| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze!
Napisz mi proszę
1.Czy mojemu mężowi zależy na mnie?
2.Czy mój mąż ma jakąs kobiete?
Jak znajdziesz chwilke czasu,prosze zerknij w karty,za bardzo męczą mnie te pytania...
Pozdrawiam
|
|
|
Tutaj jest bardzo ciekawy materiał dla osób poszukujących metod do pracy nad własną osobowością:
http://www.hbrp.pl/news.php?id=693&t=9-rzeczy-ktore-ludzie-sukcesu-robia-inaczej
Pozdrawiam
Igor
ps. tylko polecam tak przeczytać z kilka razy, najlepiej raz dziennie rano ;-)
|
|
|
Igor kochany mam jeszcze jedno pytanko z tych starych,
bo myslalam ze sie przyjaznimy ale R,,,, mi robi swinstewka i mnie olewa to co to za przyjazn
dziekuje i serdecznie pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
Igor a propo tej stronki co podałeś uwazam ze świetne podsumowanie ksiązki Josepha Murphy POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI.Właśnie po tej książce poważnie wzięłam się za siebie ale czegoś mi brakowało np. chciałam troche schudnąć ale teraz wiem ze nie troche a do dawnej wagi :):)konkretnej. w postanowieniach jestem dobra wiec nie ma problemu jak sobie cos planuje i postanawiam to to kontroluje i prosze mame aby pytala jak mi idzie :D.
BUZIAKI
|
|
monetka73 |
|
Igor proszę Cię za całego serca :((
zapytaj czy F. o mnie myśli? Czy coś do mnie czuje??
wszystko mi się sypie.wszystko, na każdym polu..
bardzo go potrzebuje a jego nie ma:(((
czy jest szansa aby to uratować i być ze sobą?
dzisiaj na prawdę nie mam już sił żeby dalej walczyć, żyć. Ten rok jest pełen porażek.Samych porażek..
Proszę cię odpowiedz mi jeszcze dziś :((((
|
|
|
Witaj Igorze , pozdrawiam serdecznie i bardzo Ci dziękuję , ze miałeś rację co do mojej przyszłości. Chciałabym tylko wiedzieć czy aby w moim nowym życiu jest wszystko ok. Czy uda sie powiększyć rodzinę i czy moj mąż jest w ogóle szczęśliwy??? Szukałam biednego i powiedzialam ze monety są od Ciebie. Powiedział Dziękuję i uśmiechnął się. Czekam na odpowiedz od Ciebie. Dziękuję i proszę rozwiej moje wątpliwości.
|
|
|
Moje miłe koleżanki mam do was wielką prośbę w przypadku pytań - czy jestem w ciąży?
Zróbcie najpierw test.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
ps. na takie pytania nie wyciągam kart ;-)
|
|
|
Igor kochany,
biedny pokiwal glowa :)
coś dziwnego..... od kilku tygodni mam kontakt z kolega z dawnych lat pomaga mi w pewnej sprawie ale odkad sie spotkalismy to ten kontakt jest coraz czestszy pomijajac moja sprawe, cos mnie do niego zaczyna przyciagac ale wiem ze to nie ma sensu, jakies motylki mi świruja MASAKRA JAKAS przeciez ja nie mam juz nascie lat....moze lepiej ograniczyc ten kontakt tylko do mojej sprawy w ktorej mi pomaga, a moze mi sie zdaje dawno nie mialam nikogo ...
pozdrawiam cieplutko
|
|
monetka73 |
|
|||
|
monetka73
3 dni temu o 18:36
To coś się dzieje u ciebie a to chyba najważniejsze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
paula8508
5 dni temu o 17:09
A na jakiej podstawie doszłaś do wniosku, że partner jest nieszczęśliwy?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
emkaa
25 października, 11:56
To tylko takie pitolenie o porażkach, popatrz w koło i zastanów się jakie są możliwości wyjścia z ambarasu, bo jest ich jednak wiele ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
nowa81
18 października, 11:57
I do jakich wniosków doszłaś w ostatnim czasie?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor kochany, dziekuje za odpowiedz ale szczerze mowiac nie bardzo ją rozumiem. ja mysle ze z tym dziwnym uczuciem powinnam powalczyc tylko akurat jakos nie mam mocy. Wypycham ale to wraca :(
pozdrowionka
|
|
monetka73 |
|
|||
|
Nicze kochana nie jest przyjemne cos co nie ma sensu i nie dziala w dwie strony
|
|
monetka73 |
|
[-y]
to ma sporo wspólnego z czakramami
orgonem Reicha
kundalini
twoje motyle są w stanie wzbudzić i jego motyle
ale jak z tym pracować
tego Tobie nie powiem
Ale najważniejsze to co wskazał Igor że Ty to odczuwasz
pozdrawiam
|
|
|
monetka73
Wczoraj o 13:05
Musisz ten temat przerobić sama - jeśli go znowu obejdziemy np za pomocą kart to kiedyś w analogicznej sytuacji znowu nie będziesz wiedzieć co robić.
Pozdrawiam
Igor
ps. Nicze ma rację tylko jesteś trochę za słaba w tym problem.
|
|
|
Igor
kochany dziekuje za odpowiedz
ja mysle ze troche pobede masochistka i ograniecze te kontakty do mojej sprawy. Jak zajrzysz w karty to bedziesz wiedzial dlaczego :)
a jak bys tak mi napisal czy cos poza tym mnie ciekawego spotka w niedalekiej przyszlosci? bo ostatnio jakis peszek mnie i moja rodzine przesladuje
buziaki i dziekuje za odpowiedz
z powodu wichury pod kosciolem bylo pusto ale jutro tez bede to na pewno kogos znajde biednego
|
|
monetka73 |
|
no dobrze, obserwacje pokazaly nic...:)
wiesz, zakonczylam to ale wiem, ze to nie jest koniec
zaskoczyl mnie mowiac, ze wizualizuje sobie nas
ja tez to robie.. bo chcemy ale nagle cos sie dzieje i on ucieka..
wiem, ze martwi sie o firme i o to co spoczywa na jego barkach
Igorze.. ja juz nic nie wiem, nie bede znowu z ogniem rozmawiac...
Igorze, co widzisz, prosze...
Biedny spytal sie- jaki Igor...
Igorze, jesli mamy nie byc razem to jak mam sie odciac
|
|
Coco |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |