| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze!!
Nakarmiłam biednego :) podziękował Ci:). Studiuję na kierunku, który mnie nie interesuje. Chciałabym zmienić kierunek, ale musiałabym zapłacić około 12 tys zł za punkty ECTS, różnice programowe. Nigdzie nie mogę znaleźć pomocy, aby ktoś dogłębnie sprawdził ile byłabym dłużna, ponieważ są to nowe przepisy nikogo jeszcze nie obciążyli za nadmiar punktów. Czy mógłbyś zobaczyć czy będę miała prace jeżeli zostanę na obecnym kierunku? I czy Pan M... w końcu zrobić coś w mojej sprawie???
|
|
:) |
|
edytuj
orzeszek24
Zrobimy tak pożyczysz, kupisz lub znajdziesz na ulicy książkę pt "Refleksje Oświęcimskie" Antoniego Kępińskiego i przeczytasz dwa razy spokojnie.
Potem porozmawiamy o tym co widzę w kartach na twój temat ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze widzę, że jesteś psychiatrą albo psychologiem, które studia ukończyłeś? Dzięki za powtórkę z psychologi behawioralnej i Freuda( od którego współczesna psychologia powoli odchodzi, jego wnioski opierały się na obserwacji kobiety z dysfunkcjami i zaburzeniami popędu). Co to ma wspólnego z kartami tarota panie psychologu???
|
|
|
Ostra kobieta :) Yes! :)
Sorry za offtop, ale dziś piątek i już pół piwa wypiłem :))
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Igorze nie chcę, abyś mi "zaglądał" karty pomiń powyższe pytanie.
|
|
|
Szkoda, że "obrażalska" :/
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie zamierzam się kłócić, bo nie po to przyszłam.Szukałam wskazówek. Nie chce porad ani od psychiatry ani od psychologa, nie chcę aby ktoś mnie oceniał tylko na podstawie pytań. Żeby postawić słuszną diagnozę potrzeba dłuższej obserwacji ...
|
|
|
Igor
kochany
prosze jeszcze o malutka poprawke do mojego pytania
skoro sie taki facet i fajny maz naprawde trafi
to chcialabym wiedziec mniej wiecej kiedy :D
kiedy go spotkam
......
dziekuje z góry za pomoc
i nawet jesli ..jak tam ktoś zarzuca Tobie psycholostwo itd
to mnie nie interesuje
buziacki
|
|
monetka73 |
|
Kiedyś to ludzie mieli dopiero problemy...
|
|
|
|||
|
orzeszek24
Wczoraj o 23:53
Twoja frustracja wynika z błędnej samooceny, książka zawiera pewien bezcenny sekret, ale aby go wydobyć pozycję należy przeczytać.
Pozdrawiam
Igor
ps. niestety z zawodu nie jestem psychologiem ;-)
|
|
|
monetka73
23 godzin temu
Każdy ma prawo do oceny, jednak bez przeczytania pozycji dyskusja jest jałowa a oceny mylne.
Pozdrawiam
Igor
ps. większości ludzi piszących do mnie nie interesuje wędka chcą dostać tylko rybę ;)
|
|
|
wendol
23 godzin temu
Kocica drapieżna i zadziorna.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj!
Mam kilka pytan, jeśli znajdziesz chwilke to będę wdzieczna.
czy mój obecny partner będzie moim przyszłym mezem, czy ktoś inny, czy go znam? Czy będziemy szczęśliwi w malzenstwie? Czy mowiac człowiek po przejsciacz miałeś na myśli mezczyzne po rozwodzie?
P.S.pieniazki wrzuciłam na hospicjum dla dzieci, u nas tylko tak mogę pomoc potrzebujacym .
Pozdrawiam!
|
|
|
Igor...
czy ja w końcu znajdę pracę?
Taka która będzie mnie satysfakcjonować?cieszyć? itp
kiedy to nastąpi, bo niecierpliwie się, już dość długo wysyłam oferty i kompletnie nic.
spójrz proszę...
|
|
|
Wieczorem będę patrzył w karty ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
co dalej będzie ze mną?, co z moim bratem??? i resztą rodziny ???
|
|
??? |
|
artur323
Wczoraj o 18:51
Tarot kartami Umiarkowanie XIV oraz II Puchary mówi, że rzeczywiście nie wesoło jednak należy pamiętać, że jest to lekcja udzielona od życia. Tarot kartą Walet Monet mówi, że lepsze życie zacznie się od kwietnia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
emkaa
6 dni temu o 13:48
Tarot kartami IX Pucharów i Słońce XIX mówi, że bez problemu pod warunkiem, ze zaczniesz szukać tej która jest dla ciebie właściwa ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
30 listopada, 22:04
Tak po rozwodzie ;)
Pozdrawiam
Igor
|