,skoro nie potraficie się ze sobą normalnie dogadać i rzucacie samymi wyzwiskami. co się z Wami dzieje? i jaki widzicie w tym sens?,że nie potraficie się normalnie porozumieć?

Nie popieram zachowania vanosa, ale czasami sam mam dość pewnego osobnika ktory sie przyczepi jak rzep psiego ogona i nonstop dupe truje. Anka napisala: "najlepiej zająć się sobą , a nie patrzeć na innych;-)" Nie pisz tego do vanosa. Te zdanie bardziej pasuje a wręcz przylega do wszędobylskiej kaśki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.