Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

hej hej do79277 Rentgen pasowalo by :):):) mysle ze warto poświęcić te pare złoty na coś co moze ci pomóc w osiągnięciu twoich planów ja zainwestowałam kiedyś 110 zł opłacało sie stokronie lektura jest zniszczona tak jak by miała 10 lat a nie ma roku bardzo dla mnie była pomocna przeciez nie prosiłeś o rade wróżkiktórej pewnie w dzisiejszych czasach stówke conajmniej za pierdoły trzeba zapłacić własciwie za nic ............ a u Igora..... za to ze dasz biednemu a ile dasz to twoja sprawa twoje sumienie sam musisz wiedziec ile warta jest twoja prośba i musze przyznac ze mam wrazenie mój drogi ze sknerzysz i wydziwiasz dzwonilam po tą ksiazke i ma byc za 3 dni a jak zamówiłabym dwie to pzesyłka gratis :):) moze warto zamówić dwie jedną dla przyjaciela............CDN

monetka73

79277:
Ja postanowiłem wstrzymać się z kupnem do nowego roku. Te sklepy internetowe kiepsko coś działają- zwłaszcza ten enemo. Może później (w nowym roku) będzie lepiej... Zobaczymy... Książki zdobędę i podyskutujemy może jeszcze. Ale jeszcze nie teraz :) Pozdrawiam
,,,,,,,,,,,,,,, ................ A TO CDN wpakowlam sie w takie ubezpieczenia ze teraz musze pokryc koszty 30tys złotych w jednej setnej nie współmierne do wydarzenia Igor mi wtedy napisał ze starszy facet o analitycznym umysle mi pomoze ............... opis mojego adwokata :) pomogl mi owszem ze mam placic tyle a nie drugie tyle bo moglam placic drugie tyle na poczatku bylam zla ze przeciez Igor powiedzial on mi pomoze i co teraz .............\za granica sama z reka w nocniku zostalam i haruje na dlug ,,,,,,,,,,,,, ale teraz wie ze mógł ten dług byc 2 razy wiekszy ..............a ty smucisz o ksiazce PAL LICHO NIE KUPUJ ........... ale nie marudz ze nie mozna w internecie znalezc BO MOZNA .......... i na tej enemo czy jak mozna zamowic malo tego mozna w swojej mejskiej ksiegarni zamowic wystarczy spisac ISDN ksiazki zamowia taniej niz przez internet bo bez wysylki i bez oplat za wysylke NAPRAWDE MARUDZISZ kiedys mi mejle igor podal tyt ksiazki zani by do mnie doszla minelo by 3 tyg bo daleko mieszkam zamowilam taka do drukowania zaplacilam 3 razy wiecej sama sobie musialam wydrukowac wiec kolejne koszty tylko ja nie myslalam wtedy o kosztach tylko o tym zeby jak najszybciej zrozumiec co moge zrobic aby poprawic swoja sytuacje o pomoc w ktorej prosilam Igora MUSZE PRZYZNAC ZE BARDZO MNIE ROZCZAROWALES BO CZYTAJAC TWOJE TEKSTY DO IGORA BARDZO ZA STYL I KRASOMÓWCZOŚĆ CIE PODZIWIALAM mysle ze jako pisarz miałbyś wziecie ALE BEZ INWESTYCJI W SIEBIE NIE MA NIC odkladasz sprawe do po noym roku BEZSENS po co to odkladasz sam sie udupiasz po nowym roku jest tyle rzeczy do zrobienia ze zejdzie ci sie do kwietnia czyli do wiekanocy i znow dupa bo potem w maju swieta MOIM ZDANIEM JAK NIE ZALATWISZ TEGO TERAZ to nie zalatwisz do nastepnego Bozego Narodzenia takze RUSZ DUPE i zamawiaj to co ci Igor polecil ja nie masz kasy to pozycz na pewno sie zwroci stokrotnie TAK JAK U MNIE pozdrawiam cieplutko pappaaaa

monetka73

monetka73:
i zamawiaj to co ci Igor polecil
Ktoś tu jest deko zestresowany a może wrzód kolegi nie urósł do takich rozmiarów aby go tak drastycznie chlastać. Najwyżej jak dłużej potrwa to bardziej zaboli inna sprawa Igor zalecił a nie polecił wybór jednak od nas zależy nie rób z Igora despoty Na pewno nie byłby zachwycony tym że większej ilości osób musiał by codziennie odpisywać co powinni w danym dniu zrobić a czego nie. Bo byli by bez własnowolni Pozdrawiam

monetka73:
lol wiez monetka ? Może i masz troszkę racji. Tylko, że odpowiedź Igora nie zależy od tego co JA zrobię. Czy kupię tą książkę, czyn nie. On (Igor) polecił mi tą książkę do przeczytania i późniejszej debaty (jeśli mnie zainteresuje ten temat). Kupno tych książek nie jest zależne od spełnienia mych próśb i na odwrót... Gdyby Igor nap8isał: "kup te książki i je przeczytaj, a wtedy ja magicznie sprawię, że twe życzenia się spełnią"- wtedy6 kto wię.... pewnie olałbym Igora i jego wytyczne. Bo niczym nie brzydzę się tak jak reklamą i próbą manipulacji.... (Nie będę rozwijał wątku, ale słowo "manipulacja" ma głębsze znaczenie). Myślę że Igor troszkę mnie poznał- jestem na tym forum nie od dziś... Myślę, że wie, że nie będzie jak z innymi forumowi(czk)ami. Pozdrawiam Igora PS. Minęło ponad 3 doby (75 godzin) od mojego ostatniego fajka... Myślę, że kto jak kto, ale Igor wie, do kogo kieruje swe prośby... To kobieta... Nic więcej nie dodam PS Darek- nie obraź się, ale nie będę odbierał telefonów jakiś czas. Ani dzwonił nie będę...

nicze:
Igor zalecił a nie polecił
o! to to
nicze:
Na pewno nie byłby zachwycony tym że większej ilości osób musiał by codziennie odpisywać co powinni w danym dniu zrobić a czego nie.
kocham Cię nicze :D i nie jestem pedziem :DDDD

monetka73:
odkladasz sprawe do po noym roku BEZSENS po co to odkladasz sam sie udupiasz po nowym roku jest tyle rzeczy do zrobienia ze zejdzie ci sie do kwietnia czyli do wiekanocy i znow dupa bo potem w maju swieta
He he he A te wszystkie "święta" ta sprawa bardzo umowna ,wiesz? Ja sram na wszelkie święta- jeśli mogę tak chamsko to określić...
monetka73:
ale nie marudz ze nie mozna w internecie znalezc BO MOZNA
nie zamierzam kupować u pierwszego lepszego dorobkiewicza- "bo ma" Wolę zaczekać, a w międzyczasie zgłosić potrzebę w księgarniach i bibliotekach. "Pies robił szybko i ślepych narobił"- jak z tym Twoim "ubezpieczeniem"
monetka73:
MUSZE PRZYZNAC ZE BARDZO MNIE ROZCZAROWALES BO CZYTAJAC TWOJE TEKSTY DO IGORA BARDZO ZA STYL I KRASOMÓWCZOŚĆ CIE PODZIWIALAM
wow. nie sądziłem że mam talenty "krasomówcze" pisze co widze i nic nie ściemniam- co innego jak ktoś próbuje naśladować czyjąś "krasomówczość", by wymóc na Igorze przyspieszenie odpowiedzi...
monetka73:
biegłam na autobus i podobnie jak moj przedmówca z rozpędu nie powiedzialam biednemu ze to od ciebie tylko ze mam niewiele przy sobie, strasznie mi go bylo zal bo kleczal na betonie i cały sie trzasł z zimna i nikt na niego nie zwracał uwagi, jak by byl mniejszy to by go podeptali, mial takie oczy ,,,dziwne takie jakby ..nie wiem jak opisac jakies takie 3D....
nie chciałem być złośliwy- zmusiłaś mnie. Nie trzeba być Igorem, by wiedzieć, że Twój tekst to fikcja.... Pzdr

nie chciałem być złośliwy- zmusiłaś mnie. Nie trzeba być Igorem, by wiedzieć, że Twój tekst to fikcja....
79277:
nie jesteś złośliwy tyko prawdziwy,oceniłeś mnie swoją miarką tzn że ty być może byś tak zrobił, oszukał, ja nie potrzebuje wymyślać aby wyłudzić porade Igora, a on moze przecież postawić karty i sprawdzić czy kłamałam .... pozdr

monetka73

monetka73:
Nie ma rzeczy zupełnie prawdziwych na tym świcie wszystko można różnie odbierać w zależności od stanów emocjonalnych dodatkowo ktoś może robić coś celowego aby nam zmienić optykę a powyżej był jakiś przepływ emocji głównie twoich własnych Kolega 79277 ma inną optykę Wszyscy jesteśmy zawsze w jakiejś rozterce bo całe życie jest rozterką i dokonywaniem wyborów a już szczególnie w tym kraju w cieniu Watykanu i pod bokiem Niemiec.

79277:
nie zamierzam kupować u pierwszego lepszego dorobkiewicza- "bo ma" Wolę zaczekać, a w międzyczasie zgłosić potrzebę w księgarniach i bibliotekach. "Pies robił szybko i ślepych narobił"- jak z tym Twoim "ubezpieczeniem" To fakt z tym moim ubezieczeniem, dokładnie jak ten pies, ja jak SKĄPIRADEŁKO wybrałam tańszą obcję i teraz sobie w brode pluje ..... dlatego moze tak cię za bardzo objechałam bo odniosłam wrażenie że żałujesz kasy na te książki ... tak ja ja wtedy do tego lamka wina zrobiła swoje jestem Baran Zodiakalny czesto mój jezyk jest moim wrogiem, szybko działam a jeszcze szybciej coś chlapne a potem żałuje...pracuje nad tym jak widać z mizernym skutkiem jeśli Cie uraziłam to przepraszam chciałam Cię zmotywować odniosłam efekt odwrotny :)

monetka73

nicze:
To fakt tych emocji we mnie kotłuje się co niemiara ostatnio ale nikomu nie chciałam dokopać pozdr

monetka73

a wyszło jak wyszło jak zwykle :)

monetka73

monetka73 31 minut temu Tutaj się nikt nie obraża. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jasne jako zodiakalny baran już Cię lubię Pozdrawiam

Igor:
nicze:
Dzięki kochani za dobre słowo :):) pozdrawiam

monetka73

A ja się wczoraj.... nawaliłem. Dziś mam kaca giganta :(
Igor:
Tutaj się nikt nie obraża.
Mam qrna nadzieję, bo pojechałem trochę po bandzie.
monetka73:
jestem Baran Zodiakalny
Ta - barany są ostre :) Moje matka to Baran. Kawał kłótliwej cholery :) Ale skorpion też cichutki nie jest- chociaż wolę machnąć ręką czasem niż kontynuować spór. Ale zależy kiedy i z kim.
monetka73:
a wyszło jak wyszło jak zwykle :)
Minetka- nie przejmuj się :D Ja zawsze tak kończę Sorry za błędne napisanie Twojego nicku :D Zrobiłem to specjalnie :D Tak mi się jakoś kojarzysz :) Pozdrawiam :P

Nie pamiętam kiedy dokładnie to było. 8 lub 10 lat temu. Może więcej??? Prosiłem "pewną kobietę" o coś... Spełniła moją prośbę... W 200 %... Prosząc- zaproponowałem coś w zamian.. Nic szczególnego Taka moja pokuta- wyznaczona sobie przez samego siebie... Jestem raczej umysłem ścisłym- nie wierzę raczej w różne czary mary, czy inne religijne pierdoły. Bo tego nie potwierdzają prawa fizyki. D;la mnie to śmieszne wszystko zawsze było... Wtedy- prosząc i obiecując coś w zamian (choć nie musiałem nic obiecywać) czułem obecność kogoś... Nie potrafię tego wyjaśnić. Czułem, że faktycznie ktoś słucha i, że ten ktoś nie zostawi mnie bez odpowiedzi. Bez pomocy.... Dziś wiem, że otrzymałem tą pomoc. Nawet nie macie pojęcia jak łatwe dla mnie było potem uzyskanie tego, o co prosiłem tą osobę... "jak gdyby to była: nie ciężka maszyna zziajana, zdyszana lecz fraszka, igraszka, zabawka blaszana" Pisałem wówczas listy do swej (wówczas jeszcze nie) żony zapewniając ją jak mawiał w swych aforyzmach Johan Wolfgang Goethe: "los spełnia nasze życzenia, ale na swój sposób- tak aby dać nam coś PONAD ŻYCZENIE". Dostając swoją żonę dostałem więcej niż to, czego sobie życzyłem... Po jakimś czasie (po wielu komplikacjach) przyszła na świat moja córcia- to moje "ponad-życzenie"... ...Tylko że ja nie dotrzymałem umowy, nie dotrzymałem słowa. Sam nie lubię takich dupków, którzy coś obiecują i nie dotrzymują słowa- więc nienawidzę samego siebie... Brzydzę się tym dupkiem, którego widzę w lustrze na codzień... Nie obiecywałem w zamian nic niewykonalnego... Nic z czym mógłbym mieć większy problem- rzecz zależąca tylko i wyłącznie od mojej woli. "Silnej woli". Tylko że moja silna wola jest niezbyt silna. Zawsze mówiłem, że palę, bo mam "słabą silną wolę"... Nie palę teraz 4 doby. Zamierzam dotrzymać słowa. Dopiero potem mogę prosić o coś więcej. Jak dotrzymam poprzedniej umowy- Igor powiedział/napisał, że nie obejdzie się bez pomocy kobiety (jakoś tak) Na początku nie doleciało to do mnie, ale teraz już wiem o jaką kobietę chodziło. O tą samą, co te 8- 12 lat temu... Naprawdę nie jestem w stanie określić kiedy to było tak naprawdę... Możecie się ze mnie śmiać, ale ja wiem, że to prawda... Pozdrawiam wszystkich..

Minetka73 lubię Cię :) :*

:D

79277:
Nie gniewam sie :) ta moja lampka wina tez mala nie byla

monetka73

monetka73:
ta moja lampka wina tez mala nie byla
0,75l? ;) ja zaliczyłem wczoraj 14 piw lol
monetka73:
Nie gniewam sie :)
cieszę się... cześć .... minetka :D :*
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.