| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
orzeszek24
23 listopada, 00:28
I jak czytanie lektury?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Hmm...
Nie wiem czy pytać. I nie wiem tak naprawdę o co konkretnie.
Nawet nie przypuszczałem, że kiedykolwiek będę tu pytał o cokolwiek.
Mam od jakiegoś czasu totalnego doła i obawiam się, że jest coraz gorzej... Nawet nie wiem gdzie leży przyczyna. Takie zwątpienie we wszystko mnie wzięło...
(Ostatnio trochę mi pomogły rozmowy z Darkiem- fajnie się z nim gada, fajnie się go słucha. Dzięki Darku... Komputer jakoś działa :D
ale nawet nie mam ochoty go teraz włączać...)
Dałem żebraczce na ulicy... Odpowiedziała "Bóg zapłać", zanim jeszcze zdążyłem powiedzieć, że to od Igora. I tak jakoś mnie zamurowało (nie wiem czemu), że w końcu nic nie powiedziałem... Liczy się? Pewnie nie... W ogóle to "dziwna" sytuacja była, bo zauważyłem ją z bardzo daleka. Że siedzi i czeka... I zauważyłem, że ona też na mnie patrzy... Dziwne- mnóstwo ludzi na ulicy- tłum właściwie- a ja z daleka czuję na sobie jej wzrok. Żona mi mówiła, że rzucam się w oczy przez wzrost (194), ale nie kupuję tego. To było coś innego. Jak się zbliżałem patrzyła mi cały czas w oczy... A na ulicy był tłum ludzi o wiele bardziej interesujących niż ja...
Igor. Jeśli możesz, to daj mi jakąś wskazówkę, dobrze? Wskaż kierunek... Chociaż ja tak naprawdę chyba nie wierzę w te karciane przepowiednie. Sam nie wiem. Ale od jakiegoś czasu myślę o tym, żeby zapytać Ciebie o zdanie... Nie wiem jak zadać pytanie...
Czy powiedzie mi się w sprawie nr 1?
Czy powiedzie mi się w sprawie nr 2?
Jeśli odpowiedź jest 2 x nie, to co mam dalej ze sobą robić?
Pozdrawiam...
PS. Muszę pisać konkretnie co to za sprawy? Wolałbym nie... Nie na forum. Może nawet w ogóle nie chciałbym się z tych spraw zwierzać...
Oznaczyłem je symbolami 1 i 2- widziałem, że kiedyś jedna pytająca tak zrobiła i odpowiedziałeś, więc może teraz też się da?
|
|
|
79277
2 dni temu o 16:36
Nawet lepiej, że nie piszesz jakie to sprawy dla stawiani Tarota niema to znaczenia.
Tarot odpowiada na pytania kartami:
Czy powiedzie mi się w sprawie nr 1? - III Kije
Czy powiedzie mi się w sprawie nr 2? - VII Kijów
Jeśli odpowiedź jest 2 x nie, to co mam dalej ze sobą robić? - Rycerz Kijów
1. Tarot powyższymi kartami mówi, że należy działać dyplomatycznie, nawet trzeba skorzystać z pomocy kobiety.
2. Karta VII Kijów oznacza czeka cię przypływ gotówki lub nawet zmiana miejsca zamieszkania ;) w pozytywnym sensie. Zaleca działanie oparte na własnej inteligencji.
3. Tarot kartą Rycerz Kijów mówi, że wydarzenia jakie nastąpią w twoim życiu będą wymagały od ciebie odwagi, aktywności, refleksji i rozważnej analizy, trzeba wyhamować porywczość a do życia wprowadzić porządek w zakresie idei i planów. reasumując czeka cię zaspokojenie ambicji ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. Biedna wiedziała, że przyjdziesz ;-)
|
|
|
Dzięki Igor :D Fajne pokrzepienie dla psychiki :)
Tak sobie czasem myślę, że w tym całym Tarocie właśnie o to chodzi nie "przepowiadanie przyszłości" i decydowanie za mnie co mam robić, tylko właśnie o taką psychiczną podbudowę... Dajesz wędkę, a nie rybę, tak?
No bo przecież z taką wróżbą już niemal nic nie musiałbym robić, a sukces i tak murowany, bo przecież Tarot to przewidział. Taka jest moja przyszłość i choćby nie wiem co- wygram :D
Tylko, że jak nie zarzucę wędki to gówno złowię a nie rybę :)
Dzięki Ci za odpowiedź i słowa otuchy :D
Pozdrawiam
|
|
|
79277
44 minut temu
Nie do końca tak jest ale zrobimy tak, zainwestujesz jakieś 50 PLN i kupisz te dwie pozycje:
1. "Widzący przez czas"
2. "Refleksje Oświęcimskie" - lub pożycz w bibliotece
Przeczytasz je w takiej kolejności.
Pozdrawiam
Igor
ps. potem zapraszam do dyskusji ;
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|||
|
Igor kochany,
biegłam na autobus i podobnie jak moj przedmówca z rozpędu nie powiedzialam biednemu ze to od ciebie tylko ze mam niewiele przy sobie, strasznie mi go bylo zal bo kleczal na betonie i cały sie trzasł z zimna i nikt na niego nie zwracał uwagi, jak by byl mniejszy to by go podeptali, mial takie oczy ,,,dziwne takie jakby ..nie wiem jak opisac jakies takie 3D....
a mam takie dwie sprawy bo naprawde nie wiem co sie dzieje czy to ze mna jest cos nie tak?
postaram sie nauczyc korzystac z wędki....chyba jestem jedną z tych co rybki wolą gotowe dostać :D
czy powiedzie sie w sprawie 1
jak bedzie z.......2
czy cos zmieniac w......3
serdecznie i cieplutko pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
Igor,
Kocham go.
Bardzo.
i Tęskniee.
a On nie ma ZIELONEGO pojęcia, że od Pół w każdym moim dniu on jest obecny.
NAPRAWDĘ bardzo tęsknie.
Proszę spraw żebyśmy na siebie wpadli.
jakimis ZIELONYM cudem.
:/
niedługo...
|
|
|
Wygląda na to, że już znalezienie tych książek będzie niełatwe. Byłem wczoraj w bibliotekach... O tej pierwszej książce nawet panie bibliotekarki nie słyszały. O tym autorze...
Drugiej po prostu nie ma nigdzie. Znalazłem tą drugą na chomikuj- jak nie znajdę wersji papierowej to sobie ściągnę.
A ten Wolf Messing... Cóż...
Wyświetla mi się w kilku księgarniach i nawet na alledrogo, ale tam nie figuruje jako "Wolf Messing- Widzący przez czas", tylko jako "Wolf Messing- Jasnowidz z Góry Kalwarii". Czy to jest to samo Igorze?
Podejrzewam, że tak- autor się zgadza, ale skąd taka rozbieżność tytułów?
Poszukam jeszcze... Tylko, że nawet jak znajdę to pewnie przyślą mi dopiero po świętach :(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
|
|
|
79277
Kapuscinskiego nie radze Ci sciagac z Chomikuj bo mi moj brat sciagnal i nie dalo sie tego czytac. Wszytko bylo zapisane chyba w notepad jedno wielkie maslo maslane. Ja tez nie moge ksiazki dostac.
|
|
|
|||
|
79277
Przepraszam Cie jeszcze zaspana bylam jak to pisalam :)))
Kepinski -'Refleksje oswiecimskie' o ta ksiazke z chomikuj mi chodzilo.
|
|
|
|||
monetka73 |
|
.....cdn
mozna pobrać i od razu czytać za 35 zł
bardziej sie pewnie opłaci bo bez kosztów wysylki 10zl
pozdr
|
|
monetka73 |
|
|||||
|
|||
monetka73 |
|
monetka73
2 dni temu o 18:32
Masz rację w zasadzie tylko tam to można kupić ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ja postanowiłem wstrzymać się z kupnem do nowego roku. Te sklepy internetowe kiepsko coś działają- zwłaszcza ten enemo. Może później (w nowym roku) będzie lepiej... Zobaczymy...
Książki zdobędę i podyskutujemy może jeszcze. Ale jeszcze nie teraz :)
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |