| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
Zrobie kontynuacje mojego tematu z ZAKLĘC, poniewaz nie chce tam spamowac.
Krople do nosa uzalezniaja, a poza tym pomagaja tylko na kilka godzin. W wiekszych dawkach mogą calkowicie zniszczyc sluzowke nosa, co moze doprowadzic do obumarcia sluzowki nosa. Ciezko oddychac pozniej, nos w srodku ma sie suchy i ciagle zatkany.
|
|
|
Wiem coś o tym - kiedyś stosowałem krople i katar się przedłużał.
Lepiej bez kropli przecierpieć góra trzy dni - obrzęk śluzówki mija wtedy stopniowo samoistnie - nie masz zupełnie drożnego nosa, ale nie jest tak jak przy kroplach, że masz albo zupełnie czysty, albo zupełnie zatkany.
Bez kropli katar szybciej mija i już.
Polecam Olbas i inne olejki: sosna, drzewo herbaciane, rozmaryn, mięta - mam kominek aromaterapeutyczny i mieszam w nim różne olejki prawie codziennie - podobno do mojego pokoju nie da się wtedy wejść. Do tego zapalę jeszcze jakieś kadzidełko i zacap jest przeokrutny :)
Mi się podoba, ale szkodniki i inne zarazki uciekają. Moja żona najpierw narzekała i uciekała, ale niestety już się przyzwyczaiła :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Koolman, skąd u Ciebie taka myśl, ze niechęc do ciebie to oznaka mojego nie dopchnięcia? czy jak ty to tam nazywasz... Nie pomyślałes ani razu ze może drażnią mnie takie puste i jeszcze raz puste osoby jak ty? Przeszło ci to przez myśl ( o ile to możliwe )?
|
|
|
Krople stosuje sporadycznie. Katar meczy mnie juz od przeszlo poltora miesiaca. Wiem, ze jak bedzie cieplej, to przejdzie, ale mam tylko nadzieje, ze to nie jest zadna alergia na warunki z ktorymi mam do czynienia na codzien, bo moze byc nieciekawie
|
|
|
Kaska zmien tą fotke..bo widac jakie masz zmarszczki :P
a co do koolmanka.......... moze masz alergie...???
|
|
|
Lekarz tez mowil, ze to moze byc alergia. Tylko ciekawe na co, chyba nie na powietrze:P
|
|
|
Koolman a moze ta alergia to na siebie samego, rozne rzeczy sie dzieja ( wystarczy poczytac wypociny Wendola ) :P
|
|
|
Marta lepsza moja zmarszczka niz Amor ktory dostał własna strzałą w plecy....dobrze ze nie w ....
|
|
|
Koolman nie przejmuj sie katarzyna24.......... jestem jej siostra i czasami sama mam jej dośc!
|
|
|
Watpie zeby sie koolman nia przejmowal. conajwyzej jej paplanina moze go wkurwiac, ale nic poza tym.
|
|
|
A ja watpie w to vanos83, by interesowało kogos co myslisz. Poza tym brzydko sie wyrazasz
|
|
|
Ja tam Kasię lubię, bo jest ostra :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol złotko ja nie jestem ostra, po prostu niektóre osoby działają na mnie w taki sposób. Koolman jest takim przykładem.
|
|
|
szkoda,ze nie zdajesz sobie sprawy jak ty na innych działasz, Kasiu
|
|
|
Wendoł, wszyscy wiedzą o twoich ubodobaniach seksualnych - lubisz jak kobieta na ciebie sie spuszcza ciepłym moczem, jak cie poniża, jednym słowem, zachowujesz sie jak przysłowiowa CIOTA.
Wyrażał sie bede jak mi sie podoba, a nie jakas obszczymorda bedzie mi narzucć co mam robić, a czego nie!! (śmiech na sali)
|
|
|
do vanos83 - kogo to interesuje kto ma jakie upodobania?, najlepiej zająć się sobą , a nie patrzeć na innych;-)
widzę ,że ten wątek poświęcony jest wyłącznie na bluzganiu wszystkich dookoła - nie macie gdzie wyładować swojej agresji czy co?, do czego zmierzacie?
jeżeli tak dalej pójdzie to forum straci swój poziom ;(, choć stwierdzam ,ze ten wątek w ogóle go nie ma,skoro nie potraficie się ze sobą normalnie dogadać i rzucacie samymi wyzwiskami.
co się z Wami dzieje? i jaki widzicie w tym sens?,że nie potraficie się normalnie porozumieć?
|
|
|
Nie popieram zachowania vanosa, ale czasami sam mam dość pewnego osobnika ktory sie przyczepi jak rzep psiego ogona i nonstop dupe truje.
Anka napisala:
"najlepiej zająć się sobą , a nie patrzeć na innych;-)"
Nie pisz tego do vanosa. Te zdanie bardziej pasuje a wręcz przylega do wszędobylskiej kaśki
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |