| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
hej hej do79277
Rentgen pasowalo by
:):):)
mysle ze warto poświęcić te pare złoty na coś co moze ci pomóc w osiągnięciu twoich planów ja zainwestowałam kiedyś 110 zł
opłacało sie stokronie
lektura jest zniszczona tak jak by miała 10 lat
a nie ma roku
bardzo dla mnie była pomocna
przeciez nie prosiłeś o rade wróżkiktórej pewnie w dzisiejszych czasach stówke conajmniej za pierdoły trzeba zapłacić
własciwie za nic
............
a u Igora.....
za to ze dasz biednemu
a ile dasz to twoja sprawa
twoje sumienie
sam musisz wiedziec ile warta jest twoja prośba
i
musze przyznac
ze mam wrazenie mój drogi ze sknerzysz i wydziwiasz
dzwonilam po tą ksiazke
i ma byc za 3 dni
a jak zamówiłabym dwie
to pzesyłka gratis
:):)
moze warto zamówić dwie
jedną dla przyjaciela............CDN
|
|
monetka73 |
|
|||
monetka73 |
|
|||
|
|||
|
|||||
|
|||||||||
|
nie chciałem być złośliwy- zmusiłaś mnie. Nie trzeba być Igorem, by wiedzieć, że Twój tekst to fikcja....
|
|||
monetka73 |
|
|||
|
|||
monetka73 |
|
|||
monetka73 |
|
monetka73
31 minut temu
Tutaj się nikt nie obraża.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||||
monetka73 |
|
A ja się wczoraj.... nawaliłem.
Dziś mam kaca giganta :(
|
|||||||
|
Nie pamiętam kiedy dokładnie to było. 8 lub 10 lat temu. Może więcej???
Prosiłem "pewną kobietę" o coś...
Spełniła moją prośbę... W 200 %...
Prosząc- zaproponowałem coś w zamian..
Nic szczególnego
Taka moja pokuta- wyznaczona sobie przez samego siebie...
Jestem raczej umysłem ścisłym- nie wierzę raczej w różne czary mary, czy inne religijne pierdoły. Bo tego nie potwierdzają prawa fizyki. D;la mnie to śmieszne wszystko zawsze było...
Wtedy- prosząc i obiecując coś w zamian (choć nie musiałem nic obiecywać) czułem obecność kogoś... Nie potrafię tego wyjaśnić. Czułem, że faktycznie ktoś słucha i, że ten ktoś nie zostawi mnie bez odpowiedzi. Bez pomocy....
Dziś wiem, że otrzymałem tą pomoc.
Nawet nie macie pojęcia jak łatwe dla mnie było potem uzyskanie tego, o co prosiłem tą osobę... "jak gdyby to była: nie ciężka maszyna zziajana, zdyszana lecz fraszka, igraszka, zabawka blaszana"
Pisałem wówczas listy do swej (wówczas jeszcze nie) żony zapewniając ją jak mawiał w swych aforyzmach Johan Wolfgang Goethe: "los spełnia nasze życzenia, ale na swój sposób- tak aby dać nam coś PONAD ŻYCZENIE". Dostając swoją żonę dostałem więcej niż to, czego sobie życzyłem... Po jakimś czasie (po wielu komplikacjach) przyszła na świat moja córcia- to moje "ponad-życzenie"...
...Tylko że ja nie dotrzymałem umowy, nie dotrzymałem słowa. Sam nie lubię takich dupków, którzy coś obiecują i nie dotrzymują słowa- więc nienawidzę samego siebie... Brzydzę się tym dupkiem, którego widzę w lustrze na codzień...
Nie obiecywałem w zamian nic niewykonalnego... Nic z czym mógłbym mieć większy problem- rzecz zależąca tylko i wyłącznie od mojej woli. "Silnej woli".
Tylko że moja silna wola jest niezbyt silna. Zawsze mówiłem, że palę, bo mam "słabą silną wolę"...
Nie palę teraz 4 doby. Zamierzam dotrzymać słowa.
Dopiero potem mogę prosić o coś więcej. Jak dotrzymam poprzedniej umowy- Igor powiedział/napisał, że nie obejdzie się bez pomocy kobiety (jakoś tak)
Na początku nie doleciało to do mnie, ale teraz już wiem o jaką kobietę chodziło. O tą samą, co te 8- 12 lat temu...
Naprawdę nie jestem w stanie określić kiedy to było tak naprawdę...
Możecie się ze mnie śmiać, ale ja wiem, że to prawda...
Pozdrawiam wszystkich..
|
|
|
|||
monetka73 |
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |